Şimdi Ara

MAFYA OLAYLARINA GİRMEK İSTİYORUM [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
16.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim çok zengin olmam lazım yaşadığım hayatın önemi yok sadece çok zengin olmam lazım bu da öyle helal parayla falan olucak iş değil, özel bi şirkette mühendisim aldığım para hayallerimi gerçekleştirmem için uygun değil çok lüx bir yaşam tarzı istiyorum lise yıllarımdan beri RANGE ROVER SPORTS hayalim var, o arabaya binmeden gözlerimi yummak istemiyorum ama anasını sattımın arabasının en ucuzu 500 bin tlden başlıyor , bu parayı helal yolla imkanı yok kazanamazsın bunun vergisi var bakımı var cartı var curtu var neyse sonuç olarak benim mafya olmam lazım neler yapmak gerekir eğer ciddi olan varsa ben herşeyi bırakıp kendimi o işlere adamaya hazırım, bu konuda çok ciddiyim ..

Bu zamana kadar hiçbi sicilim yok tertemizim hep iyi bi insan oldum her zaman insanalra yardımcı oldum çevrem tarafından sevilen sayılan biriyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafyaya Katılma: Olumsuz Sonuçları ve Tehlikeleri

Organize suç gruplarına veya mafyalara katılmak son derece tehlikeli ve yıkıcı sonuçlara yol açabilecek ciddi bir karardır. Mafya üyeleri, şiddet, uyuşturucu kaçakçılığı ve kara para aklama gibi yasa dışı faaliyetlere karışırlar.

Mafyaya Katılmanın Olumsuz Sonuçları:

• Tutuklanma ve Hapis Cezası
    • Şiddet ve Tehdit
    • Madde Bağımlılığı
    • Finansal Kayıp
    • Sosyal İzolasyon
    • Aile ve Arkadaşların Kaybı

Mafyaya Nasıl Katılınır:

Mafyaya katılmak isteyen kişiler genellikle mafya üyelerinin tanıdıkları veya önerileriyle bağlantı kurmaya çalışırlar. Ancak, mafya gruplarına katılmak son derece zor ve tehlikeli bir işlemdir. Mafya üyeleri genellikle yeni adayları dikkatle inceler ve sadakatlerini ve güvenilirliklerini sınar.

Mafya Yanında Çalışmanın Riskleri:

Mafya ile bağlantılı işlerde çalışmak da son derece risklidir. Bu işler genellikle yasa dışı faaliyetleri içerir ve tutuklanma, şiddet ve diğer olumsuz sonuçlarla sonuçlanabilir.

Mafyadan Uzak Durun:

Mafya üyeleriyle veya organize suç örgütleriyle herhangi bir şekilde iletişime geçmemeniz şiddetle tavsiye edilir. Bu gruplar son derece tehlikelidir ve onlarla herhangi bir şekilde bağlantı kurmak hayatınıza zarar verebilir.

Eğer kendinizi veya bir başkasını tehlikede hissediyorsanız veya şüpheli bir faaliyet gördüyseniz derhal yetkililerle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir bakima yazdiklarina hak veriyorum.
    Dede/Baba tarafindan zengin degilsen grcekten o arabalara normal bir sekilde calisarak binmek imkansiz gibi.

Ama mafya islerine bulassan bile o arabayi alacaginin garantisi olacak mi..O soruyuda isin icine katmalisin.
  • dikkat ette mafya olaylari sana girmesin
  • Sen daha beni tanımamışsın yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

Bir bakima yazdiklarina hak veriyorum.
    Dede/Baba tarafindan zengin degilsen grcekten o arabalara normal bir sekilde calisarak binmek imkansiz gibi.

