Şimdi Ara

Magic box mı, interstar mı, star1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdiki star televizyonu ilk yayına başladığı gün (1 Mart 90) yayını seyreden var mı?
    Varsa yayın esnasında Magic box mı, interstar mı, star1 mi yazıyordu ekranda?

Ben "magic box" diye hatırlıyorum ama "star1" yazıyordu diyorlar. Hangisi doğru?

• magic box diye çıkmıştı bende öyle hatırlıyorum sonradan star olmuştu
  • bi kaç onay daha alsam iyi olacak, varmı hatırlayan başka?
  • yayına çıktıktan 1 sene sonra interstar diyolarhttp://www.youtube.com/watch?v=oG3Pj3ctWfk
  • yok ilk gün yayın yaptığı esnada "magic box" yazıyor muydu, yazmıyor muydu. şu an ihtiyacım olan bilgi bu :)
    aslında vikipedia "magic box" olarak yayın yaptığını yazıyor ama güvenilirliği tartışılır olduğundan (benimle iddialaşan kişi taradından) DH'nın onayına ihtiyacım var :)

quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

yayına çıktıktan 1 sene sonra interstar diyolarhttp://www.youtube.com/watch?v=oG3Pj3ctWfk
  • TeleOn
  • teleon değil.

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

TeleOn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmiyette ilk olarak "interstar" vardı.magic box adını hiç hatırlamıyorum.
  • magicbox -> interstar -> star
  • Dur bakiim jingle ları vardı. Melis Sökmen söylüyordu.

"Sihirli kutuda yeni bir çağ başlıyor
    Magic Box sizleri Star1 ile selamlıyor
    ................
    ................
    ................
    El ele gün ve gece sizlerle
    Star1 tek şarkıdır dillerde
    Yaşanır sanki cennette
    Magic Box"

Gibi birşeydi. Sanırım Star1 kanalın ismi "Magic Box" ise yine kendilerince verilmiş lakab veya ikinci isim gibiydi. Yani TV' deki logoda hçbir zaman Magic Box yazdığını hatırlamıyorum. O dönemler uydu alıcı konusu pek yaygın olmadığı için belkide "Magic Box" ile uydu alıcıyı kastetmeye çalışıorlardı ya da TV yi

Nurettin Sözen belediye başkanıydı o zamanlar. Star1 de yayınlanan Kırmızı Koltuk isimli bir programda Ahmet Altan ile Nurettin Sözen kavga edince B.Ş.Belediyesi çöp kamyonları Star1 vericilerine yanlışlıkla! dalmıştı.

Özel televizyon yayıncılığı resmi olmadığı için bir ara yayınlarını yurtdışından sürdürmek zorunda kalmışlardı ( yada Star1 ismini kullanamıyorlardı) o zamanlar isimlerini interStar olarak değiştirmişleri sanırım.

Doğan grubunun eline geçtikten sonra Kanal D' nin yancısı konumuna geldiysede yeri ayrıdır

• bende bu sıralamada hatırlıyorum, fakat ekranda magic box yazdığını iyi hatırlıyorum yukarıda arkadaş hiç yazmadı demiş hala netleşmedi iyi mi :)

quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

magicbox -> interstar -> star
  • Magicbox

İlk haber spikeri ise Kaan Yakuphanoğullarından isimli bir arkadaştı.
  • magicbox
    bknz:kemal uzan kendi kaleminden bir imparatorluğun çöküşü
  • sonuç : magicbox

teşekkürler arkadaşlar:)
  • Biraz geç bi cevap olacak
    Ekranda sadece star 1 yazardı. Magic Box yukarda bir arkadaşın dediği gibi reklam ve tanıtım amacıyla kullanılıyordu.
  • bir de teleon vardı. sanırım star'ın kardeş kanalıydı. sonradan şifreli yayına geçti falan
  • Magicbox. star1. interstar

Magicbox: TV sihirli kutu anlamına geldiği için sanırım.
    Star1 : Teleon yayına girince ilk kanal bu anlamında olsa gerek.
    interstar: Avrupaya yayın yapmaya başlayınca...

Açıklamalar t amamen kendi uydurmamdır fakat gerçek sıralama bu dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 6 Eylül 2009; 17:45:37 >
  • ya ben şunu merak ediyorum: ankaradaki siyasiler;istanbuldaki sanatçılar nasıl oluyordu da star 1 'de canlı yayına bizzat katılıyordu? kanal stüdyolar köln'de;ama bizimkiler türkiye'de ! bant yayın internetin olmadığı dönemde merkeze nasıl gönderiliyor;dahası maçlar nasıl köln'deki merkeze aktarılıyordu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.