< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 26 Şubat 2020; 12:3:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 26 Şubat 2020; 12:3:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekşide olsun youtube da olsun ölümüne savunanlar var şu kafası güzel milletin aracına çarpan şahısı.Araba almakda yürütmekte ne kadar zor bu ülkede farkında değil mi bu insanlar ? Ben günde 10 saat çalışıp asgari ücretle para biriktirip üstüne kredi çekip zor zar bir araba alıcam gözüm gibi bakıcam herşeyden sakınıcam ama bir akşam kafası güzel haplanmış bir şahıs gelip mahallede ki tüm arabalar dahil olmak üzere benim aracımı da mahfedecek ve ben gayet sakin bir şekilde olanları izleyeceğim var mı böyle bir dünya ? Kusura bakmayın ama taş olsa çatlar başlarım sabrına böylelerine niye sabır göstericem ? Keşke indirip ağzını burnunu kırsaydılar.İyi ki araçlara çarpmış sadece peki ya bir çocuğu vs. ezmiş olsaydı ne olacaktı ? Birde ekşici enteller yok kanun varmış nizam varmış diye işkembeden konuşuyorlar ne kanunu be beşiktaş da alenen alkollü araç kullanıp polis memurunu şehit eden o büyük yapımcının oğlu adliyeden araba sürerek çıkmadı mı lan ? YALAN MI LAN YALAN MI ? Dalga geçer gibi adam araba sürerek çıktı adliyeden ceza meza bi bok almadı ne adaletinden bahsediyorsun ? Bu şahısın onca arabanın hasarını karşılayıp karşılayamayacağı yada araç sahiplerinin sigortadan zararlarının karşılanıp karşılanmayacağı bile belli değil.Cezayı geçtim mağdur olan şahısların mağduriyeti giderilecek mi o bile mechul.Sanki adamı indirip öldüreceklermiş gibi konuşuyor herkes, en fazla iki sopa yiyecek polise teslim edilecek zaten neyin duyarını kasıyor bu ekşiciler anlamadım.Kendi canları yansa yaygarayı koparırlar yok şu rezaleti bu rezaleti diye ama olan milletin malına canına olunca hep seyirci kalıyorlar.Şu haplı manyağa bir plaket vermedikleri kalmış.İyice şaşırmış bu ekşiciler.Dediğim gibi bu manyak bir çocuğuda ezebilirdi.Ülkemizin o harika hukuk sisteminde üç beş sene yatıp çıkardı en fazla kusura bakmayın ama kanunlar böyle yetersiz olduğu müddetçe ben bu sopa atma işini savunacağım.İki tane yumruk yedi diye kimseye birşey olmaz.Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diye boşuna söylememişler.Siz böyle insanları el üstünde tutmaya devam ettikçe bunlar bu tarz hareketleri yapmaya devam edecekler çünkü malesef kanunlar böyle canavarları koruyor hiçbir caydırıcı ceza aldıklarına şahit olamıyoruz medyada.Ya ifadesini alıp salıyorlar ya denetimli serbestlik veriyorlar ya göz altına alıp salıyorlar yada en fazla üç beş sene yatıp çıkıyor herif yada hiç yatmıyor parasını verip bakıyor yoluna var mı böyle bir adalet ya ? ne adaleti ? Keşke ekşicilerin bahsettiği kadar mükemmel olsada adalet ve hukuk sistemimiz bende bu kötek meselesini savunmasam onlar gibi direkt adalete teslim edilmeli diyebilsem ama yok biliyorum adamın yaptığı bal gibide yanına kar kalacak işte.
|
+1
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diye boşuna demiyorlar. Devletimiz bu konuda çok gevşek maalesef. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DF5D07B0 -- 26 Şubat 2020; 2:36:46 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|