%70 den devam edecek dlc ne zaman gelecek acaba bilgisi olan varmı
Playboy ve Wanted dergilerini falan toplayınca %100 oluyor zaten.
godfatherdaki gibi mekan ele geçirme olsa daha zevkli olurdu.
Oyun %70'de bitti bu da oyunun devamı olabileceğini gösteriyor 08 saat 17 dakika da bitirmişim
quote:
Orijinalden alıntı: The Unforgiven
Oyun %70'de bitti bu da oyunun devamı olabileceğini gösteriyor 08 saat 17 dakika da bitirmişim
Playboy ve Wanted dergilerini falan toplayınca %100 oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: FreX~
quote:
Hmmm %100 için deymez o kadar dergiyi toplamaya Ama sırf kadınlar için toplanır orası ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: FreX~
quote:
Oyun bitti artık GTA serisinde ki gibi çıkıp gezemiyoruz o dergileri nasıl topluyabilirim?
Oyunu 13,5 saatte bitirdim çok beğendim sıkmıyor ve insanı o havaya sokuyor. Emek harcandığı çok belli ben TDU gibi oyunlara bayılan biri olarak araba sürüşünü çok beğendim son derece gerçekçi ve keyifli. Bundan da ötesi yapay zeka oyunda müthiş bir yapay zeka var çok dikkat çekiyor trafikteki diğer arabaların davranışları çok gerçekçi olmuş ben bu kadar iyisini başka oyunda görmedim robot gibi değiller. Radyodaki haberler reklamlar da ilgimi çekti çoğunu anlamadım tabi ama renkli televizyon reklamı vardı yeni icat edilmiş falan hoşuma gitti oyunun başında son dakika haberleri olarak 2. dünya savaşında neler olup bittiği anlatılıyordu.
Chapter 14te para toplamaya çalışanlara tavsiyem silah dükkanlarını soymaları. En iyi parayı onlar veriyor. Soyuş biçimini de anlatayım arabayla dükkanın önüne kolayca çıkabilecek şekilde yanaşın. Elinize silah falan almadan hiçbir şey yokmuş gibi dükkana girin tezgahın arkasına dolanın kasanın yanına gelin adam nasıl yardımcı olabilirim falan diye konuşurken pompalınızı çıkarın ve anında ateş edin E ye basıp parayı alın arabanıza atlayıp kaçın. Yeterince çabuk öldürürüp dükkandan çıkarsanız polis de gelmiyor peşinize. Silahı çıkardıktan sonra ateş etmezseniz o kendi pompalısını çıkartıp sizi öldürüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Löbözönt
Oyunu 13,5 saatte bitirdim çok beğendim sıkmıyor ve insanı o havaya sokuyor. Emek harcandığı çok belli ben TDU gibi oyunlara bayılan biri olarak araba sürüşünü çok beğendim son derece gerçekçi ve keyifli. Bundan da ötesi yapay zeka oyunda müthiş bir yapay zeka var çok dikkat çekiyor trafikteki diğer arabaların davranışları çok gerçekçi olmuş ben bu kadar iyisini başka oyunda görmedim robot gibi değiller. Radyodaki haberler reklamlar da ilgimi çekti çoğunu anlamadım tabi ama renkli televizyon reklamı vardı yeni icat edilmiş falan hoşuma gitti oyunun başında son dakika haberleri olarak 2. dünya savaşında neler olup bittiği anlatılıyordu.
Chapter 14te para toplamaya çalışanlara tavsiyem silah dükkanlarını soymaları. En iyi parayı onlar veriyor. Soyuş biçimini de anlatayım arabayla dükkanın önüne kolayca çıkabilecek şekilde yanaşın. Elinize silah falan almadan hiçbir şey yokmuş gibi dükkana girin tezgahın arkasına dolanın kasanın yanına gelin adam nasıl yardımcı olabilirim falan diye konuşurken pompalınızı çıkarın ve anında ateş edin E ye basıp parayı alın arabanıza atlayıp kaçın. Yeterince çabuk öldürürüp dükkandan çıkarsanız polis de gelmiyor peşinize. Silahı çıkardıktan sonra ateş etmezseniz o kendi pompalısını çıkartıp sizi öldürüyor.
Chapter 14 konusunda arkadaşa katılıyorum +700 dolar üzeri para veriyor
Bende Bitirdim An İtibarı ile :) Para toplama işinde öldürdüğümüz sisko adamın(adını hatırlayamadım) ofisinde Bolca bi para var.Geriye 2bin toplamak kalıyor
quote:
Orijinalden alıntı: efe593
Bende Bitirdim An İtibarı ile :) Para toplama işinde öldürdüğümüz sisko adamın(adını hatırlayamadım) ofisinde Bolca bi para var.Geriye 2bin toplamak kalıyor
Şişko adam dediği Derek olması lazım 25.000 civarı olması lazım ofiste.
quote:
quote:
Arkadaşlar foruma yeni katıldım, ve ps3'te Mafia 2 oynuyorum fakat senaryoyu iyi anlayamadım. Biri bana senaryoyu baştan sona anlatabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Die_For_Metal
quote:
quote:
Arkadaşlar foruma yeni katıldım, ve ps3'te Mafia 2 oynuyorum fakat senaryoyu iyi anlayamadım. Biri bana senaryoyu baştan sona anlatabilir mi ?
