Bildirim
Mafia III (2016) [ANA KONU] (121. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Haritanın sol alttaki bölgesinde bir görev var. O görevde oyun donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum. Reset atmaktan başka çare bırakmıyor. Oyunum Steam orjinal. Sildim tekrar yükledim yine aynı yerde dondu. Bütün güncellemelerim de tamam.
Kaldım oynayamıyorum oyunu. ((: -
-
-
İlk defa bir Mafia oyununu yarıda sildim.. Saçma sapan hataları fps dropları ve Mafia ya yakısmayan hikayesi yüzünden... Mafia 1 ve 2 özleniyorsunuz... -
Malesef. O görevden önce de birkaç kez dondu oyun. aynı yerde takılan, özellikle de scrapyarda girdiklerinde oyunun kitlendiği steam forumunda bildirilmiş, sadece biz değiliz. son güncelleme faster baby paketini bozmuş olabilir, 1.07 ile sorunsuz oynanıyordu. yeni bir güncelleme bekleyeceğiz artık. -
Bir tek bende oluyor sanıyordum. Teşekkürler. -
Beyler oyuna optimizasyon güncellemesi gelecek mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
44 liraya düşmüş steam de alınır mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıldız gibi olan şey yanında değil de kasanda sakladığın paralar.Öldüğün zaman paraların azalmaz eğer kasaya koyarsan
Bu oyunun tek ve en büyük artısı vuruş hissi sanırım battlefield serilerinde bile olmayan gerçekçi bir his var, adam bıçaklarken bile o hissi yaşatıyor o hançeri sallayışı saplayışı bu konuda gerçekten geliştirici ekibe ödül vermek gerekir.
Ama geriye kalan herşey için şapkayı önlerine koyup bi düşünsünler, oyun minik buglarla dolu
Ayrıca silahsız yakın dövüş mekaniği çok uyuz, tek yumrukla adam öldürüyosun hiç kimseyle dövüşemiyorsun bu oyunun realistiğini baltalamış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
Bu oyunun tek ve en büyük artısı vuruş hissi sanırım battlefield serilerinde bile olmayan gerçekçi bir his var, adam bıçaklarken bile o hissi yaşatıyor o hançeri sallayışı saplayışı bu konuda gerçekten geliştirici ekibe ödül vermek gerekir.
Ama geriye kalan herşey için şapkayı önlerine koyup bi düşünsünler, oyun minik buglarla dolu
Ayrıca silahsız yakın dövüş mekaniği çok uyuz, tek yumrukla adam öldürüyosun hiç kimseyle dövüşemiyorsun bu oyunun realistiğini baltalamış.
Benimde tek beğendiğim vurus hissinin iyi olması. Onun dışında boş bir oyun sadece. Gelmiş geçmiş en kötü optimizasyona sahip oyun ödülünüde aldı.
-
Son bir update almis steamden ne oldugunu bilen var mi icerik bi ekliyor yoksa performans ve hata mi duzeltiyor -
Yeni dlc çıktı odur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans güncellemesi ve hikaye dlcsi
quote:
Orijinalden alıntı: JaReD22
Performans güncellemesi ve hikaye dlcsi
tesekkurler -
Sign of the Times nasıl? Stones Unturned'e oranla ne ayarda merak ediyorum boş mu dolumu kısa mı -
Yav oyunda bir yere takıldım adam ölmüyor arkadaşlar ne yapacağım? Bir yardımcı olun santangeloyu öldürme görevi adamı yakaladım vurdum ama E tuşuna basılmıyor herif çöktüğü yerde ne ölüyor nede ayağı kalkıyor. OYunda aşırı sıkıntı var bu bölümü nasıl atlarım? Acil yardımlarınızı bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: kara344
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
Benimde tek beğendiğim vurus hissinin iyi olması. Onun dışında boş bir oyun sadece. Gelmiş geçmiş en kötü optimizasyona sahip oyun ödülünüde aldı.
Sürüş mekanikleri de iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X