Şimdi Ara

makarna göbek yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spor yapıyorum gelişmek için makarna ve tavuk bol yiyorum tavuk için hiç yağ kullanmıyorum midede çalışıyorum ama oturunca göbek çıkıyor bi türlü inmiyor sinir oldum

makarna göbek yapar mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOCOO -- 25 Haziran 2012; 18:41:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

spor yapıyorum gelişmek için makarna ve tavuk bol yiyorum tavuk için hiç yağ kullanmıyorum midede çalışıyorum ama oturunca göbek çıkıyor bi türlü inmiyor sinir oldum

makarnayı mı kesin göbek yapar mı acaba ?

"makarnayı mı kesin göbek yapar mı acaba ?"

Cümleyi anlamadım Valla, ama makarna evet göbek yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soslamadıktan ve abartmadıktan sonra pek sorun yapmaz.Haftada 2 gün cardio yapmanı öneririm.Makarnayı spordan 1.5-2 saat önce ye ve akşam yemeğinden çok öğle yemeklerinde ye. Ayrıca makarnayı dert ettiğine göre abur cubur zaten yemiyosundur, o yüzden o konuya girmiyorum Bu arada günde bi kase de yarım yağlı ya da yağsız yoğurt tüketmeni öneririm, bel çevresindeki yağlanmanın önüne geçiyormuş.
  • Benim bildiğim eğer sporla uğraşıyorsan ( body ) makarna gibi karbonhidrat ağırlıklı beslenmenin yararına olacağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Soslamadıktan ve abartmadıktan sonra pek sorun yapmaz.Haftada 2 gün cardio yapmanı öneririm.Makarnayı spordan 1.5-2 saat önce ye ve akşam yemeğinden çok öğle yemeklerinde ye. Ayrıca makarnayı dert ettiğine göre abur cubur zaten yemiyosundur, o yüzden o konuya girmiyorum Bu arada günde bi kase de yarım yağlı ya da yağsız yoğurt tüketmeni öneririm, bel çevresindeki yağlanmanın önüne geçiyormuş.

şekere falan dikkat ediyorum abur cuburda haftada 1 ve ya 2 kere kullanıyorum yoğurt olarak nomral yoğurt yiyorum evdekileride düşünmek lazım
    yorumun için teşekkür ederim cardio derken nasıl cardio calışmaları yapıyorsunuz ? Ben spordan sonra 15 20 dk mide çalışıyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

şekere falan dikkat ediyorum abur cuburda haftada 1 ve ya 2 kere kullanıyorum yoğurt olarak nomral yoğurt yiyorum evdekileride düşünmek lazım
    yorumun için teşekkür ederim cardio derken nasıl cardio calışmaları yapıyorsunuz ? Ben spordan sonra 15 20 dk mide çalışıyorum sadece

10-15 dakika tempolu yürüyüp ısındıktan sonra 20-25 dakika düşük tempoda koşabilirsin. Eğer vücudun koşuya alışkınsa ( daha önceden düzenli koşu yapıyor idiysen ) 40-45 dk koşabilirsin. Haftada 3 günü geçirme ve bunlar ard arda günler olmasın. Bir de ağırlık çalışıyorsun sanırım, kas kaybetmemen için ağırlık çalışmanın hemen ardına koşmamanı önerrim.Ya da pazartesi-çarşamba-cuma çalışıyorsan salı ve perşembe günleri cardio yapabilirsin.Hafta sonları da dinlenme.İdeal olan sabah cardio yapman olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

10-15 dakika tempolu yürüyüp ısındıktan sonra 20-25 dakika düşük tempoda koşabilirsin. Eğer vücudun koşuya alışkınsa ( daha önceden düzenli koşu yapıyor idiysen ) 40-45 dk koşabilirsin. Haftada 3 günü geçirme ve bunlar ard arda günler olmasın. Bir de ağırlık çalışıyorsun sanırım, kas kaybetmemen için ağırlık çalışmanın hemen ardına koşmamanı önerrim.Ya da pazartesi-çarşamba-cuma çalışıyorsan salı ve perşembe günleri cardio yapabilirsin.Hafta sonları da dinlenme.İdeal olan sabah cardio yapman olur.

teşekkür ederim dediklerini 2 3 hafta deniyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denemesi bedava, ama kısa zamanda mucize bekleme, bunlar bir sporcu olarak hayatına adapte etmen gereken programlar Bazı arkadaşlar kilo almak istiyor tamam onlar cardio yapmasın ama yağ oranın istediğin seviyede değilse yapman gereken bu.Tabi yiyip içtiklerine dikkat ettikten sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.