Şimdi Ara

İstanbul’da hayvan düşmanı bir kişi bina girişinde bekleyen kediye öldüresiye şiddet uyguladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Ocak 2023; 15:56:33 >

• Onun bunun evlatlığından başka bir şey değil. Kedileri de sevmem ancak hayvan yavru ve üşümüş. Doğasını elinden alırsan, gereksiz şekilde üretirsen bunlar normalleşir.

Ceza da almayacaktır bu aşağılık varlık.

Şimdi gelir bunu da savunacak şekilsizler burada nâralar atar.

• en başta kapıyı açık bırakıp kovalasa zaten dışarı kaçacaktı kedi. gereksiz şiddet uygulamış kediye. hayvanlara şiddet uygulanmamalı. böyle tipler mama lobisinin eline koz veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Ocak 2023; 17:11:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi kaçmasın diye bir de kapıyı tutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda da bunu tesvik eden bazi kendini bilmez uyeler var.

Bu sirf nefret ve saf kotuluk.

• yazık yav izleyemedim izledikçe bu gariban kedilere düşmanlık yapanların kemiklerini kırasım geliyor

başıboş köpeklerden hiç bahsetmiyorum direkt imha edeceksin

• Bunu yapanın ve bu zihniyettekilerin annesine aynı şekilde davranmak gerekiyor. Doğurup sokak köpeğinden hallice yetiştirdikleri soytarılar için hakettikleri bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köpek bitince sıra kedilere gelecek.
    Kediler bitince sıra kuşlara gelecek.

Başıboş kedi sorunu
    Başıboş kuş sorunu

Camıma, arabama, pisliyorlar
    Virüs taşıyorlar.

Başıboş insan sorunu da var ama. Birisi bir şey yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 25 Ocak 2023; 17:54:0 >
  • Alıntı:

Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Soyak Olympiakent Sitesi. INSTAGRAM HESABI: KREATORİK !

ADI: AYTUĞ KOYUNCU

Takipte kalacağım. Eğer bugün yarın bir tutuklama haberi çıkmazsa, bizzat ben ilgileneceğim.

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt

Bilgiler kesin mi hocam? Şimdi baktım instasina linç edilmiş. Öyle bi durumda haberimiz olsun eşlik edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 25 Ocak 2023; 18:30:41 >
  • izlersem ana bacı söverim o yüzden izlemiyorum. şu an sadece şahsa çok güzel sövüyorum. puşt herif

• vay ben seni dünyaya getirenin .... ulan sinirden kitlendim sülaleni tekmelesinler senin orangutan çocuğu...

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Boş yapma hangi kedi çetesinin insanları hastanelik ettiğini gördün

• İzleyemedim bile nasıl böylesi taş kalpli oluyorlar anlamak çok güç. Umarım adalet bir yaptırım uygular.

Sistematik programlı bir hayvan düşmanlığı pompalıyorlar.

• bu adam benim yaşadığım binada olsa

sadece aynı asansöre sakince binerim çıkışta bu adamı 3-4 estetisyen uzun uğraşlar sonucu tekrar bir şeye benzetir

bina sakinlerinin site sahiplerinin biraz kılıbıklığına bu cesareti bulmuş bu herif çok sağlam dayak yemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 25 Ocak 2023; 23:14:35 >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

köpek neyse de kediler olmasa fare basar şehirleri. öyle kolay değil o dediklerin. önce kendinden başla imha için..

tursikotwitter
    “Küçükçekmece canisinin sitesinin önünde toplandık! #aytuğkoyuncututuklansın”
    https://twitter.com/tursiko/status/1618315223139758080

sokak kedisitwitter
    “Hakkında yakalama kararı çıktı, polis her yerde arıyor. Ama asıl serbest bırakılırsa kaçmak zorunda kalacak. #aytuğkoyuncututuklansın”
    https://twitter.com/denizseckin/status/1618334224167374850

ben bugün gündüz gidecektim. ama tam adresini bilmiyordum. gidemedim. ama bu akşam toplanmışlar evinin önünde. twitter de de tag açılmış tutuklansın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 26 Ocak 2023; 0:0:59 >

• Bulacan bahane.

Yalan mı.

Boş muiş.

Bu haysiyetsiz benim müşterim.

Hangi mağaza vs sormayın.

Arena Park AVM ye sık sık gelir kendisi.

Bu hafta gözüm seni arayacak Altuğ...

Gelişme olursa yazarım.

• Paw Guards ve onun kuklaları iş başında. bu ülkede insan öldürenlere bu kadar tepki gösterilmiyor. Bu herif ne yapmış? Kedi tekmelemiş. Yanlış yapmış. Yaptığını hoş karşılamak da mümkün değil. Yasalarda cezası neyse verilir. Ama adresini açıkça yazıp hedef haline getirmek, hedef göstermek, evini basmak vs nedir bunlar? Abartının da alası. Bunları (hedef göstermeyi) yapanlar da cezalandırılmalı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.