Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.438
Cevap
28
Favori
110.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Bu son iki simge nedir arkadaşlar? Neye yarıyor

Mafia III (2016) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritanın sol alttaki bölgesinde bir görev var. O görevde oyun donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum. Reset atmaktan başka çare bırakmıyor. Oyunum Steam orjinal. Sildim tekrar yükledim yine aynı yerde dondu. Bütün güncellemelerim de tamam.

Kaldım oynayamıyorum oyunu. ((:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Hangi görev o? Faster Baby DLC'sinde başıma geldi benimde. Proverbial Canary, Free Blanche görevinde. DLC ile açılan sol alt kısımdaki haritada.

Aynen işte o görev hocam. Bir kaç görev yapıp geri döndüm, o göreve gidince yine donuyor. Siz hallettiniz mi ?

• İlk defa bir Mafia oyununu yarıda sildim.. Saçma sapan hataları fps dropları ve Mafia ya yakısmayan hikayesi yüzünden... Mafia 1 ve 2 özleniyorsunuz...
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Malesef. O görevden önce de birkaç kez dondu oyun. aynı yerde takılan, özellikle de scrapyarda girdiklerinde oyunun kitlendiği steam forumunda bildirilmiş, sadece biz değiliz. son güncelleme faster baby paketini bozmuş olabilir, 1.07 ile sorunsuz oynanıyordu. yeni bir güncelleme bekleyeceğiz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Yıldız gibi olan şey yanında değil de kasanda sakladığın paralar.Öldüğün zaman paraların azalmaz eğer kasaya koyarsan

• Bu oyunun tek ve en büyük artısı vuruş hissi sanırım battlefield serilerinde bile olmayan gerçekçi bir his var, adam bıçaklarken bile o hissi yaşatıyor o hançeri sallayışı saplayışı bu konuda gerçekten geliştirici ekibe ödül vermek gerekir.
    Ama geriye kalan herşey için şapkayı önlerine koyup bi düşünsünler, oyun minik buglarla dolu
    Ayrıca silahsız yakın dövüş mekaniği çok uyuz, tek yumrukla adam öldürüyosun hiç kimseyle dövüşemiyorsun bu oyunun realistiğini baltalamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"

• Gördüğüm en güzel eleştiri

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Bu oyunun tek ve en büyük artısı vuruş hissi sanırım battlefield serilerinde bile olmayan gerçekçi bir his var, adam bıçaklarken bile o hissi yaşatıyor o hançeri sallayışı saplayışı bu konuda gerçekten geliştirici ekibe ödül vermek gerekir.
    Ama geriye kalan herşey için şapkayı önlerine koyup bi düşünsünler, oyun minik buglarla dolu
    Ayrıca silahsız yakın dövüş mekaniği çok uyuz, tek yumrukla adam öldürüyosun hiç kimseyle dövüşemiyorsun bu oyunun realistiğini baltalamış.

Benimde tek beğendiğim vurus hissinin iyi olması. Onun dışında boş bir oyun sadece. Gelmiş geçmiş en kötü optimizasyona sahip oyun ödülünüde aldı.

• Son bir update almis steamden ne oldugunu bilen var mi icerik bi ekliyor yoksa performans ve hata mi duzeltiyor
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Yeni dlc çıktı odur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    Performans güncellemesi ve hikaye dlcsi

Orijinalden alıntı: JaReD22

Performans güncellemesi ve hikaye dlcsi

tesekkurler
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • Sign of the Times nasıl? Stones Unturned'e oranla ne ayarda merak ediyorum boş mu dolumu kısa mı
  • Yav oyunda bir yere takıldım adam ölmüyor arkadaşlar ne yapacağım? Bir yardımcı olun santangeloyu öldürme görevi adamı yakaladım vurdum ama E tuşuna basılmıyor herif çöktüğü yerde ne ölüyor nede ayağı kalkıyor. OYunda aşırı sıkıntı var bu bölümü nasıl atlarım? Acil yardımlarınızı bekliyorum

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Bu oyunun tek ve en büyük artısı vuruş hissi sanırım battlefield serilerinde bile olmayan gerçekçi bir his var, adam bıçaklarken bile o hissi yaşatıyor o hançeri sallayışı saplayışı bu konuda gerçekten geliştirici ekibe ödül vermek gerekir.

Benimde tek beğendiğim vurus hissinin iyi olması. Onun dışında boş bir oyun sadece. Gelmiş geçmiş en kötü optimizasyona sahip oyun ödülünüde aldı.

Sürüş mekanikleri de iyi

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.