Şimdi Ara

Maket uçak ,gemi,arabalar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün oyuncakcıda geziyordum ne görüyim maket araçlar için ayrılan bir kısım .
    Ve hemen altında boya takımları renk renk boyalar felen.
    Çok hoşuma gitti ve zaten ilgim olması nedeniyle başlamak istiyorum ancak tam olarak bir bilgim yok.
    Bununla ilgili bilgi paylaşırsanız mutlu olurum .

• maketlere meraklıyımdır, 0 dan diil de, parça parça verilen tip maketleri yapmaktan zevk alıyorum, biraz hobiye dönük iş.revell marka alıyorum genelde, ve stage 3, 4 oluyolar çoğunlukla. mesela cumartesi bana bi mustang hediye edildi, kutuda 4tane boya, bi fırça, 1 tutkal vardı(kutusu çok işe yarıyo tutkalın).demin bitirdim.yaparken çok çeşitli fırçaya sahip olmak gerekiyor.çünkü bazı yerlere nokta tipi boya yapıyosun (1:25 lik araçta kapı kolu boyuyosun) yada daha kalın ve yumuşak fırça gerekiyor ki aracın kasasını boyarken çok gerektiğini fark ettim.yanında verilen boyların kıvamı yoğun, dışarıda satılanlar da öyle.su katılmadan rahatça boyanıyor parçalar.bu işe profesyonel girilecekse bu tip malzemelere göz atılmadı, çünkü gerekli çok parça var.şimdi daha da profesyonel modeller arıyorum, daha uzun süre, daha titiz çalışma isteyen, gerçekten yapmaktan zevk alacağım maketler gerek bana

• sırf bu konuyla ilgili forumlar var onlarda dolaşabilirsin. bayaa şey görüp öğrenirsin. bende öyle yaptım şimdi sıfırdan model gemi yapıyoz. herşeyini kendinyapıyosun omurgasını postaları, kaplamasını, boyasını , döşemesini, zaman istiyo bayaa ama zevkli bi olay. hem daha sonra istersen bi uzaktan kumanda alıp gemi yaptıysan yüzdürürsün uçak yaptıysan uçurursun
    biraz tahata işleriyle uğraşınca uçakta yaparsın gemide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.