Şimdi Ara

Maikelele neden NİP den ayrıldı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maikelele neden NİP den ayrıldı bi fikri olan var mı ?

Low lantecy life
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Ben açıklamayı görmedim peki orda 5. Kişiden bahsetmişler mi kim olacakmış belli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

burdan bakarsaniz

quote:

Maikelele is a great talent and a very good player, but lacks a certain amount of experience that is required in order to have a permanent spot in the NiP line-up. Much more than pure talent is required in order to play professionally on an international level.

turkcesi ise:
    quote:

Maikelele yetenekli ve iyi bir oyuncu, ancak NiPde kalici yer almasi icin yeterli tecrubesi bulunmamakta. Uluslar arasi arenada profesyonel olarak oynamak icin gereken yetenekten cok daha fazlasi

Lutfen okumadan bilmeden bir baskasina arguman sunmayalim olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Yazıya gore daha gitmemiş maikelele yani yarınki maçta o da oynicak heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Low lantecy life
  • Twist yada Delpan gelsin

Orijinalden alıntı: sieger

http://esport.aftonbladet.se/team/ninjas-in-pyjamas/official-statement-nip-csgo-team

burdan bakarsaniz

quote:

Maikelele is a great talent and a very good player, but lacks a certain amount of experience that is required in order to have a permanent spot in the NiP line-up. Much more than pure talent is required in order to play professionally on an international level.

turkcesi ise:
    quote:

Maikelele yetenekli ve iyi bir oyuncu, ancak NiPde kalici yer almasi icin yeterli tecrubesi bulunmamakta. Uluslar arasi arenada profesyonel olarak oynamak icin gereken yetenekten cok daha fazlasi

Lutfen okumadan bilmeden bir baskasina arguman sunmayalim olur mu?

Hocam ben kendim çevirmenim. Orada ne yazdığını gayet iyi anlayabilirim. Argüman sunma cümlesini bana söylüyorsanız, ben sadece kendi düşüncelerimi söyledim, maçları izlediğim kadarıyla maikelele'yi yorumladım. CEO'nun veya yetkilinin açıklamalarıyla ilgilenmiyorum, izleyici olarak fikrimi söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 14 Şubat 2015; 21:47:27 >

• nip mekeleleleleleyi arar bence fifi emekli olmadan önce faceitin lan finallerine katılma hakkı kazanamamıştı nip gelen geçen yeniyordu bunları.. diğer oyuncularının egosu yüzünden bu karar alınmış olabilir
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • Eski tanıdıklarından adam arıyorlar ve yükü kaldırabilecek bir kişi.

Şuan ki NiPte ki 4 kişi birbiriyle uzun süredir arkadaş, oyun iş bir yana bütün hayatları aynı yerlerde geçiyor kısacası uyumsuzluk yüzünden ayrıldı

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • alsinlar su takima kennys i abi kurtarsinlar su cocugu
    Zaten Mikalele kotu oyuncu degil hepsio de diyor, ama Torinin yorumlarinda gordum, diyor ki, daha bu cocuk ulkeden bile hic cikmamis, uluslar arasi camia ne kelime ulke disina cikmamis, cok sey gormemis, oyunu iyi ama takima gore tecrubesiz, takimin aradigi bu degil gibi yorumlari vardi. Aradiklari cok farkli kriterler var, sadece fraga bakmadiklari kesin

keske.. ama alamazlar ki, genelde arkadas olmaya ayni ulkede olmaya falan cok bakiyorlar.
    Zaten Mikalele kotu oyuncu degil hepsio de diyor, ama Torinin yorumlarinda gordum, diyor ki, daha bu cocuk ulkeden bile hic cikmamis, uluslar arasi camia ne kelime ulke disina cikmamis, cok sey gormemis, oyunu iyi ama takima gore tecrubesiz, takimin aradigi bu degil gibi yorumlari vardi. Aradiklari cok farkli kriterler var, sadece fraga bakmadiklari kesin

Evet dgoru dedin frag adamlar icin ilk sirada degil tier 1 takimda titanda maniac icindi galiba cok kotu oldugu fragsiz kaldigi zamanlarda ne dusunuorsunuz die sorulmustu verilen cvpda onun frag almasi amacimiz olsaydi o frag alirdi attigi bir sis yada yaptigi eco bizi zafere goturur demislerdi

Keske Kennys oraya gecebilse ama asil soru dediginiz gibi acaba orda bu fraglari ve uyumu yakalayabilirmi Nip gibi bir takim icin tier 1 dunya siralamasinda olan takimlar icin cok degisik taktikler ve oyuncu secimleri mevcut

ulke disinda oynamama deplasman sendromu cidden cok kral oyunculari bile ne hallere sokuor maikekele de bunlardan biri cogumuz rankda oynarken bile ellerimiz titredigi oluor kritk anlarda bu takimlarin katildigi turnuvalari kaldirmak cidden cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: MechTa

quote:

keske.. ama alamazlar ki, genelde arkadas olmaya ayni ulkede olmaya falan cok bakiyorlar.

