Şimdi Ara

3000-3500 TL Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hem güncel oyunları kasmadan ve en düşük seviyeye indirmeden oynayabileceğim, hem Photoshop, Sony Vegas Pro, Office gibi programları sıkıntısız kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Metal kasa, FHD ekran olması ve AMD olmaması yeterli. Bütçemin üzerinde fakat Lenovo 700'ü çok beğendim özellikleri tam istediğim gibi. Siz ne tavsiye edersiniz ?

http://m.teknosa.com/urunler/125033126/lenovo-ideapad-700-i7-6700hq16gb1tb-hddgtx950-4gb1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 17 Ağustos 2016; 14:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • SirusBro kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı 2 GB bunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Ekran kartı 2 GB bunda

o ekran kartında 2 gb ile 4 gb arasında bir fark yok. Ekran kartı alırken vramlere bakılmaz dostum.

edit: 5k mesajın varmış bide bunları bilmen gerek hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 18 Ağustos 2016; 0:40:17 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 18 Ağustos 2016; 0:47:30 >

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Ekran kartı 2 GB bunda

o ekran kartında 2 gb ile 4 gb arasında bir fark yok. Ekran kartı alırken vramlere bakılmaz dostum.

Ne demek fark yok hocam sizde :D Heleki FHD bir ekranda yüksek çözünürlük demek vram demek . Ayrıca fazla vram göz çıkarmaz bir işe yaramadığını varsayarsak bile ; ilerisi için önemli :)

Intel i5 11500 / ASUS TUF B560 PLUS WIFI / KINGSTON HyperX Fury 32GB DDR4 3200MHZ RGB / GAINWARD GHOST 3060Ti / SAMSUNG 960 EVO 256 GB nVME / 500GB KINGSTON A2000 / ASUS GT-301 CASE / ASUS TUF 650W GOLD PSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkörtılReyiz

quote:

quote:

Ekran kartı 2 GB bunda

Ne demek fark yok hocam sizde :D Heleki FHD bir ekranda yüksek çözünürlük demek vram demek . Ayrıca fazla vram göz çıkarmaz bir işe yaramadığını varsayarsak bile ; ilerisi için önemli :)

tabiiki göz çıkarmaz ama şöylede birşey var ekran kartları zaten vramlarını %100 doldurmazlar eğer doldurursa ki bu ekran kartının işleyebileceğinden daha fazla performans isteyen bir işlemdir bu durumda zaten kasılmalar başlar. Hadi onuda doldurdu ekran kartı ram den kendine kolayca yer açar.

Bu durumda vram in bir önemi kalmıyor hocam oyun konusunda saygılar

Edit: Eğer bütcede sıkıntı varsa de hiç gerek yok. Diyorsan ki param var alırım al. Render alırken işine yarayabilir. 150 tl lik bir oynama yapar gtx 950m 2 gb ile 4 gb arında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 18 Ağustos 2016; 1:20:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000-1200 TL Bilgisayar tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    4300 TL civarı sistem tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkörtılReyiz

quote:

quote:

Ekran kartı 2 GB bunda

tabiiki göz çıkarmaz ama şöylede birşey var ekran kartları zaten vramlarını %100 doldurmazlar eğer doldurursa ki bu ekran kartının işleyebileceğinden daha fazla performans isteyen bir işlemdir bu durumda zaten kasılmalar başlar. Hadi onuda doldurdu ekran kartı ram den kendine kolayca yer açar.

Bu durumda vram in bir önemi kalmıyor hocam oyun konusunda saygılar

Edit: Eğer bütcede sıkıntı varsa de hiç gerek yok. Diyorsan ki param var alırım al. Render alırken işine yarayabilir. 150 tl lik bir oynama yapar gtx 950m 2 gb ile 4 gb arında.

Vram isteyen oyunlarda bence en az 10 FPS farkeder diye düşünüyorum . Bir bakmak lazım illaki karşılaştırmalar vardır tabii , sonuçta 4 GB 730M ile 2 GB 950M karşılaştırmıyoruz :D

Intel i5 11500 / ASUS TUF B560 PLUS WIFI / KINGSTON HyperX Fury 32GB DDR4 3200MHZ RGB / GAINWARD GHOST 3060Ti / SAMSUNG 960 EVO 256 GB nVME / 500GB KINGSTON A2000 / ASUS GT-301 CASE / ASUS TUF 650W GOLD PSU

• Öneriler için teşekkürler, gaming laptop değil de normal laptop düşünüyorum. Sadece oyun oynamayacağım, metal kasa istiyorum.

Şu ikisi arasında kaldım buna benzer siz hangisini önerirsiniz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook-24194.html

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-700-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ddr4-1tb-hdd-15-6-gtx950m-4gb-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 18 Ağustos 2016; 13:37:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.