Şimdi Ara

Makyajlı 2021 Dacia Duster Türkiye fiyatı açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
6
Favori
19.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamamen 4 teker 1 direksiyon amacıyla üretilmiş bir arabanın lüks araba kategorisine girmesi. Vay be gerçekten uçuyor ülkemiz Maşallah Allah nazardan saklasın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serothesnake

    O kadar çöp bir araba ki, alanın aklına şaşarım doğrusu

    Arazide Tiguan 3008 Tucson gibi arabaları çöpe ayırıyor. Neye göre çöp? Bu sınıfta daha iyi bir 4x4 yok daha doğrusu SUV yok. Hepsi yerden biraz yükseltilmiş asfalt otomobili.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygun olsa konuşulur ya da alınır da arkadaş adamlar ferrarinin fren sistemini sayfalarca haber yapıyor şu bizim haberlere bak :) dacia çıkmış diye herkes seviniyor :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4x4 ü iyi iş yapıyor. binek araçların giremediği her kamp alanında, koyda, koca rangerların, tosun pickupların yanında bile duster gördüm bu sene. Malzeme kalitesi vs tartışılır ama parası olmayıp arazide yardırcam diyenler için en mantıklı seçenek, fp suv...

  • Resimler çok güzel görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp diyen arkadaşlara geçen hafta sıfır Duster almış birisi olarak ufak bilgiler vereyim (2018 civic satıp aldım)


    Bayağı güzel gidiyor, yokuşlu yerlere çıkıp indiğim için şükür artık yere sürtmüyor, basit ama eller serbest olayını çok sevdim, navigasyon işini sevdim, ses sistemi leş, klima her modelde dijital onu sevdim, aynalar falan katlanmıyor keşke olsaydı. Makyajlı bekleyip 5-10 fazlasına otomatik alınıyormuş sanırım o kısımda dolandırıldık biraz neyse :) ben 1 haftadır kullanıyorum bayağı memnunum. (ekonomik sorunlardan ötürü 320, clio, qashai, civic ve son olarak dusterdayız) Beni üzmüyor (yakıt dışında)


    Bence 4x4 olanı bu paraya alınır bayağı güzel.

  • ÖTV indirimiyle 1.3 4x4 olanını çok isterken lansman fiyatiyla tam alınabilir olmuş. Kapali garajim olsa hemen alırdım . Tabi stok bulunursa (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKIYE BÜYÜK BİR ŞAHLANİS İÇİNDE.


    Bir büyüğümüz...


     


    Bu araç 2015 te 60 bin tl ye almayani dövüyorlardi.. Yine bir büyüğümüzün dediği gibi NEREDEEEEN NEREYE..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabanın 4x4 ü baya başarılı onun için arazi ile işi olanlar varsa alabilir. Bu fiyata 4 çeker bulmak imkansız artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabayı beğenmeyenlere şunu diyorum, arkadaşlar daha iyisini alabilecek durumunuz varsa gidin onu alın, eğer yoksa boş yapmayın. Ha yinede paranız bol geliyorsa bize de verin bizde nasiplenelip en azından duster alalım (!)

  • hmm evet far değişmiş :S

  • 4449944 nolu müşteri hizmetlerini Prestige Plus stokları olan bayileri öğrenmek için aradım, bu arada lansman fiyatlarını da sordum lansman fiyatı diye birşey yok dedi temsilci. Sitemizdeki rakamlardan farklı rakamlara itibar etmeyin dedi.

  • Arkadaşlar, Dacia Duster'lerin yol tutuşu, aerodinamiği nasıl?

  • Dacia turkey > bizlik bi sey yok.buyuk bosss ne diyorsa o.

    Buyuk bosss > vergi indirimi istemeyin kalp kirarim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duster'ı Türkiye'ye ilk geldiğinde almıştık, o zamanlar çok ucuzdu. (fiyatını tam hatırlamıyorum) Araba bildiğin teneke, motoru güçsüz (75 beygir diye hatırlıyorum), nispeten az yakıyor, içinin her tarafı plastik, konfor yok, sizi A noktasından B noktasına götürüyor o kadar. Bununla şehirlerarası yola çıkmayın derim; İthal Şahin gibi bir şey. Şimdi bu arabayı bize lüks araçmış gibi pazarlamalarına acı acı gülüyorum. Adeta bir Afrika ülkesi olmuşuz. Eğer "Peki şu anda bunu alabilecek paran var mı?" derseniz, o da yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 27 Ağustos 2021; 17:23:2 >
  • Fiyatı şu anki piyasaya oranla motoru güçlü olduğundan (150 bg, 250 tork) iyi geldi araç oluşturayım dedim konfigratörden ancak arka freni kampana görünce kapattım direk.

  • Duster 4x4 alınırsa dizel paket fiyat performans aracıdır.. kötü bir araç değildir 4x4 dizel motordan söz ediyorum..

    Tek eksisi eksik malzeme yada zayıf malzeme ile üretilmesi alıp adam edenler var .. off-road kiti takanlar şınorkel, dodik, indirme kaldırma kiti , off road jantları lastikleri falan güzel oluyor.

    Donanımda da ses izalasyonu , yeni kasalarda varmı bilmiyorum eskilerde yoktu sonradan sunroof yaptıranlar yenilere koymuşlar eskilerde yoktu Laguna ısıtmalı koltuğu takanlar vardı yada Orjinal koyluğa ısıtma pedi takanlar vardı. Android ana üniteler takanlar vardı kısaca elden geçirilirse kendinden üst sınıf bir bmw X1 bile kafa tutucak hale gelebiliyor..

    Ama standart paket en dolusu bile o haliyle yarım kalmış.bir inşaat gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem 4x4 hem OTM olanı olmayacak sanırsam.

  • Amerika ve avrupa ülkeleri için çöp, bizim gibi ülkeler için iyi bir alternatif, 3.dünya ülkeleri için bulunmaz bir araçla karşı karşıyayız.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.