Şimdi Ara

Makas atma, aşırı hız İstanbul kaos trafiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bi anket yapılsa ''yol mu verirsiniz yoksa g.t mü?'' diye sorulsa ciddi bir kesim ''g.t veririm yol vermem'' diye cevap verecektir.

  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Dostum uyarın için tşkler, şevhen hatalı yazmışım düzelttim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.tünü bi yana devirip, sol elle direksiyonu en üstten tutma, sağ elde telefon, dirsek kol dayamada...  


    Yaşamın değişik formları var işte

  • beni de en çok ana yoldan ayrılacağı yolun refüjüne kadar gidip sinyal verip yol isteyip araya girmeye çalışanlar sinir ediyor. kardeşim ana yoldan ayrılırken en az 100 metreden gir kendi şeridine. bi gün biri sırf yol vermemem yüzünden ya refüje girecek ya da ayrılamayıp mecbur devam edecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

    G.tünü bi yana devirip, sol elle direksiyonu en üstten tutma, sağ elde telefon, dirsek kol dayamada...  


    Yaşamın değişik formları var işte

    Birisi denk geldi geçen banada, ben orta şeritte gidiyorum ve sağ şeride geçicem sinyalimide vermişim ama bir türlü sağ şeritte arkamdan gelen adam yol vermiyor.Gaza basmaya devam ediyor inatla ve bana gireceğim yol ayrımını kaçıttıracak.Herneyse bu tam yanıma geldi baktım herifin sol dirseği kapının üzerinde elinide alnında dayamış... Adam elinden dolayı sol tarafını görmüyor ki ? Kafayıda eğmiş yarı uyur vaziyette öyle Allah'a emanet gidiyor uyuyarak yol düz diye.Buna bir korna çaldım adam oturduğu koltukda zıpladı, birkaç saniye ne olduğunuda kavrayamadı sağına soluna baktı kim korna çalıyor diye.Sonrada yüzsüzce el kol hareketi felan yapıp kaçtı, bende ailem var diye bulaşmadım.Nasıl insanlar var trafikte varya hayret ediyorum her seferinde beni biraz daha şaşırtıyorlar.


    Bir gecede otoyolda giderken yine bir yol ayrımına girdim, yan yola girince yol yine ikiye ayrılıyordu ve bende o bölgeyi bilmediğim için tabelaları okuyordum ki tam o sırada bir motorcu silme sıfır yanımdan geçti.Bir baktım bu önümde zig zag felan çiziyor motorun üstünde twerk yapıyor dans ediyor hoplayıp zıplıyor felan adam uçmuş resmen kafa bir milyon.Hemen hızımı felan düşürdüm tabi o an panik oldum gireceğim yoluda şaşırttırdı bana.Düşecek önümde ezilecek başıma bela olacak diye korktum.Fakat bir yandanda gülmekten kendimi alamadım çok komik dans ediyordu :)





  • İstanbulda araç kullanmak için sürekli sınav olması gerekiyor dikkati az olan herkesi cıkartmaları lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siki kontrol lazim, trafiğe daha cok kamera lazim ve yağmur gibi ceza yagdirilmasi lazim bu tehlikeli araç kullananlara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.