Şimdi Ara

MAHALLEYİ MAHFETTİ HAYVAN HERİF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay sonrası gittim baktım benim araç bembeyaz. Gecenin bu saati kovayla araba yıkattı bana namussuz.

Eminhaber.Org
    Sultangazi’de park halindeki araçlara çarpan sürücüyü mahallelinin elinden polis kurtardı
    http://www.eminhaber.org/sultangazide-park-halindeki-araclara-carpan-surucuyu-mahallelinin-elinden-polis-kurtardi.html

https://www.facebook.com/709271949113573/posts/3721852977855440/

https://www.facebook.com/eminhaber/videos/583993299125485/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 26 Şubat 2020; 12:3:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekşide olsun youtube da olsun ölümüne savunanlar var şu kafası güzel milletin aracına çarpan şahısı.Araba almakda yürütmekte ne kadar zor bu ülkede farkında değil mi bu insanlar ? Ben günde 10 saat çalışıp asgari ücretle para biriktirip üstüne kredi çekip zor zar bir araba alıcam gözüm gibi bakıcam herşeyden sakınıcam ama bir akşam kafası güzel haplanmış bir şahıs gelip mahallede ki tüm arabalar dahil olmak üzere benim aracımı da mahfedecek ve ben gayet sakin bir şekilde olanları izleyeceğim var mı böyle bir dünya ? Kusura bakmayın ama taş olsa çatlar başlarım sabrına böylelerine niye sabır göstericem ? Keşke indirip ağzını burnunu kırsaydılar.İyi ki araçlara çarpmış sadece peki ya bir çocuğu vs. ezmiş olsaydı ne olacaktı ? Birde ekşici enteller yok kanun varmış nizam varmış diye işkembeden konuşuyorlar ne kanunu be beşiktaş da alenen alkollü araç kullanıp polis memurunu şehit eden o büyük yapımcının oğlu adliyeden araba sürerek çıkmadı mı lan ? YALAN MI LAN YALAN MI ? Dalga geçer gibi adam araba sürerek çıktı adliyeden ceza meza bi bok almadı ne adaletinden bahsediyorsun ? Bu şahısın onca arabanın hasarını karşılayıp karşılayamayacağı yada araç sahiplerinin sigortadan zararlarının karşılanıp karşılanmayacağı bile belli değil.Cezayı geçtim mağdur olan şahısların mağduriyeti giderilecek mi o bile mechul.Sanki adamı indirip öldüreceklermiş gibi konuşuyor herkes, en fazla iki sopa yiyecek polise teslim edilecek zaten neyin duyarını kasıyor bu ekşiciler anlamadım.Kendi canları yansa yaygarayı koparırlar yok şu rezaleti bu rezaleti diye ama olan milletin malına canına olunca hep seyirci kalıyorlar.Şu haplı manyağa bir plaket vermedikleri kalmış.İyice şaşırmış bu ekşiciler.Dediğim gibi bu manyak bir çocuğuda ezebilirdi.Ülkemizin o harika hukuk sisteminde üç beş sene yatıp çıkardı en fazla kusura bakmayın ama kanunlar böyle yetersiz olduğu müddetçe ben bu sopa atma işini savunacağım.İki tane yumruk yedi diye kimseye birşey olmaz.Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diye boşuna söylememişler.Siz böyle insanları el üstünde tutmaya devam ettikçe bunlar bu tarz hareketleri yapmaya devam edecekler çünkü malesef kanunlar böyle canavarları koruyor hiçbir caydırıcı ceza aldıklarına şahit olamıyoruz medyada.Ya ifadesini alıp salıyorlar ya denetimli serbestlik veriyorlar ya göz altına alıp salıyorlar yada en fazla üç beş sene yatıp çıkıyor herif yada hiç yatmıyor parasını verip bakıyor yoluna var mı böyle bir adalet ya ? ne adaleti ? Keşke ekşicilerin bahsettiği kadar mükemmel olsada adalet ve hukuk sistemimiz bende bu kötek meselesini savunmasam onlar gibi direkt adalete teslim edilmeli diyebilsem ama yok biliyorum adamın yaptığı bal gibide yanına kar kalacak işte.
  • Dua et boydan boya çizik yok , adli olay kasıtlı yapılmış arabanın sigorta ödeme yapmazdı değer kaybı için dava vs açmak gerekir oda 2-3 yıl demek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza bu normal olabilecek bir şey. Madem malınız bu kadar kıymetli cadde kenarına değil de verin parasını kapalı otoparka çekin.
