Şimdi Ara

Kara havacılık ( helikopter bakım teknisyeni ) nasıl olunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler selam 21 yaşındayım askere gitmedim meslek lisesi mezunuyum elektrık elektronik Tsk bünyesinde bu helikopter bakımlarını yapan personeller rütbelimi ? bende bu camiaya girmek istiyorum özellikle helikopter bakım teknisyenliği

bilgisi olan varsa bi el atsın teşekküler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT MacTavisH -- 8 Ekim 2017; 12:2:57 >

• upppp
  • Bildiğim kadarıyla ygs den belirli bi barajı geçip kara astsubay meslek yüksek okulu okuyarak kara havacı olabiliyorsun.
  • karayı bilmiyorum ama hava kuvvetlerindeki teknisyenler astsubay. ordu bazen açıktan lisans ve önlisans mezunlarını subay astsubay olarak alıyor. sen 21 yaşında olduğun için kara astsubay myoya giremezsin yaşın geçmiş en kısa zamanda açıktan lisans veya önlisans okursan en kolay bu şekilde girersin.
  • teknisyenler genelde astsubay oluyor uzman çavuşları teknisyen yapıyorlar mı bilmiyorum,arkadaşın dediği gibi 20 yaş sınırı olduğu için askeri okula giremessin,2 yıllık myo okuyup dışarıdan personel temin sınavlarına başvurabilirsin
    http://www.kkk.tsk.tr/PersonelTeminKaynaklari/AstSubayKaynaklari.aspx
  • Beyler yorumlar için sağolun anlasılan b*ku yedim. bu saatten sonra bi halt olmaz benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT MacTavisH

Beyler yorumlar için sağolun anlasılan b*ku yedim. bu saatten sonra bi halt olmaz benden

Yaş sınırı 21 eğer önümüzdeki ygs de sınırı geçmezsen başvurabilirsin diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.