Şimdi Ara

Madem Transfer Yapmıyorsunuz Takıma Çare Budur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Madem Transfer Yapmıyorsunuz Takıma Çare Budur

Evet arkadaşlar bence sistemimiz 4-1-2-1-2 olmalı.Transfer madem yapmak istemiyor yönetim bu şekilde dünkü maça çıkılsa daha farklı olurdu en azından tek forvet yapıp Kuyt yanlız kalmazdı.Transfer mutlaka yapacaksa da bu yukarıdaki sistemdeki Baroni'nin yerine kaliteli bir isim alınabilir.

NOT:SİSTEMİ YAPARKEN YABANCI SINIRINI GÖZ ARDI ETMİŞİM BARONİNİN YERİNE MEHMET TOPALI YAZABİLİRİZ SANIRIM ZATEN ONUN YERİ.

• Baronide topu alıp savrula savrula pozisyon yaratacak ve tek başına duvar olacak canııım. yav he he diyorum sadece.
  • Orta sahada adam yok. Bak yok diyorum Baroni var demiyorum yok diyorum!
  • Göbeği ikilemen lazım, Alex ve Baroni gibi savunma yapmaktan hoşlanmayan 2 oyuncu ile oynarsak, perişan ederler seni. Göbekte Aurelio-Appiah tarzı bir ikili oluşturmak şart.
  • Baroni yerine Salih ya da Topuz yazılır. Baroni yedek kalmadan adam olmayacak.
  • 2 atsak 3 yeriz,3 atsak 4 yeriz bu kadroyla.
  • taktik harika baroni orta sahada yalnız baronin yanına lampardı koysan gerardı koysan xabiyi xaviyi koysan yine olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baroni demeyin allah aşkına Salih'i koy birini koy ama Baroni demeyin.
  • 7 yabancı süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

7 yabancı süpermiş

Koca koca puntolarla yazdım orda sonradan fark ettim diye görmüyorsan problem sende.

Peki arkadaşlar biri 4-3-1-2 sisteminde yapıp buraya koyabilir mi o zaman nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

7 yabancı süpermiş

Notu okusan süpermiş.
  • kevgire dönderirler bizi.
  • Futbolda orta saha diye bir pozisyon var sanırım bilmiyorsun
  • Fifa'da real madrid taktiğim bunla aynı.
  • Baroni'nin yerine Topali koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yil da ayni taktikle devam edilmeli ve seneye orta sahaya bir degil iki transfer yapilip alexsiz kadroya baslanmalidir. bence elimizde stoch ve krasic gibi defansi o kadar iyi olmayan kanatlar varken en iyi taktik 4-3-3. tur.

dedigim gibi seneye 2 orta saha transferi ve 4-3-3 ile ancak alex olmadan bir seyler basarabiliriz. 4-4-2 biraz riskli cunku stoch ve krasicin geriye donmesi biraz zor oluyor pozisyonlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-1-3-2 diyorum

Volkan

Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan

Mehmet Topal

Krasic-Stoch-Caner

Kuyt-Sow
  • baroni yerine şu forumda bir adamı koy razıyım ama baroni olmasın
  • Herkes Baroni'ye saydırmış haklılar da fakat anlamıyorum geçen senede bu adam ilk başlarda en çok küfrettiğimiz adamdı ama sonradan pancar motoru gibi açılarak jeneriklik goller attı iyi paslar attı ama papatya falı gibi bir iyi oynuyor bir kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

Madem Transfer Yapmıyorsunuz Takıma Çare Budur

Evet arkadaşlar bence sistemimiz 4-1-2-1-2 olmalı.Transfer madem yapmak istemiyor yönetim bu şekilde dünkü maça çıkılsa daha farklı olurdu en azından tek forvet yapıp Kuyt yanlız kalmazdı.Transfer mutlaka yapacaksa da bu yukarıdaki sistemdeki Baroni'nin yerine kaliteli bir isim alınabilir.

NOT:SİSTEMİ YAPARKEN YABANCI SINIRINI GÖZ ARDI ETMİŞİM BARONİNİN YERİNE MEHMET TOPALI YAZABİLİRİZ SANIRIM ZATEN ONUN YERİ.

orta sahada tek adamla yerler bızı baronı varken kanırta kanırta operler bızı bılmem anlatabıldımmı bu takıma 2 tane orta saha sart ve cıft forvete donmesı gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.