Şimdi Ara

KICKER WOOFER ICIN AMFİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ARABAMDA KICKER ES 154 WOOFER VAR BU WOOFER I 1400 W LIK JAMESON USA 505 İLE BESLİYORUM AMA İSTEDİĞİM BASSI VERMİYOR BU WOOFER İÇİN TEK KANALLI BASS AMFİSİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ YOKSA BASKA YAPMAM GEREKENLERDE VARMI BIRDE TESISATCININ BIRINDE EDISON 3000W LIK BASS AMFISI BULDUM 330 YTL DEDİ BU FİYAT NASINLDIR.AMFİYE VEREBİLECEĞİM MAX FİYAT 350 YTL

• senin kicker 150w rms gücünde,çok güçlü bir amfiye gerek yok,jbl 50,4 yeterli olur boşta kalan 2 kanala da hoparlör falan bağlarsın olur biter.
  • kicker basın war jamesonla besliosun ne adamsın yha .al sağlam bi bas anfisi xecet veya jbl...200-300 lira warasi alirsin 2.elini
  • bırak şu jamesonu.kicker ve jameson aynı ünitede kıyamet alameti!!!!!!git blaupunktun gta 270 ini al köprüde 200 watt rms veriyor.fiyat hesaplıdır.marka kalitedir.marka imajı çok yüksktir e daha ne duruyorsun
  • yanlısın war SPL_34 BENİM WOOFER 38 CM VE 250W RMS
  • WE EDİSON NASIL BİR MARKADIR? BURDA TUM TESİSATÇILAR EDİSON TAVSİYE EDİYOR.VE 3000W ASIRI DEĞİL Mİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperbaba

WE EDİSON NASIL BİR MARKADIR? BURDA TUM TESİSATÇILAR EDİSON TAVSİYE EDİYOR.VE 3000W ASIRI DEĞİL Mİ?

Bende araştırdım biraz ucuz ama cok kaliteli diyorlar.VAr mı kullanan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Cadence s3w15 Mono Anfi Tavsıyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yanlısın war SPL_34 BENİM WOOFER 38 CM VE 250W RMS

benim yanlışım yok senin yanlışın var es154 150w rms güce sahip eğer 250w ise es154 değildir,comp15 dir.
    Edison a gelince,hangi modeli olduğuna bağlıdır ama genelde ed1000a tercih ediliyor güçlü bir amfidir o senin bası 2 günde yakar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

yanlısın war SPL_34 BENİM WOOFER 38 CM VE 250W RMS

benim yanlışım yok senin yanlışın var es154 150w rms güce sahip eğer 250w ise es154 değildir,comp15 dir.
    Edison a gelince,hangi modeli olduğuna bağlıdır ama genelde ed1000a tercih ediliyor güçlü bir amfidir o senin bası 2 günde yakar.

Guclu oldugu icin mi yakıyor yoksa dandik oldugu icin mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Guclu oldugu icin mi yakıyor yoksa dandik oldugu icin mi ?

güçlü olduğu için4 ohmda 300w güce sahip.
  • bence ii oku ğücünü onun 38lik bsass 150 watt rms wermez 4 ohmda falanki deeğeridir onun .2ohmdüştümü 300 olr rms si
  • quote:

Orjinalden alıntı: safak_41

bence ii oku ğücünü onun 38lik bsass 150 watt rms wermez 4 ohmda falanki deeğeridir onun .2ohmdüştümü 300 olr rms si

omaj düştükçe subwoofer ın gücü artmaz,omaj düşünce amfinin gücü artar ve bahsettiği sub. tek bobinlidir,tek başına 2 ohm da çalışmaz.
  • ben hala 250w rms diyorum cunku wooferin arkasında bılee 250w rms yazıyor.Bırde benim arabada cd çalar yok telefonu amfiye bağlıyorum.tel w800i sımdı 2 amfiyi bı tele nasıl baglarız? bırı bass bırı 4 kanallı amfı telde 2 kanallı bunu nasıl yaparız bırde benim aku bu 2 amfiyi kaldırır mı? aku 60 amperlık
  • satalım hemen bi bass amfi sana arkadaşım istersen?

Xetec
  • quote:

ben hala 250w rms diyorum cunku wooferin arkasında bılee 250w rms yazıyor.Bırde benim arabada cd çalar yok telefonu amfiye bağlıyorum.tel w800i sımdı 2 amfiyi bı tele nasıl baglarız? bırı bass bırı 4 kanallı amfı telde 2 kanallı bunu nasıl yaparız bırde benim aku bu 2 amfiyi kaldırır mı? aku 60 amperlık

arkasında 250w yazıyorsa es154 değildir comp-15 dir,modelini kontrol et istersen,her neyse...
    Öncelikle bu iş böyle telefonla olacak iş değildir,hele bir de direk amfiye bağlaman çok daha saçma olur bunun yerine arabadaki teybe kasetçalar adaptörü ile telefonu bağlasan daha mantıklı olur,teyp çıkışıyla telefon çıkışı aynı değildir,teypte çalacağı verimlilikte telefonla çalmaz sistemin.
  • ya bırı su watt rms ohom kanunlarını anlatıp ne anlama geldıklerını nelerı degıstırdıgını soluyebılırmı 2 ohm olsa 4veya 8 ohm olsa ne gıbı degısmeler olur aynı sey rms ve watt ıcınde soruyorum bılen bı arkadas anlatabılırmı acaba acemıyız ole okuyoruz anlamıyoruz sevabına bırı anlatsa sımdıden Allah razı olsun
  • merhaba arkadaşlar benim tesisat şöle teyp sony gt 670 ,2 tane pioneer orjinal ts 6985 var ,2 adet de pioneer ts 6982 var ,amfi olarak xetec vectör 200.4 var bunun yanına da bi subwoofer almak istiorm woofer ı jbl düşünüorm sizce tek ampfiyle besleyebilirmiyim bu tesisatı yoksa amfi doyurmazmı değiştirmem mi lazım eğer amfi besleyebilirse önerebileceğiniz bi woofer varmı? ampfim hakkında fazla bilgim yok bana böle doyurabilcek ses için ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.