Bildirim
Mage Deckleriniz/Stratejileriniz (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
x2 Blizzard koydum. Cone of cold yetersiz kalabiliyor. Loot hoarder lardan memnunum şuan. Erken gelirlerse o turda kullanabiliyorum. Elime geldi mi atıcağım bir kart. 2. Flamestrike'a pek ihtiyacım olmadı. Belki Explosive Sheep düşünebilirim. -
Cone of cold yerine blizzard kullanıyorum ama tercihe bağlı c.o.c da kullanılabilir bana kalırsa . onun dışında 1x arcane intellect yerine healbot koydum draw konusunda nadiren sıkıntı yaşıyorum ama bu haliyle memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-1 Arcane Intellect yerine -1 Acolyte of Pain +1 Healbot deniyorum da o da fena değil gibi.
Ama genelde oyunu tutarsanız kazanıyorsunuz ve Healbot biraz yavaş kalıyor. Belki x2 Blizzard + cone of cold daha iyi tutabilir rakibi. Denemek lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
-1 Arcane Intellect yerine -1 Acolyte of Pain +1 Healbot deniyorum da o da fena değil gibi.
Ama genelde oyunu tutarsanız kazanıyorsunuz ve Healbot biraz yavaş kalıyor. Belki x2 Blizzard + cone of cold daha iyi tutabilir rakibi. Denemek lazım.
Healbot şart diye düşünüyorum . hatta bi kart feda edebilsem 2x healbot bile deneyebilirim çok aggro var şu sıralar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/mage#30:1;44:2;60:1;74:2;157:1;177:2;220:1;263:1;274:2;434:2;450:1;489:2;522:2;523:1;595:2;7749:2;7756:2;12227:2;12253:1;
Beyler noobum biraz 1 aydır oynuyorum söyle bir şey yaptım.
naxx in ilk 3 wingini farmladim. 4 e 300 gold kaldı. Mage icin Bundan başka kartlarımda var ve 2-3 kart daha craflayabilirim ne önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 11 Ağustos 2015; 16:26:52 >
Yok mu bir bilen :(
quote:
Orijinalden alıntı: antiretro
Yok mu bir bilen :(
Hocam hazır destelere bakın internetten ama bu deck için adventurer , healbotlar ve violet teacher gereksiz . onlar yerine 2azure Drake 2fireball koysanız 1arcane intellect yerinede 2.mana wrymı koysanız daha hoş olur bence
Mage kadar OP bir class yok secretları olsun flamestrike olsun maç çeviriyor bıktım artık ya -
Tskkrler 2 Healbot ilk başta çok dmg yediğim içim :(
başka düşüncesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 11 Ağustos 2015; 20:54:35 >
Şu deste ile rank 15'e gelebildim. Naxx ile BRM sadece ilk haftaları açık.
Bu desteden şunu çıkar ve şu kartlar mutlaka bulunması dedikleriniz nelerdir ? -
Grim Patronlar çok gereksiz. 5 manaya 3/3 kart atıyorsun pinglesen 2 mana da ordan gidiyor. İnanılmaz gereksiz. 4 dropun da yok, 2 Pilotted Shredder ekle patronlar yerine. Farkı göreceksin. Mirror image yerine ise 2 mana wyrm almanı öneririm. Frost novaların yerine ise yine olmayan 3 dropun icin Harvest Golem'ı ya da Kirin Tor Mage'i öneririm. -
teşekkürler hocam. -
-
Yeni kartlarla dragon mage çok fenaa
-
Tempo Mage'in yerine Effigy ve Rhonin-Antonidas combolu Midmage destesi süper olmuş bence.Çok iş yapıyor şuan izlediğim kadarı ile.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X