Şimdi Ara

Sleeping Dogs (Hack sistemi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
37.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 dakika süre veriyor kamerayı hacklemek için görevde,nasıl yapıcam ben bunu ? Çok saçma.

Önerisi olan varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sleeping Dogs'un Hack Sistemi

Sleeping Dogs'un hack sistemi, oyuncuların oyun içindeki kameraları hacklemelerine ve güvenlik sistemlerini atlatmalarına olanak tanıyan bir özelliktir.

Sleeping Dogs Kamera Hackleme

Oyun içindeki kameraları hacklemek için "sleeping dogs kamera hack şifresi" veya "sleeping dogs camera hack code" terimlerini kullanarak bir şifre bulabilirsin. Şifreyi girerek kameraları kontrol edebilir, güvenlik sistemlerini devre dışı bırakabilir ve oyun içinde avantaj elde edebilirsin.

Sleeping Dogs Hack Şifresi

Oyun için belirli bir hack şifresi yoktur. Hack şifresi, oyunun sürümüne ve kullanılan platforma bağlı olarak değişebilir.

Sleeping Dogs Kamera Hackleme Şifresi

Kamera hackleme şifresi de değişkendir ve oyunun sürümüne ve platformuna bağlıdır. Kamerayı hacklemek için en son güncellemeleri kontrol etmeli ve ilgili şifreyi çevrimiçi olarak bulmalısın.

Oyunun hack sistemini kullanırken dikkatli olman gerektiğini unutma. Hack sistemi, oyunun dengesi bozabileceği ve oyun keyfini azaltabileceği için dikkatli kullanılmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kolay yolu var.

bak açar açmaz 0 1 2 3 gir numaraları sonra tamam de. tamam dedikten sonra duruma bi göz at. kırmızı çıkan numaraları bi daha kullanma. sarı olanların da yerini değiştir. yeşil olanlar zaten okeydir.

diyelim hepsi mi kırmızı çıktı, 4 5 6 7 dene zaten yarısı sarı belki 1-2 tanesi yeşil çıkar. kırmızı çıkarsa da kırmızı çıkanları at dışarı geriye bir tek 8 ve 9 kalıyor. onları da yerlerini değiştirerek ayarlıyorsun.

diyelim 4 5 6 7 de 2 sarı 1 kırmızı 1 yeşil oldu, yeşil olan kalsın, sarı olanların yerini değiştir, kırmızı olanlar yerine de daha önce girmediğin numaraları gir. 1 dk çok bile ben 20 25 sn de bitiyorum işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

kolay yolu var.

bak açar açmaz 0 1 2 3 gir numaraları sonra tamam de. tamam dedikten sonra duruma bi göz at. kırmızı çıkan numaraları bi daha kullanma. sarı olanların da yerini değiştir. yeşil olanlar zaten okeydir.

diyelim hepsi mi kırmızı çıktı, 4 5 6 7 dene zaten yarısı sarı belki 1-2 tanesi yeşil çıkar. kırmızı çıkarsa da kırmızı çıkanları at dışarı geriye bir tek 8 ve 9 kalıyor. onları da yerlerini değiştirerek ayarlıyorsun.

diyelim 4 5 6 7 de 2 sarı 1 kırmızı 1 yeşil oldu, yeşil olan kalsın, sarı olanların yerini değiştir, kırmızı olanlar yerine de daha önce girmediğin numaraları gir. 1 dk çok bile ben 20 25 sn de bitiyorum işi

Aynen öyle hocam.Şimdi çakıyorum işi.
    İlk denememde baya zorlanmıştım,sinir olmuştum.

Buradada sizin dediğinize benzer yapıyor zaten.

• evet ben de bi videoda görmüştüm zaten sonradan daha da kolaylaştırdım. tam dediğim gibi yaparsan cidden 20 30 saniyede bitirsin işi.
  • MERHABA ARKADAŞLAR. BENM BAŞKA BİR SORUNUM VAR.. KAMERA HACKLEMEYE GEÇİNCE SANKİ KLAVYENİN SAĞ TUŞU TAKILMIŞ GİBİ EN SAĞA GEÇİYOR HANE. DİGER HANEDEKİ ŞİFRELERİ AYARLAYAMIYORUM. SOLA BASIYORUM AMA SÜREKLİ SAĞDA KALIYOR.. KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. KLAVYEYİ DEĞİŞTİRDİM YİNE DE AYNI.. SİZCE NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
  • Benim durum çok daha kötü hacklerken telefon görünmüyor sadece rakamları görebiliyorum yani sarı kırmızı olduğunu anlamam imkansiz görüntüde sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.