Şimdi Ara

Mage Deckleriniz/Stratejileriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
2
Favori
11.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    echo of medivh x2, ice block x1, molten giant x2
    eklemeyi düşünüyorum. Oldukça ilginç geldi bana bu üçlü.
    2000 dust gerekiyor, legendary den bile yüksek,
    sizce bu 3 lüyü craftlayayım mı?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Bunları eklediğinizde deckiniz tamamiyle değişir echo mage diye bir deck var ona döner deckiniz ve randıman almanız için mountaint giantta şart eğer bu şekilde bir deste düşünüyorsanız hatta alextrasza da şart.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir deck yapmayı düşünüyorum eğer bu 3 ünü craftarsam ;

clockwork gnome x2
    mana wrym x2
    annoy-o-tron x2
    mechwarper x2
    ice block x1
    acolyte of pain x1
    harvest golem x2
    tinkertown technician x2
    echo of medivh x2
    goblin blasmage x2
    mechanical yeti x2
    piloted shredder x2
    loatheb
    sludge belcher x2
    flamestrike x1
    archmage antonidas x1
    dr boom x1
    molten giant x2

Sizce nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 6 Şubat 2015; 11:36:07 >
    Bence moltenlardan randıman alamazsın buda kötü etkiler normal bir mech mage decki ile daha rahat rank kasarsınız.
  • Molten yerine Tidehunter daha iyi olur sanki?
    Mech mage dediğiniz gibi oldukça iyi,
    ama bu deste ile yenilecek gibi olursam oyunu çevirebilirim diye düşündüm moltenler ile,
    ayrıca oynaması da zevkli olur gibi geldi bana...
    Moltenlerin zararı olmaz handlock altyapısıda oluşturmuş olursunuz ama ben randıman alamıcağınızı düşüyorum böyle bir destede mountainde şart
  • Gilthaniel kullanıcısına yanıt
    yalnız onlar atak için var atak olarak çok zayıf bir deste ayrıca şunun da farkındayım mirror image bi tane fazla ve fuegen stalag kel'thuzad bence gereksiz şu deste için ama elimdeki en iyi seçenekler onlar.Frostbolt yerine +1spell dmg ve bir kart çıkarıp 1 dmg everyone adını unuttum o kartı koyarsam daha verimli olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Mech mage yazarsanız bulabilirsiniz google dan . pek pahalı olmamakla beraber güçlü bir deck

Biraz eski bir mesaj ama sizce legendary kartsız mech-mage decki olur mu? Yeni başladım malum 1600 dust biriktirmek zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 9 Şubat 2015; 0:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Yapılır hocam ama Dr.boomun eksikliğini çok hissedersiniz. Başka legendarye de ihtiyaç olmuyor

• Mech Mage için şöyle bir deste yaptım. Yenme oranım %60 diyebilirim ama yinede daha artırılabilir. Kart çekme olayında bazen sorun yaşıyorum, genelde bu durumda yeniliyorum. Mech kartlarında, kart çekmemi sağlayacak pek kart yok, bu sebeple eski kartlara dönmem gerekiyor, buda mech destesinin bütünlüğünü bozabiliyor.

İkinci olarak Ragnaros veya Ysera ikilisinden birisini desteye almak istiyorum. Ek olarak, düşük manalı fazla minionla oynadığım için Kel'thuzad da düşünülebilir ama her zaman diğer legendarylerin etkisini yaratmayabilir. Loatheb bazen çok kullanışlı olabilsede, bazen çok gereksiz bir kart olabiliyor, değiştirilebilir.

Mage (9)
    Frostbolt
    Unstable Portal
    Snowchugger x2
    Arcane Intellect
    Fireball x2
    Goblin Blastmage x2

Neutral (21)
    Clockwork Gnome x2
    Cogmaster x2
    Annoy-o-Tron
    Explosive Sheep
    Mechwarper x2
    Acolyte of Pain
    Harvest Golem
    Spider Tank
    Tinkertown Technician x2
    Arcane Nullifier X-21
    Mechanical Yeti x2
    Piloted Shredder x2
    Azure Drake
    Loatheb
    Dr. Boom

• Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Sizinkisi Biraz daha kontrol e kaçmış bence aggro mech mage decklerinde draw olayı çok aşırı problem yapmıyor zaten siz mecburen draw yapmalısınız bu deckte o yüzden eski kartlara yönelmek zorunda kalıyorsunuz.Ayrıca şunu belirtiyim bence antonidas sız mech mage olmaz hakikaten çok fark var desteye aldığım anda uzayan maçlara ilaç gibi geldi spare partlar ile uyumu harika.
    Kart çekme nasıl sorun olmuyor ki ? Bende Acolyte of Pain, Azure Drake ve Arcane Intellect dışında kart yok, gördüğüm çoğu destede bunlar bile yok. Zaten eski kartlarla birleştirincede mech destesi olmuyor, harmanlanmış bir deste haline geliyor. 30 kart sınırı olmasa daha alınacak başka mechlerde var bu deste için.

