Şimdi Ara

mafia hile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav arkadaşlar mafia'da nasıl hile yapacaz shift ve ~ tuşuna basıp badgangsters yazın deniyor ~ tuşu türkçe ü karakteri değilmi yada konsolmu açılacak yardım lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia Hileleri: Kapsamlı Bir Kılavuz

Mafia oyunu serisi, karmaşık hikayeleri ve ilgi çekici oynanışıyla bilinen popüler bir aksiyon-macera oyunudur. Oyunun zorluk seviyesi bazı oyuncuları hilelere yöneltebilir.

Mafia 1 Hileleri

Mafia 1'in ilk çıktığı zamandan beri var olan bir dizi hile kodu vardır. Bu kodlar, oyunu daha kolay hale getirmek veya yeni özellikler eklemek için kullanılabilir. Örneğin, "can hilesi" karakterinizin sağlığını sonsuzluğa getirirken, "para hilesi" sonsuz miktarda oyun içi para sağlar.

Mafia Definitive Edition Hileleri

Mafia Definitive Edition, Mafia 1'in yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür ve kendi özel hile kodlarına sahiptir. Bu kodlar, orijinal oyundaki kodlara benzer, ancak bazı farklılıklar gösterir. Örneğin, "tanrı modu" hilesi, karakterinizi yenilmez hale getirir ve "hızlı hareket" hilesi, karakterinizin hareket hızını artırır.

Mafia Hileleri Nasıl Yapılır

Mafia oyunlarında hile yapmak nispeten basit bir işlemdir. Oyun sırasında tilde tuşuna (~) basarak komut konsolunu açın ve ardından istediğiniz hile kodunu girin. Hile kodları genellikle iki nokta üst üste (:) ile başlar, ardından hile adını ve ardından isteğe bağlı parametreleri içerir.

Uyarılar

Hileler oyun deneyiminizi bozabileceğinden ve genellikle çok oyunculu modlarda kullanılmasına izin verilmediğinden, hileleri kullanırken dikkatli olunması önerilir. Ayrıca, hileleri kullanmak kaydedilen oyunlarla ilgili sorunlara neden olabilir, bu nedenle hile kullanmadan önce oyununuzu kaydetmeniz her zaman iyi bir fikirdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • www.trgamer.com
    www.merlininkazani.com
    sitelerine bak
  • dostum biraz geç kalmadın mı o oyun için neyse hiç yotan iyidir
  • dostum git tranier ini bul dehşet hiç ölmüyon silahlar bitmiyo bende varda. sen internettten arattır.www.gamecopyworld.com dan. yada.www.megagames.com nerden bulduğumu unuttum 1 yıl oldu bitireli. exe dosyası. saaatin yanında çalışıyo sen oyuna giriyosun yapcan tek iş f1 -den f12 e akadr basmak :))))
  • arkadaşm o oyunu hile yaparak oynaman o oyuna haksızlıktır bence
  • ben zorlandım biyerde hile yapmıştım. Oyunu görünce,oynadıkça utandım hilesiz nesiz sildim süpürdüm :)) King_Arthur +1
  • oyunda tek hile yapacagın yer en son bölümü adamları öldürdükçe çogalıyolar sanki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Assasins creed hile kodları
    18 yıl önce açıldı
    Sleeping Dogs (Hack sistemi)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok yaaa bişeyi yok 1 haftada bitmişti bi araba yarışında yapmıştım ben
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by eagle30</i>
    <br />yav arkadaşlar mafia'da nasıl hile yapacaz shift ve ~ tuşuna basıp badgangsters yazın deniyor ~ tuşu türkçe ü karakteri değilmi yada konsolmu açılacak yardım lütfen
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Q türkçe klavyede
    bi elin AltGr de iken diğeri ile
    ü ye iki kere bas ~~ cıkar
    sonra kursörü 1 sola geçir birini sil ~ kalır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.