Şimdi Ara

Mağaza'da ki Kadın 4 Senedir Beni Unutmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün parfüm mağazasına gittim. 4 sene oraya gitmişim ve parfüm almışım. Satış personeli kadın da bana o zaman yardımcı olmuş. Bugün parfümlere göz atarken kadın yanıma geldi ve aaa siz 4 sene önce buraya gelmiştiniz, parfüm almıştınız, nasılsınız falan dedi. Ben ilk tanımadım iyiyim siz nasılsınız ayağına yattım, sonra kendini tanıttı belki unutmuşsundur falan dedi, yok unutmadım hatırladım simanızı ama isminiz pek aklımda kalmadı dedim. Neyse biraz muhabbet ettik, 600 civarı parfümü kadın kendisine alıyormuş gibi göstererek bana 400 civarında verdi.

İşin özeti kadınların hafızaları çok güçlü beyler.

• Konulara genelde yazmam ama ağır CSB kokuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fil gibi hafizalari var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar mı başka bir şey olmadı mı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 7 Ocak 2022; 19:47:22 >
  • csb falan degil, ben de musteriydim sirada bekliyordum, konusmalari duydum sasirdim 4 senedir unutmamasina

• made off hit her kullanıcısına yanıt

Al işte Dünya'nın aslında küçük olduğunun kanıtı

• Ben de kasa görevlisiyim olay gerçek görünce şaşırdım sonra arkadaşa sordum nasıl unutmadın diye, 4 sene önce size yardımcı olmuş parfüm zevkinizle onu etkilemişsiniz hala unutamamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parfümü iyi kilitlemiş sazan.avi  

• Geçmiş olsun o parfüm zaten 400 liraydı ve senin giderken alırım diye düşündüğün parfümse muhtemelen 200 liraydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.