koy benimkini oli de değilsen Magellan xD ünlü denizci..
HatasizCooL =Hatasız kul SLeepingInTheFire = Ateşin içinde uyumak ( flame olacaksan güzel olur )
Cenabettin
2 tane koyulabilecek nick ikisi de birbirinden güzel bence:
1.daMage 2.DontPlayWithTheFire (Flameler için)
arkadaşlar isimleriniz güzel ama ben türkçe isim aryıorum çünkü herkeste ingilizce isim var bize güzel geliyor ama başkalarına normal geliyor...biz türkçe isim koyalım onlara güzel gelsin onlarda türkçe isim koysun....
Senin mage karus ve kel dimi öyleyse bu nickler işine yarar hem türkçe
KelsekSebebiWar SırmaOğlan AntiBerber
quote:
Orjinalden alıntı: SagopaK4jmer
arkadaşlar isimleriniz güzel ama ben türkçe isim aryıorum çünkü herkeste ingilizce isim var bize güzel geliyor ama başkalarına normal geliyor...biz türkçe isim koyalım onlara güzel gelsin onlarda türkçe isim koysun....
sende çok şey istiyonaç sözlüğü sıra sıra bak sayfalara yada odanda eşyalara bak üstünde yazan göze hoş gelen yazıları yap veya parfüm markası olabilir
HELL0F1R3
KarbonTetraKlorür
quote:
Orjinalden alıntı: SagopaK4jmer
arkadaşlar cüce mage kasmıcam human mage kasıcam bide adam akıllı isimler söyleyin komik falan olmasın
Adam Rica Eder Babanın Uşağı Var Sanki İnsan Gibi Söylesen Güzel İsimler Vardı Ama İnsanlıktan Anlamayana
quote:
Orjinalden alıntı: DseaR
orc cüce aççaksan kafasıharic18cm
sakın böyle koyma bende kafasiharic20cm koydum nicki o yüzden 55 e kadar kastıktan sonra oyunu bıraktım adamlar townda bile küfür ediyolar yaw partilere almıyolar bide o zamanlar pre de yoktu baya çekmiştim o nickten
KeLToS
llVolDeMordll
baskada mage tanımam tabi harry pıtırdan sonunda öldü möldü ama ii adam dı .bakma sen kucuk ken oglanın aklını calmıs dambuldor
Herkez en kötü bildiği ismi yazmıs heralde... Benim önerim şunlardır ;
AzrailMelektir ALLForKiLL ( herkez için öLüm ) Ruo ( cehennemde bir ibLis ) Erasmus ( bir tanrıça ) Achilles (AŞİL) ( hız tanrısı )
KOSTRAL
Amge koy
PowerTheFlame PowerTheIce PowerTheLight
light isen RidersOnTheStorm
PaiN güzel olabilir... Vardır büyük ihtimal ama degisik sekillerde yazabilirsin...