Şimdi Ara

Maksimum 2300 TL Notebook tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar, Hem estetik olarak hemde özellik olarak iyi olan ve yerinde kullanılmak üzere maksimum 2300 TL ye kadar Vaio tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler...

Orijinalden alıntı: linksir

http://www.sadecenotebook.com/Asus-N53SN-SZ129V-Core-i7-2630-20-Ghz-6-GB-640-GB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium,PR-27351.html

Teşekkürler güzel makina, asuslardan biraz ağzım yandı bu yüzden biraz temkinliyim vaio öneriniz de var mı acaba. ?

• _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: sony_urunler

http://www.hepsisony.com/?urun-3265-Sony-VPCF22L1E-B-HD-eglencenin-keyfini-yasayin.html

http://www.hepsisony.com/?urun-2949-Sony-VPCSB1S1E-S-13-3-inch-Dizustu-Bilgisayar--Orj-Kilif-Hediyeli--.html

bunlara bakabilirsiniz.

ikinci seçeneği şiddetle önerebilirim özellikle bu gün vatandaki indirimle kaçırılmaması gereken bir bilgisayar 1874 tl şu anda çanta hediyesiyle SONY VAIO SB1S1E isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Kendim kullanıyorum 6 saat şarjı gidiyor hepsinden önemlisi kuş gibi hafif ve oldukça şık bir bilgisayar

• _____________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 2500-600 arası bir laptop arıyorum arkadaşlar...asus olmasın sony vaio düşünüyorum ama başka bir kaliteli sağlam modelde olabilir...görsel şeyler yapıyorum fotoğraf düzenleme kurgu vs oyun falan oynamıyorum...yardımcı olursanız sevinirim.

• sony veya toshiba ne önerirsiniz acaba?

Orijinalden alıntı: aliemree

sony veya toshiba ne önerirsiniz acaba?

Nekadarlık bir ürün bakıyorsunuz?Olmazsa olmaz istediğiniz özellik nedir?Ne amaçla kullnacaksınız?
    in the mouth of madness
  • 2500 tl verebilirsen monster ala derim çok sağlam cihazlar serviside çok güzel diğer servislere fark atar
  • oyun falan oynamıyorum pek fotoğraf düzenleme ps vs programlar ve kurgu programları kullanıyorum vegas premier edius vs bunları takılmadan çalıştırabilecek güzel görüntüler yansıtabilecek bir şey arıyorum sony toshiba dell hp samsung markalarından birini almayı planlıyorum 2500-600 verebilirim...ısınma vs problemleri de olmazsa iyi olur tabi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.