Magic Mouse almadan önce en büyük çekingem orta tuşunun olmamasıydı... Fakat yabancı forumlarda gezindikten sonra bir program farkettim ve Magic Mouse'a bırakın orta tuşu, istediğiniz kombinasyonu ayarlayabiliyorsunuz. Mouse dokunmatik olduğundan dolayı, 3 parmakla bastığınız zaman yüzeyine orta tuş olarak kullanabiliyorsunuz. Archicad vb. gibi programlarda pan i kullanmak isteyen kişilerin çok işine yarayacaktır. Aryıca diğer kombinasyonlarla farklı bağlantılar da ekleyebiliyorsunuz Magic Mouse'a.. Bu programı kurunca mouse tam anlamıyla Magic Mouse oluyor
hocam program için çok sağol yokluğunda çok sıkıntı çekşyordum özellikle tabları açarken sayende rahatım artık
Elinize sağlık. Çok yararlı bir paylaşım olmuş.
bende bugun mouse a kavustum kurcalarım birazdan :))
şu mause ile tasarım işleri yapan varmı aranızda photoshop kullanımı vs programlarda nasıl performansı,zor oluyormu bana daha çok gündelik işler için kullanımı olduğu ızlenımı verıyor, deneme sanasımda oldu aslında ama oturup program kullanırken denemedım .
arkadaslar mouse tam bir dizayn harikasi ama malesef kullanilabilirlik bakimindan cok kotu. ben aldim macbook pro'ma 1-2 hafta kullandiktan sonra hediye ettim bir arkadasima. ne cizim islerinde bi faydasi var ne oyunlarda ne de windowsta. tek olayi scroll ve internet tarayayicisinda ya da benzeri programlarda geri tusu. magicprefsi kurdum bayada bi ince ayar yaptim ama malesef sonuc husran. ona vereceginiz paraya cok daha performansli ve ergonomik bir bluetooth mouse alabilirsiniz.
ben de logitechin güzel bi oyuncu mouse unu alıcam. haklısınız, ele avuca gelmiyo.
mouse dedğin ele avuca gelecek arkadaş
ben de bu mouse'u alma arifesindeyim, dün bayaa bi inceledim, apple'ın sitesindeki tanıtım videosunda 5 özelliğini görünce vazgeçtim ama bu magic perfsu gördükten sonra işte budur dedim, tam olarak aradığım şey bu, macbookprolardaki gibi 3 parmak 4 parmak kullanmak istiyordum çünkü :) dediğiniz gibi flat bir mouse ama benim gibi oyun oynamayan biri için çok sorun teşkil etmeyecek :)
+1
oyun için ps3 var zaten :))
Oyun icin mac le wındows ile ugrasagınıza şiddetle bir konsol almanızı tavsiye ederim. Bende mac + desktop pc + ps3 var. Oyun konusunda konsolun yeri ap ayrı. Zaten bayada ucuzladı bu aralar konsollar.
ben xbox alacağıma gidip 1 tane xbox gamepad aldım orjinal. xboxtan daha iyi grafiklere sahibim. istediğim oyunu da oynayabiliyorum.
online desteği de gameranger yetiyor.
Bende kararsızım şu Magic Mouse alıp almama konusunda.
İşim gereği kullandığım programlar Word, Excel, Internet, sürekli dashboard a girip çıkıyorum google çeviri apleti için, yada klasörler arası dolaşıyorum...
grafik programlarıyla işim yok, oyunlada yok...
benim için en önemlisi fonksiyonu ve kullanışlı olması
BİRDE YENİ KONU AÇMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN BURAYA YAZAYIM MACDA TÜRKÇE KLAVYE OLARAK TURKISH QWERTY KLAVYE YÜKLÜ ANCAK TIRNAK İŞARETİ TUŞUNA BASTIĞIMDA < YAZIYOR.. ÇÖZÜMÜ VARMI
teşekkürler
TURKISH QWERTY PC kullanmanız gerekiyor.
diğeri yeni klavyeyle uyumlu değil sanırsam
Bende aldim bu mousedan alismaya cslisiyorum, hizlandirdim magic prefile ama hala yavas:))