  • rzcyle kullanıcısına yanıt
    videoyu izlediniz mi bilmiyorum da bu iş kazanın ötesinde artık kasti olmuş. önce kapana giriyor lastikler patlıyor sonra bir arabayla kafa kafaya çarpışıyor sonra tekrar devam etmeye çalışıp arabalara çarpa çarpa ilerliyor. normal görülebilecek bir şey değil. işin içinde uyuşturucu olabilir. adamda geri vitese alma falan da yok. ayak gazda ileri doğru gitmeye çalışıyor hala artık sürtünmeden midir nedir yangın çıkıyor.
  • Ekşide olsun youtube da olsun ölümüne savunanlar var şu kafası güzel milletin aracına çarpan şahısı.Araba almakda yürütmekte ne kadar zor bu ülkede farkında değil mi bu insanlar ? Ben günde 10 saat çalışıp asgari ücretle para biriktirip üstüne kredi çekip zor zar bir araba alıcam gözüm gibi bakıcam herşeyden sakınıcam ama bir akşam kafası güzel haplanmış bir şahıs gelip mahallede ki tüm arabalar dahil olmak üzere benim aracımı da mahfedecek ve ben gayet sakin bir şekilde olanları izleyeceğim var mı böyle bir dünya ? Kusura bakmayın ama taş olsa çatlar başlarım sabrına böylelerine niye sabır göstericem ? Keşke indirip ağzını burnunu kırsaydılar.İyi ki araçlara çarpmış sadece peki ya bir çocuğu vs. ezmiş olsaydı ne olacaktı ? Birde ekşici enteller yok kanun varmış nizam varmış diye işkembeden konuşuyorlar ne kanunu be beşiktaş da alenen alkollü araç kullanıp polis memurunu şehit eden o büyük yapımcının oğlu adliyeden araba sürerek çıkmadı mı lan ? YALAN MI LAN YALAN MI ? Dalga geçer gibi adam araba sürerek çıktı adliyeden ceza meza bi bok almadı ne adaletinden bahsediyorsun ? Bu şahısın onca arabanın hasarını karşılayıp karşılayamayacağı yada araç sahiplerinin sigortadan zararlarının karşılanıp karşılanmayacağı bile belli değil.Cezayı geçtim mağdur olan şahısların mağduriyeti giderilecek mi o bile mechul.Sanki adamı indirip öldüreceklermiş gibi konuşuyor herkes, en fazla iki sopa yiyecek polise teslim edilecek zaten neyin duyarını kasıyor bu ekşiciler anlamadım.Kendi canları yansa yaygarayı koparırlar yok şu rezaleti bu rezaleti diye ama olan milletin malına canına olunca hep seyirci kalıyorlar.Şu haplı manyağa bir plaket vermedikleri kalmış.İyice şaşırmış bu ekşiciler.Dediğim gibi bu manyak bir çocuğuda ezebilirdi.Ülkemizin o harika hukuk sisteminde üç beş sene yatıp çıkardı en fazla kusura bakmayın ama kanunlar böyle yetersiz olduğu müddetçe ben bu sopa atma işini savunacağım.İki tane yumruk yedi diye kimseye birşey olmaz.Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diye boşuna söylememişler.Siz böyle insanları el üstünde tutmaya devam ettikçe bunlar bu tarz hareketleri yapmaya devam edecekler çünkü malesef kanunlar böyle canavarları koruyor hiçbir caydırıcı ceza aldıklarına şahit olamıyoruz medyada.Ya ifadesini alıp salıyorlar ya denetimli serbestlik veriyorlar ya göz altına alıp salıyorlar yada en fazla üç beş sene yatıp çıkıyor herif yada hiç yatmıyor parasını verip bakıyor yoluna var mı böyle bir adalet ya ? ne adaleti ? Keşke ekşicilerin bahsettiği kadar mükemmel olsada adalet ve hukuk sistemimiz bende bu kötek meselesini savunmasam onlar gibi direkt adalete teslim edilmeli diyebilsem ama yok biliyorum adamın yaptığı bal gibide yanına kar kalacak işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DF5D07B0 -- 26 Şubat 2020; 2:36:46 >

• +1

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diye boşuna demiyorlar. Devletimiz bu konuda çok gevşek maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar beni mahvetti
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahaha o sandalye ile vuran insan kıramadı ya camı:)

Linç edin diyen kim onu da alsınlar içeri. Tahrikten. Ne diye car car yapıyorlarsa, kasko var sigorta var. Cana kastedemezler. Yok link, yok bilmem ne yaparım seni... ayıp.

