Şimdi Ara

Mafia II DLC >{{{Joe's Adventures'}}}(ÇIKTI !!!) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
26.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ganeja

ortalıkta sadece mafia2 update 2 var..bu updatenin 1 demi var...?

Sadece update 2 yi yüklerseniz de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qυαяαηтιη

quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Ohooo ben oyunu sileli 2 ay olmuş hala sabuk subuk DLC'ler geliyor.Para tuzağı bunlar.

para verenmi var

bu dlc ye para verenin aklına şaşarım zaten rezil olmuş yan görevler git gel jimmy gibi aynı terane..ilk çıktığı gibi kalmalıydı oyun....

videoya yarıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 28 Kasım 2010; 16:33:27 >
  • İndirilecek kadar iyi mi ?
  • Nihayet gectim o cins görevi gecemeyen varsa save verebilirim
    Jimmy vendetta dlc sinden güzel olduğu kesin ama herkes sevecek diye bir şey de yok tabiiki.
  • İlk görev hariç berbat bir dlc bütün bölümleri iyi olan bir dlc çıkarsalar olmazmıydı sanki çok umutluydum yine fos çıktı
  • ilk görevden sonra aynı jimmys vendetta gibi haritada görevler çıkıyor ya, bundan sonra herhangi bir ara video vs var mı ? oynamaya değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

35 km nin altına düştüğünde arabanın patladığı görevi geçen biri save paylaşırsa çok sevinirim kaplama sorunu yüzünden hep arabayı çarpıyorum bi türlü gecemedim.

:) Bu bölümü geçmekte ilk başta bende çok zorlandım. Baktım olmuyor, Youtube da videosunu bulup izledim, ondan sonra geçtim.

Geçebilmek için aracı mutlaka 40 km nin üzerinde kullanmanız ve frene fazla basmamanız gerekl Frene basınca bomba geriye saymaya başlıyor çünkü. Aptal trafikte hiç çarpmadan gitmek kolay değil..

Ben oyunu bitirdim, son bölüm heyecanlıydı. Joe ölüyor mu yoksa yaşıyor mu bu sorunun cevabını alamadık. Bence ilk oyunda Joe öldürülüyor. Sonuçta araçlar 2 ye ayrılıyordu, Joe'yu pikniğe götürecek değiller ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 28 Kasım 2010; 22:48:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

35 km nin altına düştüğünde arabanın patladığı görevi geçen biri save paylaşırsa çok sevinirim kaplama sorunu yüzünden hep arabayı çarpıyorum bi türlü gecemedim.

:) Bu bölümü geçmekte ilk başta bende çok zorlandım. Baktım olmuyor, Youtube da videosunu bulup izledim, ondan sonra geçtim.

Geçebilmek için aracı mutlaka 40 km nin üzerinde kullanmanız ve frene fazla basmamanız gerekl Frene basınca bomba geriye saymaya başlıyor çünkü. Aptal trafikte hiç çarpmadan gitmek kolay değil..

Ben oyunu bitirdim, son bölüm heyecanlıydı. Joe ölüyor mu yoksa yaşıyor mu bu sorunun cevabını alamadık. Bence ilk oyunda Joe öldürülüyor. Sonuçta araçlar 2 ye ayrılıyordu, Joe'yu pikniğe götürecek değiller ya..

Azim edip gectim orayı ama az kaldı kırıyordum klavyeyi
    Joe advantures dlc si vitonun hapiste olduğu zaman diliminde geçiyor. Joe ye ne olduğunu öğrenmemiz için oyunun devamını beklememiz gerekecek. Bence Joe ölmeyecek Joe yu pikniğe götürmediler tabii ama Vito da buna seyirci kalmaz diyorum.
    Videoda Vitonun yüz ifadelerinden içinde bulunduğu durumu kabullenemeyeceğini görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Müthiş yapmışlar yaa hakikaten çok komik.

4:22

4:56

• quote:

Orijinalden alıntı: smilingjack

bu video dan sonra mafia 2 nin karizması acayip çizildi gözümde
    http://www.youtube.com/watch?v=u3-LWeknW0A

Çok eğlenceli bir video olmuş, bu dlc'yi oynamaktan zevkli olduğu kesin Sondaki sahne ayrıca bomba, aklıma Duke Nukem geldi o da öldürdükten sonra düşmanının üstünde böyle şeyler yapıyordu

Joe's adventure'a gelirsem berbat olmuş, daha sağlam hikaye ve görevler beklerdim; oynamaya değmez bana göre oynadığıma pişmanım. Bir arkadaşın dediği gibi ilk Mafia'nın remake versiyonu yapılsa bundan kat be kat iyi olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglex85 -- 29 Kasım 2010; 5:42:10 >

• ne biçim bir oyun ya bu polis sayısında bir artış mı var bana mı öyle geliyor yoksa polislerle çatışmaktan kaçmaktan görev yapılmıyor tam çatışacam bir mermi sıkıyorum çat polisler arabayı hasar vermeden götürmem gerekiyor çat polisler arabayı hurdaya çıkarıyor abartmışlar iyice bıraktım oynamıyorum
  • Trainer ile bitirdim.Ne kadar çok angarya görev var saçmalık.Oynamayanlar çok şey kaybetmezler.Ayrıca oyunun sonunda yeni yerler açılmıyor.Yani cathouse haritada gözükmüyor.

Aman saçmalık ya bu güzelim şehire şehir atmosferine arabalarına yazık ettiler böyle boktan senaryo ve DLC'ler ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

ortalıkta sadece mafia2 update 2 var..bu updatenin 1 demi var...?

Sadece update 2 yi yüklerseniz de olur.

TEŞEKKÜRLER
  • Şehrin özgürlük hissi vermemesine rağmen bu kadar güzel bir oyun için bu kadar kısa bir hikaye sonra da parayla yeni dlc satılması MAFIA sever olarak beni çok üzdü. Oyunda bir sürü silah olmasına rağmen senaryosundan dolayı ne silahların ne arabaların tadını çıkartabildik. Free ride yok. Yan görevleri de geçtik vakit geçirecek pek birşey yok. İlk oyunu özletti. Yeni dlc yi indireceğim. Ama bu Joe yu oyunun başından beri sevemedim ve hiç güvenmedim.
    Hele Tommy'yi öldürmesi tuz biber oldu. Oyunun sonunda da beni haklı çıkardı. Az kalsın adamımızı satıyordu. Keşke satsaydı da Colt mermisinin tadına baktırsaydık. İnşallah götürdükleri yer de kafasına sıkıp atarlar. Yine de Vito Joe yu satmaz, Mafya imparatorluklarını başlarına yıkar. Koçum benim.

• şu bölümü geçemedim yavv hani şu wanted flan filan dir steal a cab. diyor anlıyamadım bizi bir yerede gönermiyor öle duruyoz sağ üst köşede zaman var ne yapmalıyız bilen varsa yada oyunu bitiren bi zahmet yazabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Orijinalden alıntı: smilingjack

bu video dan sonra mafia 2 nin karizması acayip çizildi gözümde
    http://www.youtube.com/watch?v=u3-LWeknW0A

Müthiş yapmışlar yaa hakikaten çok komik.

yarıldım ya gözümden yaş geldi resmen süper yapmışlar

• Ben oyun çıkmadan önce yapımcıların şehir hakkında şöyle dediklerini hatırlarım."Biz şehri de diğer karakterler gibi canlı yapıyoruz küçük olabilir ancak içi o kadar canlı ki çok saşıracaksınız."Şimdi şehir küçük ancak canlılıkta sıfr yani dükkanlardan bir şey almak mı oluyor canlılık.GTA 4 ü yükledim geçenlerde liberty city çok daha güzel geldi bu şehirden sonra yapımcılar her şeyi batırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

şu bölümü geçemedim yavv hani şu wanted flan filan dir steal a cab. diyor anlıyamadım bizi bir yerede gönermiyor öle duruyoz sağ üst köşede zaman var ne yapmalıyız bilen varsa yada oyunu bitiren bi zahmet yazabilirmi

Taksi çal gerisi gelir..

• bookie denilen elemanı takip edilen bölümde elemanın arabasını alın Delizia_Grandeamerica diye bir araba roller dan bile hızlı
  • ek paketı bıtırdım sımdı oyundakı playboy posterler kaldı sızde varmı hepsı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.