Şimdi Ara

Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Yardım edin

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2022)
Giriş
  • tercih dönemi kapandı biliyorsunuz 4700 ea sıralaması ile tercih yaptım büyük ihtimalle Yeditepe işletme gelecek

ama durum şu ki ben bursu ve çalışma ortamı için tercih verdim arkadaşlar şubattan beri aklım sayısalda hazırlanmakta kaldı ama fende 0 olduğum için o gücü bulamadım kendimde yks 2022 için de pek umutlu değildim sınavdaki hatalarımdan dolayı ilk 5k ya zar zor girdim

her neyse ben yurtdışında çalışmak istiyorum ceng de bana uygun bir bölüm ama şehir dışı yazdırmazlar bana aynı zamanda sınava ailemden gizli 2024 teki sınava tekrar hazırlanmak istiyorum yeditepe de yurt bursluyken yeni kazanacağım yer için yurduna para vermek istemiyecekler

obp de 89 bu arada onun için sayısalda 2-3k sıralama yapmam gerekiyor yapamama ihtimalinin yanında okulla bir gitmez sanırım

ya da 2024 te tekrar ea dan girip sabancı ceng için ilk 500 yapmalıyım bu daha mantıklı görünüyor ama giremezsem tyt sıralaması ile Açık öğretim Marmara bilgisayar programcılığı yazıp Yeditepede devam edeceğim

ama gerçek şu ki işletme bana uygun bir bölüm değil ve benim son şansım doğru karar verip top ceng okumak istiyorum

siz olsanız ne yapardınız lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 9 Ağustos 2022; 1:41:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• EA yönel dost!  

Lütfen yardım edin :(
    2 yıl önce açıldı
    BEYLER LÜTFEN YARDIM EDİN
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.