Selamlar herkese,
KOSGEB dün SEGEM Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programını açıkladı. Yeni yayımlanan SEGEM (Sektörel Gelişim Merkezi) Destek Programı ile dijital ve yeşil dönüşüme büyük bir desteği olacak.
Tamamı Hibe Yıllık 5 Milyon TL, toplamda 10 yıl boyunca 50 Milyon TL’ye kadar %100 geri ödemesiz destek. Personel maaşlarından yazılım lisanslarına, eğitimden danışmanlığa kadar tüm operasyonel giderler KOSGEB tarafından karşılanıyor. Yapay zekâ, yalın üretim ve sürdürülebilirlik odaklı merkezlerin kurulumu hedefleniyor. Özellikle model fabrikalar, teknopark yapısı kurmak isteyenler veya dijital rehberlik sağlayan A.Ş. statüsündeki yapılar için büyük bir fırsat aşağıda paylaştığım linkten detayları öğrenebilirsiniz. Bu alanda faaliyet gösteren iş insalarının umarım işine yarar.
kobitime.comçin bağkur desteği kalkıyor. https://kobitime.com/genc-girisimci-destegi-2026-kalkti/ şirket kurmayı düşünen varsa son 3-4 gün haber vereyim istedim.Genç girişimci desteğinden bağkur desteği 31 aralıkta kalkıyormuş.
Youtube'dan para kazanan biri var mı?
Kayda Değer - Müzik Programı
|
3gs. Burada yardım bekleyen biri var.
|
|
Asus laptop ekran tamiri
|
LAPTOP TAMİR
|
|
Kirik ipod ekrani
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 311
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0