Şimdi Ara

Türkiye'de bir bölüm kazanıp Fransa'da okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben mimarlık istiyorum, türkiyede örneğin anadolu üniversitesi mimarlık fakültesine gireceğim, bundan sonra fransada okumak için ne yapmalıyım? fransız konsolosluğuna gidince yapmam gereken şeyleri söylerler mi?

not: fransızca mı bu yaz geliştiriyorum, ama hiç fransız bir ortama gitmedim bu sorun olur mu oraya gittiğimde?

• çok fransız kalırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

çok fransız kalırsın

• mimarlık üzerine yaz okulları filan olur fransada onlara gidersin

ama hemen hemen hepsi paralı

yaz okulu olmasa bile, devlet okulları bile paralı zannedersem.
  • Neden Fransa diye sorabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Neden Fransa diye sorabilir miyim?

fransızca öğretmenimi çok seviyorum ve fransaya ailesiyle birlikte gitti, ayrıca 3. bir dil olarak fransızca istiyorum

bu soruyu neden sorduğunu öğrenebilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSeKu3 -- 15 Temmuz 2009; 22:57:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

quote:

fransızca öğretmenimi çok seviyorum ve fransaya ailesiyle birlikte gitti, ayrıca 3. bir dil olarak fransızca istiyorum

Yurtdışı tercihleri daha çok Amerika'da yoğunlaşır.Ve Fransa gerçekten kendisine kapalı bir ülkedir yani İngilizceyle falan anlaşırım diye düşünmek mantıksızdır orası için.Eğitim dili olarak da belli başlı liselerde okutulduğu için nadirdir orayı tercih eden.( Ama hukuk'u da hukuktur hani.. ) Tüm bu cümleleri merak adı altında da toplayabilirdim ama toplamadım

2. dil Almanca mı bu arada?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FRANSA'DA OKUMAK?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

quote:

Yurtdışı tercihleri daha çok Amerika'da yoğunlaşır.Ve Fransa gerçekten kendisine kapalı bir ülkedir yani İngilizceyle falan anlaşırım diye düşünmek mantıksızdır orası için.Eğitim dili olarak da belli başlı liselerde okutulduğu için nadirdir orayı tercih eden.( Ama hukuk'u da hukuktur hani.. ) Tüm bu cümleleri merak adı altında da toplayabilirdim ama toplamadım

2. dil Almanca mı bu arada?

2.dil ingilizce 3. dil fransızca (1. dil türkçe) yanlış oldu sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.