Şimdi Ara

Mafia II DLC >{{{Joe's Adventures'}}}(ÇIKTI !!!) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
27.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al Jimmy's Vendetta'yı vur Joe's Adventures'a.

Yine aynı saçma,amaçsız yan görevler.

Bırakın kardeşim şu mantığı artık.

Birde basmışlar Allah ne verdiyse düşmanı.Maksat görevleri geçirtmeyip milleti oyalamak başkada bir şey yok.

Bizde hikeye ilerlesin diye bu aptal görevleri yapmak zorunda kalıyoruz.
  • Ulan oyna oyna bitmiyor bu saçma görevler demin arabalı bir bölüm vardı 35 milin altına düşünce patlıyor 3 saniye içinde kendimi keanu reeves in filminde hissettim neydi adı onun yaa 8 10 görev yaptım hala ana göreve gidemedim bırakacam en sonunda
  • Çok y****kürek bir oyun oldu çıktı bu Mafia2
  • joe dlc link varmı elinizde ? rica etsem pm den alabilirmiyim.
  • beğenmedim ama arada sırada fiziği için oynarım. malum eski işlemcide tadını tam alamadık şimdi hiç takılmıyor quad farkı
  • tekrar kurak da deneyek nasıl olmuş
  • Evet mafia 2 den büyük beklentilerimiz vardı ama sizde oyunu yerden yere vurmayın, şu grafiklere ve oynanışa sahip dünyada kaç tane oyun var ?
    Mafia yı bitirdikten sonra birde eskisi gibi gta4 eflc oynayayım deyip oynadım ve 2 oyun arasında resmen nesil farkı olduğunu gördüm.Gta4 de bulanık görüntü ve saçma sapan fps düşmeleri yaşadım.

Bu oyun kendi alanında şuan için hala rakipsizdir
  • dlcnin sonraki gorevler abuk sabuk oraya git suraya gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Evet mafia 2 den büyük beklentilerimiz vardı ama sizde oyunu yerden yere vurmayın, şu grafiklere ve oynanışa sahip dünyada kaç tane oyun var ?
    Mafia yı bitirdikten sonra birde eskisi gibi gta4 eflc oynayayım deyip oynadım ve 2 oyun arasında resmen nesil farkı olduğunu gördüm.Gta4 de bulanık görüntü ve saçma sapan fps düşmeleri yaşadım.

Bu oyun kendi alanında şuan için hala rakipsizdir

bulanık görüntü yü kapayabiliyorsun o oyunda AA olmadığı için birtür efekt aa varmış gibi oluyor ama olmuyor aslında gibisi bile olmuyor o ayrı mesele yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Çok y****kürek bir oyun oldu çıktı bu Mafia2

+1000.000
  • Umutlarım vardı benim
  • Benim artık bir mafia oyunundan ümidim kalmadı isterlerse mafia 3 çıkarsınlar almam ciddiyim.
  • O genelevdeki aravideoda ekşı nvar mı ? Şu an iniyor yarın oynayabilirim ancak ödevler var.
  • Kaplamaların geç yüklenmesi sorunu bir tek bendemi var? Son hız kaçarken görünmez engellere, arabalara çarpıyorum.
    Oyunun başındaki kovalamaca çok güzeldi sonrasında keltoş jimmy gibi takılmaya başladımki texture sorunu peydah oluverdi.
  • Mafia ya ya dlc çıkacak ve konu 3 sayfa olacak.Yapımcıların ne halt ettiğini özetleyen bi sonuç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Mafia ya ya dlc çıkacak ve konu 3 sayfa olacak.Yapımcıların ne halt ettiğini özetleyen bi sonuç.

Yapımcılar içine ettiler orası ayrı bir gerçek Herhalde 5 tane dlc gelir aynı sims gibi ..
  • Beyler sırf biz mi tepkiliyiz?Yabancı forumları takip eden arkadaşlar var mı aramızda?Onların düşüncesi ne yani yabancıların?
  • Lanet olsun böyle oyuna ulan kaç saatimi verdim güzel bölüm çıksın diye oyun da topu topu 3 ana görev var hay anannın ananı ananıı yaa oyun bitincede hiç bir halta yaramıyor oyunun sonu vito hapisten çıkmadan önce bitiyor bende oyunun sonundan bir şeyler göstersin diye oynadım acaba joe öldümü ölmedi mi diye ama babayı aldım şu anda ulan tövbe tövbe yaa bitirmeye kasanlar hiç kasmasın bok gibi bitiyor bir son görev güzel oda keranede geçiyor keranede millet faliyet yapıyor biz hiç bir halt yapamıyoz ama keraneyi güzel tasarlamışlar pembe pembe
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Lanet olsun böyle oyuna ulan kaç saatimi verdim güzel bölüm çıksın diye oyun da topu topu 3 ana görev var hay anannın ananı ananıı yaa oyun bitincede hiç bir halta yaramıyor oyunun sonu vito hapisten çıkmadan önce bitiyor bende oyunun sonundan bir şeyler göstersin diye oynadım acaba joe öldümü ölmedi mi diye ama babayı aldım şu anda ulan tövbe tövbe yaa bitirmeye kasanlar hiç kasmasın bok gibi bitiyor bir son görev güzel oda keranede geçiyor keranede millet faliyet yapıyor biz hiç bir halt yapamıyoz ama keraneyi güzel tasarlamışlar pembe pembe

??? daha dlc duyuruldugunda Vito hapisteyken olan olaylar anlatılacak dendi bu dlc nin joe ölüp ölmemesi ile ne alakası varki bekledin öyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 25 Kasım 2010; 19:28:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler sırf biz mi tepkiliyiz?Yabancı forumları takip eden arkadaşlar var mı aramızda?Onların düşüncesi ne yani yabancıların?

http://forums.2kgames.com/forumdisplay.php?44-Mafia-II-General-Game-Discussion&s=ea2ec96a63847a8c7fa1c7ca7740fbd1

Sövenlere bakabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.