Şimdi Ara

Makas atarken çarpıp kaçma (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergün defalarca bu tarz makas atanlar yüzünden can ve mal güvenliğimiz risk altında. Peki bu tarz bir durum başımıza gelirse ne yapmamız lazım? Araç içi kamera varsa görüntüleri nereye vermemiz ve nasıl bir yol izlememiz lazım? Görüntüleri tesadüfen gördüm nette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxylive -- 4 Aralık 2014; 0:36:42 >

• Tam yandan vurmasaydı sonuç çok daha kötü olurdu, aslında Peşine düşüp öldüresiye dövmek Lazım da arabada kadın çocuk var. Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç kamerası ile ilgili cümleler çok dokundu bana, yavaştan araç kamerası konularına geçeyim
  • İzlerken benim sinirler zıpladı. Ne ****ler var...
  • Sonuç ne olmuş acaba merak ettim. Ben olsam mahkemeye kadar götürürdüm olayı kamera kayıtlarının olması avantajıyla
  • Kardeşim, doğma büyüme ankaralıyım, 20 yıldır istanbulda yaşıyorum, senede 3-4 defa ankaraya geliyorum malum plakam 34 ne zaman tem den ankara içine girsem inan aynalara bakmaktan ve bu gibi trafik magandalarından kaçmaktan yoruluyorum yol vermek almak vs yok anadolu magandalığı resmen, derler ki istanbul trafiği vs ankara trafiği trafik teröristinden geçilmiyor, önüne gelen araba almış kural vs hak getire. Hala istanbulda yaşıyorum Allah sizlere sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 4 Aralık 2014; 0:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu verildi daha önce ve tartışıldı.

Hatta önce kısa verildi sonra uzun baya baya tartıştık.

Audi ve Minibüs şoföründen hangisi hatalı tartışması vs. bile çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iğrenç bir durum vidyoyu izlemek bile sinir zıplatmaya yeter, insanların ailelerini çocuklarının canını bu denli korkutan magandalar temizlenmedikçe dünyadan yaşamak haram.
  • Sürücü gerçekten çok soğukkanlı davrandı, düşünüyorumda aynı olay ailem yanımdayken benim başıma gelse ne yapar eder yakalardım galiba, sonrasını düşünmek bile istemiyorum...
  • benzer durum başımıza geldi, alışkanlıktan olsa gerek çarpar çarparmaz ilk iş plakaya bakmak oldu. zaten çarpan eleman kaçtı, kaçarken plakayı okuyamamız için farları söndürdü ki plakalık karanlıkta kalsın. salisesinde gördüğümüz için üç kişi ezberimizdeki plakayı hemen 155 e bildirdik. sonra inip hasarımıza bakarken polis cepten geri dönüş yaptı. sistemden plakaya ait cep telefonundan aramışlar araç sahibini, alkollü yeğeni kullanıyormuş aracı 15-20 dakikaya geldiler özür dileyerek vs vb. tertemiz hallettik sonra.
    ikinci durum için: diyelim ki plakayı aldık sahibine ulaşamadı polis, en yakın karakoldan zabıt tutturuyoruz. zaptı mahkemeye verip sonuçlanmasını bekleyeceğiz.
    üçüncü durum: plakayı alamadım vuran kaçtı gitti. çevredeki kamera sahibi esnaflardan rica ediyoruz. plaka bilgisini aldıktan sonra yine ikinci durumdakini uygulayacağız.
    dördüncü durum: plakaya yok, araç yok. bir bardak su içip ferahlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 4 Aralık 2014; 1:18:54 >

• içimdekileri şuraya yazıcam da yazamıyorum işte, siz yazdım varsayın.şoförde gerçekten soğukkanlıymış.
  • Konu yeni değil ama ilk defa şimdi dikkatimi çeken bir durum var. Video sahibi 00:30 da sağdaki arızalı aracı farkedince ufaktan sola kayıyor. O seritteki otomobilin hemen arkasına girip cikiyor ama bahsi geçen minübüs ise öndeki aracın 15 m falan arkasında. Video sahibi sinyalsiz dalıp çıktı ise minübüs şoförü uyuz olmuş olabilir. Ki orada bir korna sesi var ve muhtemelen o minibüsten geliyor.

Kaza anında video sahibi yine ufaktan sağa yaklaşıyor ama minübüs daha fazla bir yaklaşma ile aradaki seridi bir anda kapatıyor. Makas atanın bunu hesaplamadigi aşikar ve sonuç bu.

• Allah'tan sadece maddi hasarla atlatılmış. Gerçekten çok büyük geçmiş olsun.

• Arabayi sürende masum değil. Bizim forumdaki gibi her kurala yüzde yüz uyan 1.90 boyunda mavi gözlü sürücü havasinda. Yola konsantre olmak yerine o şunu yapti bu bunu yapti diyerek şeridini takip etmiyor.

• Polis emniyet şeridinebile ceza yazmiyor ki.

• evet surucu cok sogukkanli, ben olsam ben de yakalamaya calisirdim, yalniz merak ettigim sey acaba bu goruntuleri karakola gidip polise mi veriyoruz yoksa mahkemeye dava acilip mahkemeye delil olarak mi gostermemiz gerekiyor? Ya da kasko varsa plaka bilgisini ve goruntuleri kasko sirketi ekspertizine gosterip karsi tarafin sigortasindan mi karsilaniyor? Kendi aracimizin hasari icin hasarsizlik falan da bozulmaz bu durumda sanirim? Geriye deger kaybi tazmini kalir .. onun icin mahkeme sart diye biliyorum. yanlisim varsa duzeltin lutfen.

• Valla bunu seyrettikten sonra alacağım malzemelerin başına araç kamerasını ilk sıraya taşıdım. Araçta kamera olmasa adam masumiyetini ispat edemiyecek yaw.
  • Peki hazır konusu açılmışken kaliteli uygun fiyata araç içi kamera ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Peki hazır konusu açılmışken kaliteli uygun fiyata araç içi kamera ne önerirsiniz?

+1 Ben de arıyorum 100 dolar altı kaliteli bir kamera.

• Hocam doğru mu anladım bilmiyorum ama, size çarpıp kaçan araç sahibinin alkollü yeğeni ve bunu polis araç sahibini arayınca polise söylemişler. Polis de ha tamam o zaman aranızda anlaşın mı dedi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.