Şimdi Ara

main hero nasıl secilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
7.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konudaki gibidir surekli para bulunca hero alıyorum run mun almıyorum kendımı bır heroda kılıtlıyemıyorum napmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi lane e daha çok hakimsin onu bul daha sonra laneinin herolarını tamamlamaya bak derim
  • Üstteki arkadaş çok iyi açıklamış.Mesela ben solotop oyuncusuyum ve main heromu daha hakim olduğum herolar arasından seçiyorum.Şu an için Zed ve Nidalee main herom.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Main hero baktığın an öldürür seni. Ona bakarsın ve dersin ki evet o adam bu adam. O sana bakar sen ona bakarsın. Birbirinizi sevmeye başlarsınız. Sonra da ondan hiç ayrılamazsın. İlk görüşte aşk gibidir...
  • main hero eskidendi artık her lanede oynayabilmen lazım 1 değil en az 5 mainin lazım
  • oncelıkla jungle beceremıyorum genelde lee,kha top oynuyorum bugun akalı aldım sımdı pant. Icın kasıyorum takımım yok oynuyorum bırde carryler kasamayıp feed verınce oyunu dogal olarak tasıyamıyoruz yenılıyoz bunun ıcın ne yapmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Main hero baktığın an öldürür seni. Ona bakarsın ve dersin ki evet o adam bu adam. O sana bakar sen ona bakarsın. Birbirinizi sevmeye başlarsınız. Sonra da ondan hiç ayrılamazsın. İlk görüşte aşk gibidir...

iste o ask lee sın ile aramda oldu :) her macı yenıyorum ama sıkılıyorum yenı kombınasyonlar denemek ıstıyorum yenı champlar bunun onune nasıl gecerım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bunu merak ediyorum. Jungle denedim iyi kötü yapıyorum. Mid solo top bot denedim. zaten cok fazla herom olmadigi icin ışte herom bu mainim bu diyemiyorum. Garen alıp full tank kasıp takıma çalıştığında oluyor lux alıp mid başlayıp slow stun kalkan ultileri uygun kullanıp takımı destekledigim de oluyor. Nasus alıp Q skilini stack kasarak ebedi warmog atma, mizragi üçlü kuvvet ionia bot son fısıltı yapıyorum Q ile 2k vurdugum da oluyor. Nasıl anlayacaz içimizde yatan main i.

• Main heronu sen değil, o seçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckZor

Main heronu sen değil, o seçer

altına imzamı atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselow4114

oncelıkla jungle beceremıyorum genelde lee,kha top oynuyorum bugun akalı aldım sımdı pant. Icın kasıyorum takımım yok oynuyorum bırde carryler kasamayıp feed verınce oyunu dogal olarak tasıyamıyoruz yenılıyoz bunun ıcın ne yapmak lazım

carrylerin eskisi kadar etkisi yok kendını buna şartlama takımca iyi olmanız gerek hatta şu sırlar solo top ve jungle oyunu taşıyor diyebilriiz.
  • quote:

Main hero baktığın an öldürür seni. Ona bakarsın ve dersin ki evet o adam bu adam. O sana bakar sen ona bakarsın. Birbirinizi sevmeye başlarsınız. Sonra da ondan hiç ayrılamazsın. İlk görüşte aşk gibidir...

Taric?
  • quote:

Komikli yorum beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Üstteki arkadaş çok iyi açıklamış.Mesela ben solotop oyuncusuyum ve main heromu daha hakim olduğum herolar arasından seçiyorum.Şu an için Zed ve Nidalee main herom.

Tr'de misin ?
  • tavsıyelerınızı dıkkata alacagım saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Üstteki arkadaş çok iyi açıklamış.Mesela ben solotop oyuncusuyum ve main heromu daha hakim olduğum herolar arasından seçiyorum.Şu an için Zed ve Nidalee main herom.

Tr'de misin ?

Westteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden güçlü olup olmamasıyla alakası yok main heronun (ya tamam benim ki Darius da bitirmemi bekleyin), hiç düşünmediğin saçma sapan bi karakter de bi anda mainin olabilir. Fulctrum'un da dediği gibi ilk görüşte aşk gibi olması lazım, sadece iyi oynamak falan değil. Mesela Benim mainim (mainim olarak gördüğüm 2-3 champ var ama içlerinde en önemlisi ve hepsinden ayrısı) Darius. İstediği kadar nerf gelsin, remake yapsınlar hatta true damage ultiyi değiştirip physical falan yapıp adam ölmezse heallayacak şekilde falan değiştirsinler, yine mainimdir. Çünkü karakter olarak seviyorum Dariusu hatta mesajımda belirttiğim gibi Dariusla kendimi özdeşleştiriyorum falan, hoşuma gidiyor yani...

Özet: Karakteri sevmen yeter, oynayarak bulursun ancak.

• Oyuna ilk başladığım zamanlardı, 400rp hediye gelmişti, bir anda dedim ki şuan hangi skin indirimdeyse onu alır sürekli onunla oynarım, baktım anivia...
    O gün bu gündür hiç yalnız bırakmadı beni can dostum.
    Seviyorum kuşumu.
  • Main hero diye birşey olmamalı bence her pozisyonda en az çok iyi oynadığın bir hero olmalı.Bunuda oynayış tarzına göre hero seçerek kendin bulabilirsin.Kimisi agresif kimisi pasif oynamayı tercih eder ve hepsine göre farklı herolar seçebilirsin.
  • Main hero ne arkadaş bırakın paso pisoyu.Oyunu kaç zamandır oynuyorum morgana,twitch gibi çok iyi oynadığım ve kavradığım karakterler olduğu halde mainim demiyorum.Çünkü bu oyunda her karakteri oynamalısın bir karaktere kapalı kalırsan sonra ''elo helldeyim bıktım şu ruslardan'' diye konu açarsın.Özetle main karakter flan fila ndiye uğraşma her karakterle maç at elin alışsın karakterleri tanı böylece kendini rankedta hazırlarsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.