Şimdi Ara

Mafia II - Oyunu Bitirenlerle Tartışma (Spoiler!) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
6
Favori
61.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok aradım ama kurtlar vadisiz bulamadım.
  • valla ben türkçe yama kullanmıyorum bilemiycem.ama eski oyun vardır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

mafia 1 in türkçe yaması var mı ?. birde sağlam bi link biliyorsanız pm den alabilirmiyim

aynen varsa duzgun yama kurup bende tekrar oynamak istiyorum

kv modu cart curt sacma sapan seyler olmasın tabiki sadece yama varsa lutfen paylasın

Arşivimde sakladığım bulabileceğiniz en iyi Mafia Türkçe yaması

• quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

mafia 1 in türkçe yaması var mı ?. birde sağlam bi link biliyorsanız pm den alabilirmiyim

aynen varsa duzgun yama kurup bende tekrar oynamak istiyorum

kv modu cart curt sacma sapan seyler olmasın tabiki sadece yama varsa lutfen paylasın

Arşivimde sakladığım bulabileceğiniz en iyi Mafia Türkçe yaması

Saol dostum yarın denicem tum versiyonlarda çalısıyomu bu arada

• Tüm versiyonlar derken? Türkçe yamayı kurmadan önce oyuna ait patchleri kurmayı unutmayın.
  • oyun harika tomy angeloyu finalde mafia 1 de 2 tane gavat vurdu diyordum o gavatlardan biri ben cıkdım yine oyunun dewamı qelecek harıka mukemmel!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Efsaneyi biraz önce bitirdim. Aslında bitirmedim. Yani oyun bitmedi. Kimse bitirmedi bu oyunu.

Kimse şunu anlamamış sanırım, oyunun sonu kötü diyorlar. Oyunun sonu kötü falan değil, oyunun sonunu kimse görmedi bile. Bu bir son değildi, bu oyun dlc'ler ile veya en kısa zamanda gelecek ek paket ile devam edecek, hiç mi senaryoyu takip etmiyor, altyazıları okumuyor bu oyunun sonuna kötü diyenler anlamıyorum.

Neyse kısaca oyun yarıda bitiyor. Ve harika bir 15 Chapter oynattı bize 2K Games.

Ayrıca oyunum 13.30 saatte bitti. Bu oyuna kısa diyenlere gelsin. Oyunu GTA gibi oynayan, her chapter'ı çat çut 2 dk'da bitirenlere gelsin. 2K Games'in amacı bu oyunu şehirde yaşayarak oynatmaktı. Bence free ride koymamalarının en büyük sebebi bu. Görevleri, şehirde yaşayarak o atmosferi hissederek oynamamız en güzeli. Free ride olsaydı millet tüm hevesini şehirde harcayıp görevlere bodoslama dalacaktı. Oyunun amacı o değil ağır ağır oynayınca anlıyorsunuz şehirdeki detayları, oyundaki detayları. Böyle oynamayacakların keyfi bilir, silsinler oyunu oynamasınlar kimsenin umrunda değil. Ama şunun farkına varmalı herkes: Bu oyunun GTA ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok, GTA olmak gibi bir amacı yok.

Oyun harikaydı. Yarın tekrar başlıyorum.

iyi açıklamış gerçekten

• Arkadaşlar az önce mafia 1 oynadım oyun süperdi be.Niye bu mafia 2 bu kadar kötü çıktıki?Yani birinci oyuna kıyasla kötü demek istedim.
  • mükemmel bir oyun ya. tekrar yükleyip dlc leri deneyecem bakalım onlar nasılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shui

mükemmel bir oyun ya. tekrar yükleyip dlc leri deneyecem bakalım onlar nasılmış.

Ben zevk alamadım DLC lerden sen dene bide bakalım görüşünü söyle
  • oyunun sonu çok güzel 1. oyunla ilişkili
  • Oynadım bitirdim sildim güzeldi
  • Joe'ya ne olduğunu dlcde öğrenebilecekmiyiz.
  • İlk oyunu oynayalı yıllar gecti ama aynı ilkindeki gibi bununda etkisinde kaldım güzel bi oyundu devamını sabırsızlıkla bekliyorum
  • dlc geleckemiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyük-körük

dlc geleckemiymiş

3 tane DLC çıktı zaten dostum
  • ilk oyunu son bölümlerde bitiememeiştim ama mafia 2'yi bitirdim... %71

sonu garip geldi bana...o yaşlı adam sanki bize yamuk yapttı gibi...

oysa ki hapise girinc tek dostumuz oydu neredeyse...kirli işler...oyun bile olsa gerçek yüzünü gösteriyor...

bu arada oyunu sileyim mi yoksa ek paket çıkacak mı ?
  • Arkadaşlar joe's adventures'de ilk başlarda ne güzel hikaye üzerinden gidiyordu derken joe'nun geri dönüşünden sonra basit ve boş görevler gelmeye başladı hatta zaman limiti bile var saçmalığa bak Bundan sonra hep böyle basit ve boş görevler mi olacak yoksa hikayeye geri dönecek mi?
  • vaybe oyunu bitireli baya olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Arkadaşlar joe's adventures'de ilk başlarda ne güzel hikaye üzerinden gidiyordu derken joe'nun geri dönüşünden sonra basit ve boş görevler gelmeye başladı hatta zaman limiti bile var saçmalığa bak Bundan sonra hep böyle basit ve boş görevler mi olacak yoksa hikayeye geri dönecek mi?

DLC ler sadece para kazanmaya yönelik olmuş.

Türkçe yamayı yapsak bile açıkçası Mafia II benim için hayal kırıklığı oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.