Şimdi Ara

Mafia III - Türkçe Yama ÇIKTI! (TechnoGame Geri Döndü! - Resmi Konu!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
15
Favori
4.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
      Oyun: Steam Deck - Playstation 4 - Playstation Vita

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Elinize sağlık anladığımız kadarıyla çeviri haberlerinin daha devamıda gelecek ne diyelim kolay gele...sağolun varolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Lazımdı

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • Konuya ilk mesaj yazan kişi olarak mesajımın neden silindiğini öğrenebilirmiyim ?

Yama için teşekkürler kaliteli çevirdiğinize inanıyorum oynadıktan sonra yorumumu tekrardan güncellicem tarzı bi yazım olmuştu ?? evet sayın yöneticiler ?

NOT: Bu arada oyunu 2 saat kadar oynadım güzel çevrilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 5 Temmuz 2019; 0:12:26 >
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Konuya ilk mesaj yazan kişi olarak mesajımın neden silindiğini öğrenebilirmiyim ?

Yama için teşekkürler kaliteli çevirdiğinize inanıyorum oynadıktan sonra yorumumu tekrardan güncellicem tarzı bi yazım olmuştu ?? evet sayın yöneticiler ?

NOT: Bu arada oyunu 2 saat kadar oynadım güzel çevrilmiş..
    Hocam mesajın silinmemiştir. İlk konuyu ben açtım da. O konuyu kaldırttım herkesin mesajı gitti. Bu yeni konu.

Orijinalden alıntı: Seleukos

Arkadaşlar Season Pass (Tüm DLC'ler dahil) kısmına takılmayın. Oyunun normal versiyonunda da hiçbir sıkıntı çıkarmadan çalışıyor yama. Umarım beğenirsiniz, iyi oyunlar.
    Buna takılmıştım. Oyunun kendi 29, season pass 40 lira çünkü

Bu arada çeviri gayet güzel, şu an oynuyorum elinize sağlık. Sokaktaki NPC konuşmalarının bazıları çevrilmemiş sanırım ama hiç önemli olmadığını düşünüyorum.

Tekrardan teşekkürler.

Dip not: Yama kaliteli emeğinize sağlık. Sadece biR kaç çevrilmeyen yer vardı sokaktaki npc konuşmaları olması lazım.Birde oyunun başlarında sadece bir kelimede yanlışlık vardı...Misal olarak(oyunda geçen bir kelime değil verdiğim örnek )severek yapıyorum değilde serenek yapıyorum tarzında idi ufak harf hatası olmuş ama cümle bütünlüğünde sıkıntı yoktu...
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

Kürekli Deluxe Edition ile uyumlumudur?
    Hem orjinal hem de kürekli Deluxe sürümünde denedim sıkıntı görmedim
  • Cevap için teşekkürler. Ayrıca yamayı yapan ekibinde ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 5 Temmuz 2019; 2:18:4 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.