Şimdi Ara

MAFIA III PS4 ANA KONU - 12 Dakikalik Yeni Video (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muazzam bi nostalji oldu hocam bu video, söylediklerine aynen katılıyorum bu arada :)
    Mafia 1 müzikleri hala kulaklarımda :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter itici nerde bizim Tommy Angelo bu çapsız adam nerde aralarında dağlar kadar fark . Arkadaşında dediği gibi şehir ışıklarının görüntüsü hoş onun dışında birşey yok mafia 1 günlerim geldi ne günlerdi hala oynarım şuan fırsatım olsa vice city deki helikopter bölümü neyse mafia dada yarış bölümü benim için oydu o zamanda kötü bilgisayarımla 1526282 defa denemişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WalgerioNN kullanıcısına yanıt
    O yarışı bende çok oynadım mafetmişti beni resmen. Sonradan yasak bir yola girip, numlock 0 a bastığın zaman yarışın ortalarına bir yerlerine atıyordu.
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Ben inat etmiştim bide tam kazancağın sırada o araç ters dönmüyo muydu

• Bu oyun cıktı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Bu oyun cıktı mı?

Hayır

• Kulspruta kullanıcısına yanıt
    Biri çıktı yazmış da sorayım dedim. Sağolun

• Ah ahh güzelim mafiam ne hale gelmiş. Nerde o eski gerçekçilik nerde o karizmatik karakterler

• Mafia III One Way Road - Hikaye Fragmanı

• Konuda ne anlatıyor? İngilice bilenler yardımcı olurarsa pek müteşekki olacağım.

• Mafia III Inside Look Driving in New Bordeaux

• Oyun psn de yer almıyor sebebini bilen var mi

• 6 gün kaldı TR PSN'de ön siparişi yok, nedendir?
  • Hakkaten garip. İngiltere almanya psn lerde var. Türkiyede yok.

Hatta italya yunanistana da baktım. Onlardada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 1 Ekim 2016; 18:53:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Hakkaten garip. İngiltere almanya psn lerde var. Türkiyede yok.

Hatta italya yunanistana da baktım. Onlardada var.

Nba 2K17 de olduğu gibi Mafia 3 üde çıkış gününde yada 1 gün kala tr psn ye ekliyorlar kazık fiyattan.
  • tr psn de olsa ne olacak ki. En mantıklısı usa psn yine
  • İnceleme puanlarını merak ediyorum duruma göre kesin alıcam.

• Oyundan beklentim yuksek ama yapay zekanin cok sorunlu oldugu soyleniyor o da bi yamaya bakar eger o da duzeltilirse cok daha saglam bir oyun bizleri bekliyor olur...

• brigand35 kullanıcısına yanıt
    Yamayla yapay zekanın düzeleceğini sanmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo güzel olsun 2. oyunu aratmasın kafi .Artık bir yerden sonra iyi bir sürüş fiziği , gerçekçi yapay zeka aramaktan vazgeçtim.Önceleri forumda aksi söylendiğinde "olur mu canım gran turismo mu bu? git araba yarışı oyna " diye tepkiler gelirdi.

Bu görüşe halen karşı durumdayım.Böyle bir durumda çoğu açık dünya oyununda arabalar neden metal ki? ya da neden yuvarlak tekerlekleri var ? Patates şeklinde araçlar olsa olmaz mı? sonuçta bu simulasyon değil değil mi ; ) Demek ki oyuna kafa yorup tasarlayanlar arabanın araba olması gerektiği için onu o şekilde gerçeğine uygun yapmışlar.O halde o araçlar da mantık çerçevesinde sürüş fiziklerine sahip olsunlar. 2.vitese attığınızda araba bi öne doğru salınsın vs gibi ayrıntıları da beklemiyoruz. Ama yapan yapıyor işte. Açık dünya oyununda da arabalar araba gibi oluyor araba gibi virajı dönüyor.Bunun adı sim değil halbuki.

2. oyunu hatırlayanlar bilir PCde hava şartlarını değiştirip tamamen karlı bir ortamda oynayabiliyorduk.Hala aklıma geldikçe açar o karlı kaygan yollarda , eski amerikanlarla kaydıra kaydıra kullanmanın keyfini sürerim .

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.