Keşke bilgisayarda oynasaydın Türkçe yama falan atar oldukça keyif alırdın. Film türü senaryoya sahip anlat anlat bitmez :)
Anlatsanız olmaz mı ? Gerçekten çok merak ediyorum da ^_^
Oyunu türkçe yama ile bitirdim ve beğendim ama sonunda Joe'yu öldürecekleri için baya bi yıkıldım.Hatta oyunu tam bitirirken anneannem yemekleri hazırlamış valla iştahım kaçtı yiyemedim.
mafia 1 ve mafia 2 yide oynadım gerçekten bu oyun bir başyapıt 2K games teşekkürler... mafia 2 nin 2 dlc sinide oynadım özellikle joes adventures çok iyiydi özellikle sonunda kahkahalara boğulmuştum joe ve vito gerçekten harikalar
işte buradan joes adventures in bitiş videosunu izleyebilirsiniz ancak size kötü bir haberim var mafia 3 ün çıkması için bir kaç yıl gerekebilir böyle kaliteli oyunların hazırlanması gerçekten çok zor ...
ama takdir ettim, beğendim, şok oldum, sevindim, üzüldüm, bir tuhaf oldum.....adamlar güzel bağlamışlar yine de...
oyunu oynarken de hep merak ediyordum "acaba ilk oyunla alakalı birşey görecek miyim?" diye...bir ara bir giysi dükkanına girdiğimde ilk oyundan bir müziğin çaldığını duyunca bile içim bir garip olmuştu ama o sahneye gelince...offf of...
ayakta alkışlamak lazım yapımcıları, güzel yerden bağlamışlar...
bölmüm başında arabayı görünce "bir tuhaflık var gibi yaa" diye düşündüm.... yolda giderken joe bana "mesaj, başka şehir, başka bir mafia ailesi, bitmemiş iş" falan diyince de "ne alaka?" diye düşündüm... çimleri sulayan adamı gördüğüm anda da "h....ir...tommy lan bu!!!...."
ama takdir ettim, beğendim, şok oldum, sevindim, üzüldüm, bir tuhaf oldum.....adamlar güzel bağlamışlar yine de...
oyunu oynarken de hep merak ediyordum "acaba ilk oyunla alakalı birşey görecek miyim?" diye...bir ara bir giysi dükkanına girdiğimde ilk oyundan bir müziğin çaldığını duyunca bile içim bir garip olmuştu ama o sahneye gelince...offf of...
ayakta alkışlamak lazım yapımcıları, güzel yerden bağlamışlar...
bölmüm başında arabayı görünce "bir tuhaflık var gibi yaa" diye düşündüm.... yolda giderken joe bana "mesaj, başka şehir, başka bir mafia ailesi, bitmemiş iş" falan diyince de "ne alaka?" diye düşündüm... çimleri sulayan adamı gördüğüm anda da "h....ir...tommy lan bu!!!...."
Bence en kötü yerlerden biri olmuş.Koskoca Tommy'nin sonunu o kadar çabuk getiriyoruz.Sırf laf olsun torba dolsun maksadıyla eklenmiş bir bölüm.
quote:
Orijinalden alıntı: dodocan
quote:
Orijinalden alıntı: Pyloge
quote:
Orijinalden alıntı: Sakitty
Benim anlamadığım adamın annesi ölüyor.Onun mezarına bir kere gittiği yok.Kardeşi kocam beni aldatıyo demese onuda aradığı yok.Biraz eksiklik bence bu
Heh, oraya bende çok takıldım dostum ya.Ailevi bağlar ilk başta gösterilmiş ancak unutulmuş. Vito biraz değişik bir insan.Aslında hiç bu işlerin adamı değil ancak zorla yapıyor.
kesinlikle orada bende bunu farkettim adamın annesi ölmüş bir kere gitmiyor kardeşini aramıyor kardeşiyle tek bir sefer muhattap oda eric denilen lavuğu benzetmek için
Arkadaşlar adam mafya işine bulaşmış bir kere,mafya olan birisi ailesi ve sevdiklerini unutmak zorunda
umarız mafia 3 çabuk cıkar valla oyun öyle bi yerde bitmişki yani çıkmazsa yuh denir.
neyse bazıları demiş yok taksiye binsek trene binsek daha iyi olurdu diyolarda eğer olsaydı birileride derdi yok mafya adamının arabası yokmu mafya adamı trenlerde taksilerde dolasıyo ne bicim mafya denilirdi.yani emin olun o adamlar yine dicek bişe bulurlardı.mafia1in senaryosu daha iyi mafia2ye göre ama mafia3 müthiş olacak gibi.inş en fazla 2 seneye cıkar mafia3 gerçekten tüm mafia oyuncuları merak ediyolardır Joe ya nolcak felan filan.neyse şuan dünyadaki en iyi oyunlarından biri bana göre gerçeklik olarak.
Hastayım bu oyuna ya tek kelimeyle bi efsane 1'i en az 10 kere oynadım sanırım bunuda tekrar tekrar bitiririm yenisi çıkana kadar. 12 saatte bitti. Bence son ortada geride kalan %30 extralara ayrılmıştır belki bilemiyorum ama ana hikaye bitti gibi gözüküyo. III'ü bekleriz