Yanınca nasıl çil yavrusu gibi dağıldılar ama. Adam canını kurtardı böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Kaza bu normal olabilecek bir şey. Madem malınız bu kadar kıymetli cadde kenarına değil de verin parasını kapalı otoparka çekin.
    Hee biz salağız gerizekalıyız, bilmiyoruz otoparka koymayı. Bir sen akıllısın maşallah.
    25 tane araca kasten vurmuş. Sırf yorum olsun diye girip saçmalamılsın. Ayrıca herkesin malı değerlidir. Blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DF5D07B0

Ekşide olsun youtube da olsun ölümüne savunanlar var şu kafası güzel milletin aracına çarpan şahısı.Araba almakda yürütmekte ne kadar zor bu ülkede farkında değil mi bu insanlar ? Ben günde 10 saat çalışıp asgari ücretle para biriktirip üstüne kredi çekip zor zar bir araba alıcam gözüm gibi bakıcam herşeyden sakınıcam ama bir akşam kafası güzel haplanmış bir şahıs gelip mahallede ki tüm arabalar dahil olmak üzere benim aracımı da mahfedecek ve ben gayet sakin bir şekilde olanları izleyeceğim var mı böyle bir dünya ? Kusura bakmayın ama taş olsa çatlar başlarım sabrına böylelerine niye sabır göstericem ? Keşke indirip ağzını burnunu kırsaydılar.İyi ki araçlara çarpmış sadece peki ya bir çocuğu vs. ezmiş olsaydı ne olacaktı ? Birde ekşici enteller yok kanun varmış nizam varmış diye işkembeden konuşuyorlar ne kanunu be beşiktaş da alenen alkollü araç kullanıp polis memurunu şehit eden o büyük yapımcının oğlu adliyeden araba sürerek çıkmadı mı lan ? YALAN MI LAN YALAN MI ? Dalga geçer gibi adam araba sürerek çıktı adliyeden ceza meza bi bok almadı ne adaletinden bahsediyorsun ? Bu şahısın onca arabanın hasarını karşılayıp karşılayamayacağı yada araç sahiplerinin sigortadan zararlarının karşılanıp karşılanmayacağı bile belli değil.Cezayı geçtim mağdur olan şahısların mağduriyeti giderilecek mi o bile mechul.Sanki adamı indirip öldüreceklermiş gibi konuşuyor herkes, en fazla iki sopa yiyecek polise teslim edilecek zaten neyin duyarını kasıyor bu ekşiciler anlamadım.Kendi canları yansa yaygarayı koparırlar yok şu rezaleti bu rezaleti diye ama olan milletin malına canına olunca hep seyirci kalıyorlar.Şu haplı manyağa bir plaket vermedikleri kalmış.İyice şaşırmış bu ekşiciler.Dediğim gibi bu manyak bir çocuğuda ezebilirdi.Ülkemizin o harika hukuk sisteminde üç beş sene yatıp çıkardı en fazla kusura bakmayın ama kanunlar böyle yetersiz olduğu müddetçe ben bu sopa atma işini savunacağım.İki tane yumruk yedi diye kimseye birşey olmaz.Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diye boşuna söylememişler.Siz böyle insanları el üstünde tutmaya devam ettikçe bunlar bu tarz hareketleri yapmaya devam edecekler çünkü malesef kanunlar böyle canavarları koruyor hiçbir caydırıcı ceza aldıklarına şahit olamıyoruz medyada.Ya ifadesini alıp salıyorlar ya denetimli serbestlik veriyorlar ya göz altına alıp salıyorlar yada en fazla üç beş sene yatıp çıkıyor herif yada hiç yatmıyor parasını verip bakıyor yoluna var mı böyle bir adalet ya ? ne adaleti ? Keşke ekşicilerin bahsettiği kadar mükemmel olsada adalet ve hukuk sistemimiz bende bu kötek meselesini savunmasam onlar gibi direkt adalete teslim edilmeli diyebilsem ama yok biliyorum adamın yaptığı bal gibide yanına kar kalacak işte.
    Hukuk sistemimizin bu şekle gelmesindeki en büyük etken, sen, ben, o yani herkes. Bana burda, hukuk sistemi şöyle.. Bu adam 2 gün hapis yatacak sonra salınacak gibi vs.vs. gibi şeyler diyeceksin, haklısın. Günümüzde de yaşandı, salınanlar salındığında ne ben! nede sen ! ses çıkarmadığımız için bu olanlar normalleşmeye başladı. Günümüzde '' Yaa abi bir bira içecez yaa! Ceza ne kadar ki? Öderiz nolucak, altı üstü 5 bin TL '' diyerekten alkollü vaziyette yola çıkanlar çok var, hele para durumu iyi olanların umurlarında bile değil..

