Şimdi Ara

Makine Mühendisliği İmalat Stajı yapacağım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selçuk Üniversitesi, makina mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bu yaz 1 aylık imalat stajı yapmam gerekiyor..

aksaray konya ankara staj yapmayı öncelikle istediğim iller. Tavsiye edeceğiniz firmalar benim için çok önemli..

ankarada tai-man-türk traktör var aksarayda mercedes 3. sınıftan sonra alıyor birde ise var.
    Konyada ne var ne yok maalesef bilmiyorum

Ben büyük firmalarda yapmayı düşündüm hep ama acaba küçük işlemede staj yapmak deneyim kazanma açısından daha yararlı olur mu bilmiorum..

Vakit ayırıp bu sıkıntımla ilgilenen arkadaslara/mühendis abilere şimdiden tesekkür ederim

• yok mu yardım edecek birileri?
  • staj bir işe yaramıyor.
    naylon yap staj yerine bile gitme mümkünse
  • İstanbul için naylon veya normal staj yer ayarlayabilecek birileri var mı bende makina mühendisliğindeyim.
  • ben ankarada mesada yapmıştım torpil var tabii çoğunlukla pek bişeye yaramıyo ama babam yüzünden canım çıktı birşeyler öğrensin diye tembihlemiş canıma okudu adamlar resmen

amma derslerde baya yararı dokundu proje ve ödevlerde baya işe yarar ama stajı nerde yaptığın değil ne öğrenebileceğin önemli
  • aynen öyle düşünüyorum bende. tecrübe kazanmak ve bişeyler öğrenmek istiyorum. naylon staj düşünmüyorum. mesa ankarada nerde?
  • Makine Müh. odasına gidebilirsin onlar bulur. Bende Selçuk Makine 2. sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekkanik -- 23 Ağustos 2014; 15:26:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firmaların genelindeki tutumdan dolayı stajda hiçbirşey öğrenemezsin aksine gereksiz işler yüklerler ve ıvır zıvır işler verirler. Büyük firmalarda hiçbirşey yaptırmazlar. Sadece veri falan girersin en fazla pc de yada bir kenarda oturursun. Üretim hattına her an sokmayabilirler. Bu yüzden yapabiliyrosan naylon yap.
  • bende Selçuk makinedeyim 1. sınıf
  • ahmet akdemir hala bölüm başkanı mı ?
  • Küçük veya ortaboy biryerde yapmak daha iyi oluyor bence. Samimi ortam eşliğinde, birçok şey öğrenebiliyor insan.
  • selcuktan arkadasları görünce bir anda kalabalık hissettim :)
    Bölüm başkanımız Fatih Botsalı.. Ahmey Akdemirin bölüm başkanlığı yaptığı bir dönem varsada ben bilmem o dönemi :)

yahu kardeşler, odada ayarlar, okuldaki hocaya gitsen belki oda ayarlar, kendimizde ayarlarız, ben şu başvuru döneminde başvurulacak öncelikli yerlere başvurumu yapma peşindeyim. mesela arcanus66 sen nerelere başvurdun?
  • Naylon yapma sakın,bizde bazı hocalar staj sonrası sozlu sınava tabi tutuyorlar.Eğer naylonsa direk ortaya çıkıyor,yakıyor stajını aman dikkat.
  • Takip
  • bulunduğun yerdeki mmo ya git durumu anlat onların yardımcı olacağını düşünüyorum.panelde böyle söylemişlerdi
  • Düşünce gücüyle olmuyor malesef. Ne kadar başarılı bir öğrenci de olsan öncelikle referans bulmaya çalış. Staj yapmak istediğin firmanın staj ortamını araştır. Ford'a gidip de iş güvenliği nedeniyle pres göremeyen arkadaşım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas_91

aynen öyle düşünüyorum bende. tecrübe kazanmak ve bişeyler öğrenmek istiyorum. naylon staj düşünmüyorum. mesa ankarada nerde?

yenikent te mesa imalat yaz çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.