Evet dgoru dedin frag adamlar icin ilk sirada degil tier 1 takimda titanda maniac icindi galiba cok kotu oldugu fragsiz kaldigi zamanlarda ne dusunuorsunuz die sorulmustu verilen cvpda onun frag almasi amacimiz olsaydi o frag alirdi attigi bir sis yada yaptigi eco bizi zafere goturur demislerdi

Keske Kennys oraya gecebilse ama asil soru dediginiz gibi acaba orda bu fraglari ve uyumu yakalayabilirmi Nip gibi bir takim icin tier 1 dunya siralamasinda olan takimlar icin cok degisik taktikler ve oyuncu secimleri mevcut

ulke disinda oynamama deplasman sendromu cidden cok kral oyunculari bile ne hallere sokuor maikekele de bunlardan biri cogumuz rankda oynarken bile ellerimiz titredigi oluor kritk anlarda bu takimlarin katildigi turnuvalari kaldirmak cidden cok zor

NiP İsveç Kenny Fransız nasıl anlaşıcaklar? Ayrıca Kenny Fransada yaşıyor İsveçe gitmez. Ayrıca Titanı hemen niye öldürdünüz anlamıyorum her yükselişin bir inişi oluyor önemli olan ayakta durabilmek şuan da başarıyorlar

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: MechTa

quote:

NiP İsveç Kenny Fransız nasıl anlaşıcaklar? Ayrıca Kenny Fransada yaşıyor İsveçe gitmez. Ayrıca Titanı hemen niye öldürdünüz anlamıyorum her yükselişin bir inişi oluyor önemli olan ayakta durabilmek şuan da başarıyorlar

Hocam titan fanboy olarak savunmani hakli buluyorum :D ancak titani gomdugumuz yok titandan kennys i cikar birde oyle konusalim bende bir titan fanboyum ancak gorulen koy klavuz istemiyor kennys in insan ustu cabasi sayesinde titan suan bu seviyede

kennysin 2 miss attigi hic bir eli alamior titan titan bunu haketmiyor her maci nerdeyse sidik zoruyla aliorlar kennys gibi bir adamin oldugu takim orta seviye rakiplerinin karsisina ciktigi zaman catir catir aglatmasi gerekir o cocuk titana cok fazla suanda katilmaya bilirsin tabi ama benim gorusum ve izlenimlerim bu yonde

• Delpan ismi geçiyor da, eğer İsveç dışı bir oyuncu sıkıntı yaratmazsa kennyS tabii ki çok iyi olur. Titan'ın sorunu kötü olmalarından ziyade aşırı istikrarsız olmaları zaten, kennyS'in kendini gösterebilmesi için daha oturmuş daha istikrarlı bir takıma ihtiyacı var.
  • Maikelele iyi oyuncu ama problemli. Her gittiği takımda bir sıkıntı sonucu gönderiliyor. Pek profesyonel bir yapısı yok sanırım. Acaba Fifflaren geri dönebilir mi? Katowice için gelen yorumculuk teklifini geri çevirmiş. Tabii ki kennyS hayranı olarak NiP'de oynamasını isterim ama yine İsveç'li birine bakacaklardır. Sonuçta Fransız adamla nasıl iletişim kuracaklar?
    Ryzen 5 5600X || Gigabyte B550 Aorus Elite V2 || Corsair 2x8GB Vengeance RGB PRO SL White 3600mhz || Asus GeForce RTX 3070 Dual V2 8GB || WD Black SN750 500 GB NVMe M.2 || Seagate Barracuda 2TB || Samsung 1TB || NZXT Kraken X53 240 mm || NZXT H510 Elite Tempered Glass RGB White || Gigabyte 27" G27QC 1ms 165hz 2K || Cooler Master MasterWatt Lite 700W

Origin: ErayG-TR
    Steam: ErayG
    PSN: ErayGrck
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.