Şunu da vurguluyorum! Bir insanın, infaz edilmesi, linç edilmesi maddi sebepten dolayı bunların yaşanması ülkenin refah seviyesini gösterir. Kendin de diyorsun, günde şu kadar saat, şu kadar ücrete çalışıyorum. Arabamı zor aldım, fakat birisi gelicek arabamı mahvedicek o adamı linç ederim! (Kaba kuvvet) ile karşılık veririm, '' Ya dostum hiç düşünmüyormusun, durumun iyi olsaydı. Refah seviyen iyi durumda olsaydı umrunda olucakmıydı? 4-5 aylık kazancınla aldığın bir araba orta segment olsaydı, o zaman umrunda olurmuydu hiç? Aile sorunlarını mı düşünürdün, arabanı mı? '' Ben söyliyeyim, arabanı düşünmezdin. Diceğin laf belli; Cana geleceğine, mala gelsin araba nedir ki? Maddiyatla alınan dünya malı, 3-4 ay a alırız sıfırını! diyecektin. Bunu dedirtemeyenlere sorman gerekirken hesabı tutup insanlara soruyorsun. Araban var, aç kullanım klavuzunu arabanın ömrü ne kadarmış, orada yazıyor. Ben sana söyliyeyim, fiestanın ömrü 10 yıl gözüküyor. Fabrika bile diyor kardeşim bu aracın ömrü 10 yıl, 10 yıl sonra oluşacak herhangi bir sorunda benim firmamı suçlu ! bulamazsın. Bak orada ömrünü belirtmişim, o yüzden 10 yıl bin ondan sonra yenisini al! Alabiliyormuyuz peki??

Gelelim konumuza, Araçtaki kişiyi savunmuyorum, lakin çıkmaması en iyisi olmuş kendi adına. Orada dışarı çıksaydı, cam'a sopayla, taşla vuran insanlar emin ol yumruk yerine ya başka şeyler kullanarak o adamın canını alırdı. Resmen ORTADOĞU ülkesi olduğumuzu bir kez daha gösterdik, daha geçen gün ANTALYA sahilinde kızı instagram dan eklediği için, linç edilen bir genç gördü bu gözler. Malesef insanımız, bir insanın canına hiç değer vermiyor. O adam o gün orada dışarıya çıksaydı araçtan ve birisinin taktığı bıcakla öldürülseydi, değer miydi? Bir insanın canının maddi acıdan alınmasına, ülkemizde hukuk işleyip ve maddi acıdan gelirlerimiz iyi olsaydı hiç birimiz bu konuyu düşünmüyor olucaktık. Ama soramadan da edemeyeceğim.

bir insanın canı = maddiyat mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Hukuk sistemimizin bu şekle gelmesindeki en büyük etken, sen, ben, o yani herkes. Bana burda, hukuk sistemi şöyle.. Bu adam 2 gün hapis yatacak sonra salınacak gibi vs.vs. gibi şeyler diyeceksin, haklısın. Günümüzde de yaşandı, salınanlar salındığında ne ben! nede sen ! ses çıkarmadığımız için bu olanlar normalleşmeye başladı. Günümüzde '' Yaa abi bir bira içecez yaa! Ceza ne kadar ki? Öderiz nolucak, altı üstü 5 bin TL '' diyerekten alkollü vaziyette yola çıkanlar çok var, hele para durumu iyi olanların umurlarında bile değil..

