Şimdi Ara

Maikelele neden NİP den ayrıldı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Maikelele iyi oyuncu ama problemli. Her gittiği takımda bir sıkıntı sonucu gönderiliyor. Pek profesyonel bir yapısı yok sanırım. Acaba Fifflaren geri dönebilir mi? Katowice için gelen yorumculuk teklifini geri çevirmiş. Tabii ki kennyS hayranı olarak NiP'de oynamasını isterim ama yine İsveç'li birine bakacaklardır. Sonuçta Fransız adamla nasıl iletişim kuracaklar?

fifi zor hocam
    https://twitter.com/Fifflarencs/status/566727243247157248

• Kenny gelir inşallah ya efsane olur
    Battle.net : Lvrantum:#2455
  • logistics kullanıcısına yanıt
    İçim rahatladı
    Ryzen 5 5600X || Gigabyte B550 Aorus Elite V2 || Corsair 2x8GB Vengeance RGB PRO SL White 3600mhz || Asus GeForce RTX 3070 Dual V2 8GB || WD Black SN750 500 GB NVMe M.2 || Seagate Barracuda 2TB || Samsung 1TB || NZXT Kraken X53 240 mm || NZXT H510 Elite Tempered Glass RGB White || Gigabyte 27" G27QC 1ms 165hz 2K || Cooler Master MasterWatt Lite 700W

Origin: ErayG-TR
    Steam: ErayG
    PSN: ErayGrck
  • KennyS NiP'e geçse n'olur acaba düşünemedim...
    Ryzen 5 5600X || Gigabyte B550 Aorus Elite V2 || Corsair 2x8GB Vengeance RGB PRO SL White 3600mhz || Asus GeForce RTX 3070 Dual V2 8GB || WD Black SN750 500 GB NVMe M.2 || Seagate Barracuda 2TB || Samsung 1TB || NZXT Kraken X53 240 mm || NZXT H510 Elite Tempered Glass RGB White || Gigabyte 27" G27QC 1ms 165hz 2K || Cooler Master MasterWatt Lite 700W

Origin: ErayG-TR
    Steam: ErayG
    PSN: ErayGrck
  • ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    Baya iyi Awpci dün 1v1 lerde çoğunlukla aldı karşıdakini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.