Antonidası Mech öncesi kullanmayı çok denedim ama pek başarılı bulamamıştım. 1 manalık kartlarla çok kullanışlı olabilir, hak veriyorum.
    Kart çekme şöyle sorun olmuyor iyi başlarsan zaten kazanıyorsun rakibin şansı hakikaten çok az kötü başlarsan zaten bi control decki rahatlıkla yenebiliyor deck hakikaten dengesiz ya çok rahat kazanıyorsun ya kaybediyorsun kart çekicek kombinasyonlar için pek manayı harcayamıyorsun azure drake bulunuyor mech mage decklerinde bazıları ise jeevess kullanıyor.Şöyle örnek veriyim acolyte of pain attınız hero powerla vurdunuz 5 mana harcamış oldunuz bir kart aldınız bu örneğin freeze mage için çok iyi ama mech mage destesinde bir control deckine karşı 5 manayı buna harcamanız demek yada en azından 3 manayı harcayıp bir kart çekmeniz çok iyi değil zaten bu yüzden mech mage deckinde acolyte of pain göremiyorsunuz.Antonidas'ı beğenmiyordum bende önceleri ama şu anda hakikaten spare partlarla çok iyi özellikle stealth verdiğinizde baya öne geçiyorsunuz.
    Bu şekilde zamanın zoo decklerine benzer bir hali olmuş öyleyse.
    Evet aynen öyle ranktan uzaksınız anladığım kadarıyla şu anda baya sık karşılaşılan ve zoo dan çok daha sinir edici bir deck karşınıza gelirse.Pek zaman ayıramıyorum bende ama rank 20 den 9 a bi maceram oldu şu ana kadar zoo decki bir kaç kez görmeme rağmen mech mageyi bi hayli fazla gördüm.
  • Deckimi merak edenler olmuş,rank 4üm şuanda. Düz Kolento mech mage yani bi extrası yok harrisondan başka

Mage Deckleriniz/Stratejileriniz

edit: Scientisti 1x yapıp başka bişey koymak istiyorum aslında,mirroru kendim istediğim zaman oynamak daha işime geliyo şuanda. Bi de artık kimse mirroru yemiyo çünkü deck çok ünlü kimse başka bi secret beklemiyor çöpten başka bişey vermiyor genelde owl atıyorlar mirrorın içine. Bence şuanda mirrorlar ve scientistler çıkarılabilir. Dur ben bunu bi deniyim aklıma yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Şubat 2015; 3:51:07 >

• baLbesh kullanıcısına yanıt
    2 unstopable portal, 2 Harvest golem nasıl olur?
    Ama Mirror da büyük avantaj sağlıyor, fazladan iki turn oynamış, fazladan iki kart gibi, oyunu çeviren unsurlardan birisi, yerine bu kadar iş görecek ne konulabilir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Counterspell ekleyebilirsin. Aoe clearı engellemek icin cok iyi bi secret üstüne birde kimse beklemiyor counterspelli. Tabii eger mirror cıkarmadan cs eklersen madler 2x kalmalı bana göre o yüzden yetiyi cıkarmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Counterspell ekleyebilirsin. Aoe clearı engellemek icin cok iyi bi secret üstüne birde kimse beklemiyor counterspelli. Tabii eger mirror cıkarmadan cs eklersen madler 2x kalmalı bana göre o yüzden yetiyi cıkarmanı öneririm.

hocam spare partların olduğu bi metada counterspell koymak kötü bence.Ben size dün yaptığım decki atiyim 8 maçta 6w 2l aldım bu deckle rankta.Bu deckin güzel yanı elinde hep oynayacak birşey var card drawın olmasa bile ama yine de scientist-mirror decki sanki biraz daha kendi içinde tutarlıydı çok warrior gelmeye başladı çünkü mirror olmadan oynamak warriora rahatlık sağladı resmen.
     Mage Deckleriniz/Stratejileriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Şubat 2015; 18:04:57 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.