Sıkışık trafikte yol vermeyenler, hatalı park edenler, yola çöp atanlar, yaya ya yol vermeyenler vs. Bütün bunlara bir nebze olsun dayanabiliyorum. Ancak, Bu gün e5 e yan yoldan girmek istedim. Sola Sinyali mi verdim solum boştu ama arkadaki araç hızla gaza basıp beni orta yol ayrımına sürmeme sebep oldu. Düşünün fren yapıp orta alanda durup e5 e öyle girebildim. Sonra varacağım yere geldim. E5 e den çıkmak ve yan yola girmek istedim. Sağa Sinyali mi verdim ve sağ aynama baktım. Yol boş belki 500 metre mesafede geride bir araç var. Tam girecekken birde baktım o araç yanımda 1 karış farkla direksiyonu kırıp şeridime kendimi zor attım. Yanımda ki arabanın hızı tahminim 140-160 olmalı. Adam yan yolda 160 la gidiyor. Beni sağladıktan sonra da en sol şeride 3 şerit birden bolozlama daldı. Bu normal sıradan bir e5 günlüğüm. Artık sıradanlaşmış bir ana yola İstanbulda giriş çıkışım. Bütün bunlar direkt canıma yanımda taşıdığım ailemin canına kast edilmesi. Başıma tabanca nişan alarak ateş edilip kurşunun 1 karış beni sıyırması ile eşdeğer. Artık ciddi ciddi araba kullanmayı bile bırakmayı düşünüyorum. Şuanda İstanbulda kaza olmamasının ana sebebini size söylüyorum. Trafik o kadar sıkışık ki kaza olmuyor. Bu kadar katil sürücü varken trafik sorununa çözüm bulmasınlar zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhodium -- 11 Mart 2021; 22:48:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |