Şimdi Ara

Mahpusum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyundaki adım :Aydın Uslu VİP Bugun oldum---- Beyler ben Hani ölesine Bir hırsızlık yapiyim dedim yaptımda küçük gümüş bilezik çaldım 20 TL değerinde(değerini bilsem çalmazdım zaten) Ve beni Tutuklayan Polise kıl oldum adamın ismi Horea Craioveanu Msj atıyor gülğyor durmadan :@ Bükreşteyim
    1---Davada Nasıl Masum yada Cezayı hafifletirim Avukatla olursa pm atın lütfen
    2---Bu adamı öldürecem cinayet işliyecem bıçakla oluyorda ayrıntılı anlatın lütfen teşekkür ederim

• çok ceza vermezler korkma ve başyargıca mesaj at istersen başarı için yaptım diye

Firar
    Firar satın almak istediğinizden emin misiniz? Bu size 50 krediye gelecektir.

Mahpusta olmaktan bıktınız mı? Hapishane işlerinden yırtmak ve başka bir yere fırlatılmak mı istiyorsunuz? Bu ürünü satın alarak hapishaneden hemen tüyün!

Bunu satın alabilmeniz için hapiste olmanız gerekmektedir. Eğer yalnızca tutuklu iseniz, hapishaneden tüyemezsiniz.

Kaçışınızdan haberdar olunur olunmaz, büyük bir olasılıkla yerel yasalar gereği gıyabınızda tutuklama emri çıkacağını da unutmayınız. Bu nedenle ürünü satın aldıktan sonra, bu lanet olası yerden bir an önce kurtulmak isteyebilirsiniz.

Bu hizmeti her 20160 dakikada satın alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.