Şimdi Ara

Magnat tüp bass ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 26 Haziran 2007; 2:27:13 >
  • Daha bagaja koymadım ama fazla yer kaplamıyor :)
  • Tüp bassı mı aldın ?Ya bir de almışken edisonun 5 kanal anfisini alsaydın ya comp da bağlardın
  • 4kanalını aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

4kanalını aldım
    Senin araba tek kapı sahi Arkada hoparlör türü birşey var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRm

quote:

4kanalını aldım

Toplam 4 hoparlör 4 tane de tweeter var 1tane bass ve sistemi besleyen amfi var..(Ufaklar tweeter di dimi )

Şimdi ben arkadaki bassı iptal ettirip magnat ve edison takıcam :) Eger ses bogulkursa 1tane de infinity component alırım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aRm

quote:

4kanalını aldım

Toplam 4 hoparlör 4 tane de tweeter var 1tane bass ve sistemi besleyen amfi var..(Ufaklar tweeter di dimi )

Şimdi ben arkadaki bassı iptal ettirip magnat ve edison takıcam :) Eger ses bogulkursa 1tane de infinity component alırım.
    Ufaklar tweeter abim tiz ses verir kendileri , peki sistemi besleyen anfi kaç kanal onu biliyormusun ?Edison'un 5 kanallısını alıp 2 takım infinity comp ve magnatı taksan kanımca daha güzel olurdu Ama orjin hoparlörler seni tatmin ediyorsa sorun yok , bass fazla gelirse anfinin ayarından ses dengelenene kadar kısarsın sorun kalmaz

• Sony 38 cm al. Yanında da JBL 301.1 daha iyi ve verimli bir ses alabilmek için en ideal birleşim bu bence!! Maliyeti belki biraz artabilir ama kaliteli bir ses almak istiorsan kesinlikle seçim bu olmalı , tabiki bu seçenekler arasından!!!
  • Abim ne yaptın , taktırdın mı teskoyu ???
  • Temmuzun ilk haftası taktırrım ya :) Pek hevesim kalmadı zaten :)
  • quote:

Temmuzun ilk haftası taktırrım ya :) Pek hevesim kalmadı zaten :)
    Hayrola Hüseyin abim , neden kırıldı hevesin
  • bende hep ebaydan örnek veriyorum ama

orjinal, audi a3 bose sound system, amfisi subwoofer'ı hoparlörleri ile birlikte.
    http://cgi.ebay.de/BOSE-Soundsystem-original-Audi-A3-Sportback-8P_W0QQitemZ270134745721QQihZ017QQcategoryZ21644QQrdZ1QQcmdZViewItem
  • Patladı namussuz Taktırdıktan yarım saat sonra sesi kesildi.

Şimdi infinty düşünüyorum.

REFERANCE 1240W nasıldır ? Patlar mı Ayrıca bunu tüpe koysam olur mu ?

1200 watt 300 RMS miş.
  • arkdaşim sen en iyisi kicker l7 al patlatman biraz zor olur

tüpler sesi her zaman daha iyi yayar ama tüp alirken her zaman iyilerinden almaliyiz.

not:iyilerinin altinda şu tahta gibi yatmamasini sağliyan olanlardan alma tam yuvarlak olsun vede tahtasi kalın
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

Özellikle ucuz olduğu içinmi seçtin bu ürünleri daha ucuzlarıda var yani mağnat kaç gün çalışır bilemem kaçatane sattıyıysam 1 kaç modek hariç hemen yanıyor edison 604 al anfiyide daha ucuza mal olur

sana söylemiştim hüseyin yanar diye sağlık olsun sound strem var 2, el temiz 100 ytl garantili yanmaz
  • quote:

quote:

Özellikle ucuz olduğu içinmi seçtin bu ürünleri daha ucuzlarıda var yani mağnat kaç gün çalışır bilemem kaçatane sattıyıysam 1 kaç modek hariç hemen yanıyor edison 604 al anfiyide daha ucuza mal olur

sana söylemiştim hüseyin yanar diye sağlık olsun sound strem var 2, el temiz 100 ytl garantili yanmaz

Soundstream neymiş :D Az daha indirde salı günü aliim Bu arada bunun gücü mücü neymiş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.