Şunu da vurguluyorum! Bir insanın, infaz edilmesi, linç edilmesi maddi sebepten dolayı bunların yaşanması ülkenin refah seviyesini gösterir. Kendin de diyorsun, günde şu kadar saat, şu kadar ücrete çalışıyorum. Arabamı zor aldım, fakat birisi gelicek arabamı mahvedicek o adamı linç ederim! (Kaba kuvvet) ile karşılık veririm, '' Ya dostum hiç düşünmüyormusun, durumun iyi olsaydı. Refah seviyen iyi durumda olsaydı umrunda olucakmıydı? 4-5 aylık kazancınla aldığın bir araba orta segment olsaydı, o zaman umrunda olurmuydu hiç? Aile sorunlarını mı düşünürdün, arabanı mı? '' Ben söyliyeyim, arabanı düşünmezdin. Diceğin laf belli; Cana geleceğine, mala gelsin araba nedir ki? Maddiyatla alınan dünya malı, 3-4 ay a alırız sıfırını! diyecektin. Bunu dedirtemeyenlere sorman gerekirken hesabı tutup insanlara soruyorsun. Araban var, aç kullanım klavuzunu arabanın ömrü ne kadarmış, orada yazıyor. Ben sana söyliyeyim, fiestanın ömrü 10 yıl gözüküyor. Fabrika bile diyor kardeşim bu aracın ömrü 10 yıl, 10 yıl sonra oluşacak herhangi bir sorunda benim firmamı suçlu ! bulamazsın. Bak orada ömrünü belirtmişim, o yüzden 10 yıl bin ondan sonra yenisini al! Alabiliyormuyuz peki??

Gelelim konumuza, Araçtaki kişiyi savunmuyorum, lakin çıkmaması en iyisi olmuş kendi adına. Orada dışarı çıksaydı, cam'a sopayla, taşla vuran insanlar emin ol yumruk yerine ya başka şeyler kullanarak o adamın canını alırdı. Resmen ORTADOĞU ülkesi olduğumuzu bir kez daha gösterdik, daha geçen gün ANTALYA sahilinde kızı instagram dan eklediği için, linç edilen bir genç gördü bu gözler. Malesef insanımız, bir insanın canına hiç değer vermiyor. O adam o gün orada dışarıya çıksaydı araçtan ve birisinin taktığı bıcakla öldürülseydi, değer miydi? Bir insanın canının maddi acıdan alınmasına, ülkemizde hukuk işleyip ve maddi acıdan gelirlerimiz iyi olsaydı hiç birimiz bu konuyu düşünmüyor olucaktık. Ama soramadan da edemeyeceğim.

bir insanın canı = maddiyat mıdır?

Alıntıları Göster
    iyi hoş yazmışsın da adam sadece milletin malına kast etmiş olmuyor ki o kafayla araba sürerek canınada kast etmiş oluyor zaten yazdım bunu daha önce eğer anlatamadıysam size yine yazayım, adam kendinde değil videoda bu çok net belli birşeyin etkisinde ya alkol ya uyuşturucu hal tavırları yaptığı şeyde bunu tastikliyor.Bu şekilde araba kullanıp böyle birşey yapan bir insan orada bulunan toplumun canına kast etmiş demektir bu kadar basit.Çarptığı şey araba değil bir insan olabilirdi bir çocuk olabilirdi, zaten bu kadar kızmamızın asıl sebebide budur maddiyat ikinci planda ben her ikisindende bahsettim ama siz sadece maddi kısmı ele almışsınız bana cevap yazarken.Araba dediğin nedir ki teneke parçası bir avuç civata, arabayı değerli kılan sizinde dediğiniz gibi bizim ülkemizde alınması zor olduğu için o araç alınırken ona verilen emek onu gözümüzde çok büyütmemize sebep oluyor ama her halükarda araba dediğin teneke parçası.Asıl kızdıran nokta bu insanın birini veya birilerini öldürebilecek olmasıydı, iyiki böyle birşey yaşanmadı.Fakat yaşanmadı diye bunu göz ardı edemeyiz, orada o an bir çocuğun yada bir yetişkinin ezilmemiş olması ölmemiş olması gerçekten büyük şans.Daha geçen gün alkollü araç kullanan bir trafik canavarı bağdat caddesinde bankta oturan bir çifti ezdi ve gencecik kızı sakat bıraktı geri kalan ömrünü tek bacağıyla yaşayarak geçirecek.

• Kimse kusura bakmasın, normal trafik kazalarında bile taraflar kavga ediyorken, bu tarz kasıtlı olaylarda insanlar daha çabuk galeyana geliyor.
    Ayrıca bu olay sadece videoda olan yerde olmuyor, başka bir mahallede başlayıp, peşine milleti taka taka buraya geliyor..

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Al işte malınız bu kadar değerliyse kapalı garaja koy. Kasten bile olmasa sokakta bir çok şey başına gelebilir arabanın.Siz sadece arabanız kirlendi diye bu kadar sinirlendiyseniz kesin kazadan sonra arabadan inip direk kavga eden bir tipsinizdir.
  • Serbest

MAHALLEYİ MAHFETTİ HAYVAN HERİF

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.