Şimdi Ara

Mage için ep mi daha iyi İ.n mi yardım lütfen arkadaşı ikna edemiyom!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık cevaplarınız lütfen bence 4 ever ep hatta düşünmek bile saçma ama siz de yorumlarınızı yazarsanız çok sevincem isteyenlere in ve ep'nin özelliklerini de yazabilirim!!!
    Düzeltme : bazı arkadaşlar i.n'yi anlayamamış evet iron necklace !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 1 Ağustos 2007; 1:10:06 >

• ben ep kullanıyorum daha iyi mage için
  • in iron neck. mi?
  • İ.n Derken ? İron Necklace ?
  • okuyan herkez yorum yapsın lütfen!!! arkadaşı ikna edicem
  • eğer 1v1 de asas yada warrior tanklıyacaksan IN ama magenin oyle bişeye kalkışacağını sanmıyorum. ep daha ii bence
  • Eğer İron neck. sa i.n derim onu satar +1 yada +2 ep alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iron neck tabiki ya ep ile kiyaslanmaz yatmazsan yatirirsin bu kadar
  • Bencede Ep
  • mage için ep in ye bin basar
  • iron neck tabki 20 healt bonus +ek defanslar +4 olmadıkça ep iron necklase
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajax_mage

iron neck tabki 20 healt bonus +ek defanslar +4 olmadıkça ep iron necklase

lol 2sinin avantajlarını sayimmi ep'de 10 hp 150 hp bonus 5 mp 5 int 20 def. 20 cr 20 pr 100 mana inde ise 10ar def. ve 5 str yani 10ar def.a karşı 20 def. 10 hp 5 mp ve 150 hp bonus diye düşünebiliriz buna in demek bence pek akıllıca değil ama herkezin kendi düşüncesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

lol 2sinin avantajlarını sayimmi ep'de 10 hp 150 hp bonus 5 mp 5 int 20 def. 20 cr 20 pr 100 mana inde ise 10ar def. ve 5 str yani 10ar def.a karşı 20 def. 10 hp 5 mp ve 150 hp bonus diye düşünebiliriz buna in demek bence pek akıllıca değil ama herkezin kendi düşüncesi

Hocam Adamı döverler .

İn Tabiki . Hp yüksek olup adamdan 800 yemek var hp az bişi düşük olup 500-550 yemek var.

• quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

iron neck tabiki ya ep ile kiyaslanmaz yatmazsan yatirirsin bu kadar

Olay bu tartışmasız İron Necklace
  • mageler genelde 1v1 yapmazki ne takıonuz bu takıları cıbıl cıbıl yollayın bence
  • tartışmaya gerek varmı ? in tabiki
  • dalga mı geçiosun oksa gerçekten soruomusun arasında o kdr fark olması boş değildir herlade;)
    bencede in ama bunu söylemek bile utandırıyor beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

quote:

Hocam Adamı döverler .

İn Tabiki . Hp yüksek olup adamdan 800 yemek var hp az bişi düşük olup 500-550 yemek var.

bi iron belt taktın mı

• Bu forumdakiler Kafayı yemiş galiba Mage İçin EP - İn den daha iyi diyolar..
    Sadece Traji komiksiniz..Sorulucak Sorumu ..Magenin Her Asas İçin BAsit Bir Np kaynağı Görünmemesi İçin
    Tek Çözüm Yolu.. İN - İB den geçer..Eğer İN-İB yoksa ki Gelen asasdan 1000 giden asasdan 1500 yer Ki
    Hepimiz Bunu Ardream yada Ronark Landda Görüyoruz..Battle Priest ve Warriorları Saymıyorum Damageleri Bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Str0nGtR41 -- 1 Ağustos 2007; 1:35:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

quote:

Hocam Adamı döverler .

bi iron belt taktın mı

Kafayada bi dd 25 Hadi baalım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.