Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
741
Cevap
15
Favori
42.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gameplay izledikten sonra sanki Mafia 3 Skin giydirilmiş Mafia 1 yapmışlar hissi uyandırdı.İşin en acı tarafı MAFİA nın yeni oyunu için tekrardan Hangar 13 ile anlaşılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 26 Ağustos 2020; 21:52:38 >
  • bu oyun hangar 13'e daha fazla sövmemizden başka bir işe yaramayacak arkadaşlar göreceksiniz o güzelim efsane mafia 1'de bok edecekler
  • Millet oynayıp bitirmiş

• TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    şu hale bak ! resmen mafia 3: The City of Lost Heaven DLC olmuş !

mekanikler mafia 3
    animasyonlar mafia 3
    fizik mafia 3

• Açıkçası ben de beğenmedim. Remake 2K Czech'in elinden çıkmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Açıkçası ben de beğenmedim. Remake 2K Czech'in elinden çıkmalıydı.
    2K Czech diye bişey kalmadı artık,Hanger13 le bireştirildi kadrosu.
  • Video ve oyunu genel olarak beğenmedim.

Oyunun çıkışına 1 ay kalmış ve oyunda bir sürü bug var. Preview sürümü olması beni bağlamaz, özellikle bugları göstermek adına yapılmış video sanki.

Hay Motorsikletinin tekerine, ilk oynanış sahnesine de koymazsın arkadaş bunu.

Gri renk paleti bir Mafia oyununa gitmiyor, hayır üçüncü oyunda da böyleydi diye hatırlıyorum neden inatla kullanılıyor anlamadım.

İlk kez aksiyona girdiğimiz ünlü Hotel baskınını ne hale getirmişler. Lost Heaven bildiğiniz gibi Chicago esintili bir şehir. Hotel bölümünde ise güzelim yeri Louisiana'ya çevirmişler. Hotelden çıkıp 30 mt gidiyorsun bataklığa varıyorsun deseler doğrudur derim.

NPC'ler Flash TV canlandırmalarından hallice, dediğim gibi neden özellikle videoda bunları gösteriyorlar anlamış değilim.

Animasyonlarda belli bir akıcılık yok, birbirine bağlanma kısmında lag oluyor sanki.

Son olarak o nasıl bir kapı açış şeklidir, birde Stealth ilerliyor.

Olumsuz yönleri bunlar geldi bana.

Hoşuma giden kısımları..

Yarış görevi öncesi ile birlikte aynen aktarılmış görünüyor. Sadece dikkatimi çeken tur sayısının az olması ve oynanışın kolaylaştırılmış gibi gelmesi. Umarım zorluk seviyesi kaynaklıdır.

Bu kez köprüde intihar etmek isteyen arkadaş amacına ulaşacak mı acaba.

Yarış pistinde kısayol aynı şekilde duruyor, acaba geçiş yapabilecek miyiz. En son oynadığımda Steam orijinal sürümde kısayol engellenmişti.

Tommy git gide Lucifer'e(Tom Ellis) benziyor.
    https://www.imdb.com/name/nm0255124/?ref_=tt_mv

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soranger -- 27 Ağustos 2020; 12:34:31 >
  • Yeni Sarah cok fena olmus ya ciksada oynasak artik iyisiyle kotusuyle kabulum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçine etmişler oyunun her yerde script var.

MKIceAndFireyoutube
    MAFIA REMAKE Gameplay Walkthrough Part 1 [1440P HD 60FPS PC ULTRA] - No Commentary
    https://www.youtube.com/watch?v=3Gh5uKzmVaQ

• Yeni yayınlanan oynanış videolarına baktım da oynanış fena çiğ duruyor ama bence sırf dünyası ve atmosferi için hala umudum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

İçine etmişler oyunun her yerde script var.

https://www.youtube.com/watch?v=3Gh5uKzmVaQ
    Çakma mafia bu,yemezler

• Umarım virajlarda çıkan tabela kapatılabiliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC75F27A3

Umarım virajlarda çıkan tabela kapatılabiliyordur.
    Tabela filan modla kaldırılırda nasıl ilerleyip nereye park edeceğin bile scriptlenmiş oynanışın
    tekdüzeliği kalkmaz.
  • bu oyun çıkar çıkmaz alınmaz npcler leşş açık dünya yaşamıyor oyun her şeyi ile mafia 3.

mafia 3'e mafia 1 eklentisi gelmiş gibi düşünün.

hangar 13'e bir kez daha sövdüm..
  • Anca korsan oynanır benden para çıkmaz bu oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

FORZAFATHER @ 27 Ağustos 2020 10:07:28 Animasyonlarda belli bir akıcılık yok, birbirine bağlanma kısmında lag oluyor sanki.

Npc animasyonlar frame atlıyor görünüyor,o molotov animasyonuda 20 yıl öncekinden kötü,böyle çıkarmamak için ertelemişlerdir umalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 27 Ağustos 2020; 22:23:36 >
  • Mafia 1 i telefonlara getirseler daha çok sevinirdim herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son IGN'de yayınlanan videosundan sonra merakla bekledim bir şeyler değiştirirler mi acaba diye, dün oynayan yayıncıların falan yayınlarını takip ettim, malesef klasik zorluk seviyesi dışında ekstra bir şey yok, Mafia 3 skin goy goyları çok net doğru ve inatla eleştirilen noktalara düzeltme yapmamışlar. Youtube ve Reddit'te bazı insanlar oyunu eleştirenlere sırf Hangar 13 yapıyor diye eleştiriyorsunuz demiş, belki buradada vardır öyle düşünen, buna şöyle açıklama getireyim bir remake yapıyorsanız eski oyunun en fazla öne çıkan yanlarına sadık kalmanız gerekiyor, ki Mafia 1 de bunlar oynanıştaki gerçekçi öğeler ve zorluk(tabiki hikayesi de var ama oda değişirse aynı oyun olmuyor zaten). Yeni oyunda en azından şu ana kadar gösterilen kısımda, oyunun oynanma şekli tamamen değişmiş, evet klasik mod koyulmuş ama genel oynanış çok daha basit ve hızlı olunca klasik modun etkinliği çok azalmış. Deliler gibi düşünüyordum ön sipariş vermeyi ama beklemek en mantıklısı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.