İşin kötü tarafı diğer çeviri firmaları biz de varız demiyor. Aibell'in yaptığı açıklama evlere şenlik. Biz başka oyunlar için denediydik de iplemediler. Şimdi talep var diye sizi kırmayalım yazmışlar. https://x.com/Aibell_Game/status/1885753821659386155 Neyse Türkçe olsun da 23 Studios'un bombalarına katlanırız artık. |
Mafia: The Old Country | 8 Ağustos | PC ANA KONU (11. sayfa)

-
-
1923'ün 2.sezonu izliyorum da canim felaket Mafia çekti. Bir an önce çıksa da oynasak. 2026'a ertelenecek korkusu var içimde sıkış sıkış bir yaz dönemi umarım ertelenmeden sağ salim çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erteleneceğini sanmıyorum hocam. Nedense kendilerinden çok emin bir şekilde direk Summer 2025 dediler. İçimden Ağustos ayı geçiyor. Tamamen kendi hislerim hiçbir yerden duymuş değilim. Umarım Summer Game Fest i beklemezler tam çıkış tarihi vermek için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık resmileşti! Mafia: The Old Country 8 Mayıs'ta #PAXEast'e geliyor, yeni detaylar ve seriye özel bir sahne arkası görünümü ortaya çıkıyor.
x (formerly twitter)
MAFIA: THE OLD COUNTRY (@mafia4game) on Xhttps://x.com/mafia4game/status/1910423732935680490
-
70 dolar ayırmak lazım gelecek ay için. Gerçi ben yaza değil de Ekim'de falan geleceğini düşünüyorum oyunun. Bakalım gelecek ay öğreneceğiz muhtemelen.
Güzel haber. Umarım çıkış tarihi de verilir.Hepsinden önemlisi o benim için insider gaming
Mafia: The Old Country Release Date Revealed on Steamhttps://insider-gaming.com/mafia-old-country-release-date-revealed-steam/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Foxx Mulder hocam çıkış tarihi sızdırılmış. Üstte yazdığım gibi Ağustos'ta çıkacak hocam. İçime doğmuştu zaten. 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 11 Nisan 2025; 7:52:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet haber doğru olabilir. 8 Ağustos'ta çıkacağı söyleniyor. Snake Eater ile birlikte güzel bir ay olacaktır. :)
Sabah gördüm hocam aşırı sevindim. Haber için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklımda Haziran çıkacak gibi kalmış nedense.
Güzel oldu çıkış tarihi. Haziran ve Temmuz'da oynamayı planladığım yapımlar vardı, arada ilk oyunun Remake'ini de çıkarmış olurum.
-
Haziran'da Mindseye var 10 Haziran. O aklınızda kalmış olabilir hocam
Yok hocam, MindsEye şurada 1 aylık mevzu.
Neyse, umarım Türkçe baskıları sonuç verir iki oyun için de dilimizde oynarız.
-
Espirisine dedim hocam baş karakteri Mafia 3 teki adam ya çağrışım yapmıştır diye 😀 Umarım Türkçe gelir, gelmezse de pc cilerde sıkıntı yok 🙂
-
Bu arada; Uzun zamandır kaliteli bir Mafia oyunu oynayamıyorduk. Bu sefer ki gümbür gümbür geliyor hem de adamlar anavatanında konusunu işleyecek, benim gibi İtalya'yı çok seven arkadaşlar varsa şuan ne kadar heyecanlılar az çok anlıyorum.
Türkçe olup olmamasından çok erteleneceğinden korkuyorum da bu sızıntının da %100 doğru olduğunu düşünüyorum malum İspanyol steam hesabından sızılmış. PC kullanıcıları her türlü Türkçe oynayacak, konsolcu arkadaşlar düşünsün bu tür mevzuları.
Bu yaz oyun yağmuruna tutulucaz daha Dying Light: The Beast, Cronos ve Silent Hill F'nin de gelme olasılığı çok yüksek o yüzden şimdiye kadar en iyi yaz dönemi olucak. Oyun severler için üç aylar gibi düşenelim.
-
oyun haberleri - merlininkazani.com
Mafia: The Old Country Çıkış Tarihi Belli Olduhttps://www.merlininkazani.com/mafia-the-old-country-cikis-tarihi-belli-oldu-haber-128265
Mafia: The Old Country ile Sicilya’ya Yolculuk
Mafia: The Old Country, oyuncuları 1900’lerin başındaki Sicilya’ya götürerek organize suç dünyasının kökenlerini keşfetmelerine olanak tanıyacak. Oyunda, mafya ağlarının nasıl şekillendiği ve bu suç dünyasının nasıl bir yapı kazandığı detaylı bir şekilde işlenecek. Hanger 13 tarafından geliştirilen oyun, Mafia III ve Mafia: Definitive Edition gibi başarılı yapımların ardından seriye yepyeni bir soluk getirecek.
Steam’de yapılan duyuruya göre, oyun etkileyici grafiklerle desteklenen bir hikaye anlatımı ve “zihin zorlayan bulmacalar” ile oyuncuları büyülemeyi hedefliyor. Ayrıca, geniş bir düşman yelpazesi ve oynanış çeşitliliğiyle dikkat çekeceği belirtiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yok ekimde gelemez ekimde Gta var bu oyun ağustos yada eylülde gelir :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sızıntılara göre 8 Ağustos'ta gelecekmiş zaten.
-
Çok iyi bir haber mafia 2 den sonra adam akıllı bir mafia oyunu görememiştik. Mafia 1 remake bir nebze olsun idare etmişti o boşlukta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
"Aile" demek Sicilya demektir.
Humphrey Brogartyoutube
Couldn't find the full version on YouTube so I decided to upload it myself. The footage was taken from The Coppola Restoration.https://www.youtube.com/watch?v=1y64beE5yos
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X