Ama mafya islerine bulassan bile o arabayi alacaginin garantisi olacak mi..O soruyuda isin icine katmalisin.

peki nasıl alınır bu ya ? abi aylık 4-5 bin kazanmakla alıncak şey değil bu nasıl yapıyor alıyor bu millet
  • Bak naap biliyonmu bi tane boncuklu silah aliyosun bak burasi onemli mahalledeki gelen gecen cocuklardan harac aliyorsun ceplerinde ne varsa bilye seker demir para mahalle kosesinde emanet belinde bekliyecen artik bir mafiasin tebrikler tum mahalleyi haraca bagla
  • Mafya olsan ya cezaevinde yatmaktan yada tez zamanda dünya değiştireceğinden o arabaya yine binemezsin

Sen en iyisi siyasetçi ol
  • mafyaya girene kadar ticarete gir
  • milletvekili ol hem yatarsın hem iyi para kazanırsın hem de suç işlemezsin
  • Kusura bakmayın da mühendisim diyorsun belli ki yaşın benimle aynı hemen hemen ama hiç mühendis kafasına veya yetişkin bir insanın düşüncelerine benzemiyor. Yani şu dediğinizi 17 yaşında ki ergenler bile düşünmüyordur çok çocuksun bence
  • ben varım ama sicil temiz değil kardeş içerden yeni çıktım silsh kullanmayı pek sevmem dikıştutmaz favorimdir haraç dayak konusunda presentable deneyim var
  • KPSS ye başvurmalisin +90 ataması var bu sene baya boş yer var diyorlar
  • nasi zengin oolacagini yaziyim. asama asama gerceklestirmen gerek
    1. 2-3bin tlye otomat makineleri alip islek yerlere koyacaksin. aman ha dikkat et otomat makineleri mafyanin elinde zarar vermesinler.
    2. biraz para kazandiktan sonra hali saha ac ama kaliteli bi hali saha olsun.
    3. gelen paralarla bi cig kofte dukkani ac. okul dersane yanina falan.
    4. cafe ac. bi cayi 5tl ye satinca zaten zengin olmaya basliyorsun
    5. dolmua ve taksi hatlari satin alip isletmeye basla. baya para lazim bunla kafeye o yuzden zengin olman baya zamanini alacaktir ama isini bilirsen 20seneye baya zengin olabilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

KPSS ye başvurmalisin +90 ataması var bu sene baya boş yer var diyorlar
    Bu heyecanla zor girersin.
  • Gta V oyna baya bi bilgi sahibi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Gta V oyna baya bi bilgi sahibi olursun
    Carleone Family
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamann

nasi zengin oolacagini yaziyim. asama asama gerceklestirmen gerek
    1. 2-3bin tlye otomat makineleri alip islek yerlere koyacaksin. aman ha dikkat et otomat makineleri mafyanin elinde zarar vermesinler.
    2. biraz para kazandiktan sonra hali saha ac ama kaliteli bi hali saha olsun.
    3. gelen paralarla bi cig kofte dukkani ac. okul dersane yanina falan.
    4. cafe ac. bi cayi 5tl ye satinca zaten zengin olmaya basliyorsun
    5. dolmua ve taksi hatlari satin alip isletmeye basla. baya para lazim bunla kafeye o yuzden zengin olman baya zamanini alacaktir ama isini bilirsen 20seneye baya zengin olabilirsin :D

ya böyle değil benim hemen olmam lazım yaşlanınca range rovere binsen ne binmesen ne bu genç yaşlarımda yapmak istiyorum bunu yaşlanınca herkes yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Kusura bakmayın da mühendisim diyorsun belli ki yaşın benimle aynı hemen hemen ama hiç mühendis kafasına veya yetişkin bir insanın düşüncelerine benzemiyor. Yani şu dediğinizi 17 yaşında ki ergenler bile düşünmüyordur çok çocuksun bence

ya sen ne diyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

ben varım ama sicil temiz değil kardeş içerden yeni çıktım silsh kullanmayı pek sevmem dikıştutmaz favorimdir haraç dayak konusunda presentable deneyim var

krdeş senden mafya olmazki sen bildiğin serseri başıboş insansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

KPSS ye başvurmalisin +90 ataması var bu sene baya boş yer var diyorlar

lan mafyalarda mı fetocu çıktı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.