Şimdi Ara

Magnat tüp bass ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sefer kararlıyım 3-5gün icinde sub + amfi alıyorum

Şimdi onumde 3 secenek var ,

Magnat killer bull 300x 30cm tüp bass , ( 280rms / 560 peak )
    Jbl gto 1202 30cm ( 300rms 1200 peak )
    Sony 38cm (400rms / 1400 peak)

Hangisini aliim ? Magnat tüp bass verimli olur mu ?

Ayrıca edison ed804 alıyorum , bunları besler mi ?

Başka tavsiyelerde bulunmazsanız sevinirim , sadece bunlar uzerine yogunlaştım :)

• Hüseyin'ciim jbl den uzak dur özellikle gto serisinden. Birde Kicker compvr'lere bak derim ben

Magnat tüp bass ?
  • pm
  • Ya bu magnat tüp bass nasıldır ?

Fiyatı cok uygun , cok aşırı da bass istemiyuorum orj. hoparlorler degğişmeyecek.

almaya deger mi yani ? 280rms miş.

Aciil cvp lazım :)
  • cevabın pm kutunda
  • Özellikle ucuz olduğu içinmi seçtin bu ürünleri daha ucuzlarıda var yani mağnat kaç gün çalışır bilemem kaçatane sattıyıysam 1 kaç modek hariç hemen yanıyor edison 604 al anfiyide daha ucuza mal olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

Özellikle ucuz olduğu içinmi seçtin bu ürünleri daha ucuzlarıda var yani mağnat kaç gün çalışır bilemem kaçatane sattıyıysam 1 kaç modek hariç hemen yanıyor edison 604 al anfiyide daha ucuza mal olur

Peki bu 3u arasından hangisi olabilir ? Amfiyede bakacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subwoofer Kabin Çeşitleri
    18 yıl önce açıldı
    Subwoofer Amfi Ohm Uyuşması
    2 yıl önce açıldı
    Jbl amfi ve bass hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm attım konuşalım
  • örnek aldıgım sanal mod ustam sevindim senin adına inş güzel bir sistemin olur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky_LiNe

örnek aldıgım sanal mod ustam sevindim senin adına inş güzel bir sistemin olur :)

Sagolasın dostum Ben sanal modu bıraktım :)

Bu arada edison 804 amfi + montaj ( kablo ,dönüştürücü vs. ) 360/10

magnatta 130/10

toplam 490ytl yapıyor.
  • Hayılı olsun diyelim..yaptırdınmı..
  • valla ben 3ünüde tavsiye etmem biraz para toplar daha iyi bişeyler alırdım çünkü bu hatayı çok yaptım.Artık bekleyip en iyisini alıyorum o kadar tesisat yaptık pionerr teyp kicker woofer mtx mid bu sisteme gittik jameson anfi taktık
  • Eski seriler sağlamdır emre yeni serilerden değil sendekilerin bir çoğu yeni seriydi xtcleri o yüzdn tercih etmedim magnat benim arkadaşın kafası karışmasın diye ben topice müdahale etmedim Magnat harici bir çok markayı kullandım bir çokda sistem değiştirdim arabada ama sadece bu bası satmadım satmamın nedenide evde yer sıkıntısı çekiyorum Bu arada mağnat değil MAGNAT
    Helix 1000.2 ampli sahibi burak umarım hatırlarsın

quote:

Özellikle ucuz olduğu içinmi seçtin bu ürünleri daha ucuzlarıda var yani mağnat kaç gün çalışır bilemem kaçatane sattıyıysam 1 kaç modek hariç hemen yanıyor edison 604 al anfiyide daha ucuza mal olur

• quote:

Orjinalden alıntı: HS

Eski seriler sağlamdır emre yeni serilerden değil sendekilerin bir çoğu yeni seriydi xtcleri o yüzdn tercih etmedim magnat benim arkadaşın kafası karışmasın diye ben topice müdahale etmedim Magnat harici bir çok markayı kullandım bir çokda sistem değiştirdim arabada ama sadece bu bası satmadım satmamın nedenide evde yer sıkıntısı çekiyorum Bu arada mağnat değil MAGNAT

quote:

xtc magnatın en kaliteli basıdır.....Ayrıca yumuşak ğ yimi başıma kalkıyosun sen kullandıysan ocihazı sorun olmaz zaten eğerki yeni seri ise durum farklı

• quote:

Eski seriler sağlamdır emre yeni serilerden değil sendekilerin bir çoğu yeni seriydi xtcleri o yüzdn tercih etmedim magnat benim arkadaşın kafası karışmasın diye ben topice müdahale etmedim Magnat harici bir çok markayı kullandım bir çokda sistem değiştirdim arabada ama sadece bu bası satmadım satmamın nedenide evde yer sıkıntısı çekiyorum Bu arada mağnat değil MAGNAT

quote:

Bu arada ampli değil amplifier ....

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

valla ben 3ünüde tavsiye etmem biraz para toplar daha iyi bişeyler alırdım çünkü bu hatayı çok yaptım.Artık bekleyip en iyisini alıyorum o kadar tesisat yaptık pionerr teyp kicker woofer mtx mid bu sisteme gittik jameson anfi taktık

1

hehehe hocam cok guldum...şaka gibi.... :) o kadar para verıp bı amfıden mı kactın :)
  • estafurullah başına kakma gibi bir niyetim yok sakın kızdığımı sanma diye takıldım ampli benim kısaltmalarımdan millet anfi diyor ben ampli xtc için dediğin doğrudur yananların arasında eski seri varmıydı? Bendeki eski seri belki geldiğim zaman arabamda görmüşsündür siyah kutuluydu. Magnatı yanlış tanıtıyoruz belkide piyasada az sayıda var olanlarda elinden çıkarmıyor millet alışmış alpin gibi dandik markaları görüyor fiyatı çok çektin gibi bana geliyor cevap bile vermiyorum. Eğer evimde yer olsa satmıyacam parasında pulunda değilim.Olsaydım arkadaşa yardımcı olmak için fiyatı aşşağı çekmezdim.
    En kısa zamanda yanındayım işlerimle ilgili bir kaç sıkıntım var sonra tası tarağı toplayıp gelicem kurda şu sistemi kurtar beni
    quote:

quote:

quote:

xtc magnatın en kaliteli basıdır.....Ayrıca yumuşak ğ yimi başıma kalkıyosun sen kullandıysan ocihazı sorun olmaz zaten eğerki yeni seri ise durum farklı

• aynisini ben yaptim setin tamami pioneer mpli jameson
  • Aldım bassı ha laf etmeyin Ama daha atktırmadım , bagaj lazım bu aralar
  • Hüseyin abi tüp bass mı aldın ?Benim de bagaj durumu var da memnunsan ben de bi tüp olayına girebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 26 Haziran 2007; 2:28:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.