Şimdi Ara

Madem Allahın herşeye gücü yetiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıntılar neden var bana anlamsız geliyor boş geliyor bu zamana kadar inançlı birisiydim fakat yapılanları görünce inancım boşaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakış alanını genislet. İslam inancına göre dünya boş, asla asıl amaç olmayan sadece araç olan geçici bir yer. Sıkıntıları yaratan zaten Allah. Sıkıntı olmayacaksa neden dünya olsun ki hepimiz cennete doluşalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır bir kere senin için bir karıncanın sıkıntı çekmesinin ölmesinin anlamı var mı ? Kim bilir şu ana kadar binlerce karıncayı ezip geçmişsindir. Şu evrende milyarlarca galaksinin olduğu malumken buna bağlı olarak milyonlarca akıllı yaşam formlarının yaşam sürmesi mümkünken ve bunu yaratan Bu Yüce Yaratan senin küçük sıkıntılarınla niye ilgilensin?
    Bence insanlar kendini çok önemli görüyorlar ondan böyle yanılgı içerisindeler. Milyarlarcası geldi geçti bir yüzyıl sonra 7 milyar daha yok olup gidecek. Bilmem anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battlefield Maşuku -- 17 Temmuz 2021; 23:3:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacizane düşünsem şu ki genelde böyle ağır psikolojik rahatsızlık sıkıntılar yaşayanlar benim gibi dinden diyanetten uzaklaşıyor kafasında olur olmaz düşünceler oluşuyor haklı haksız oarası ayrı mesele ...

• yapılanlar ne, açar mısın biraz?

• inacını sağlam tut öbür tarafta kralsın  

• anasını satım biz bu dünyaya sadece izlemeye gelmişiz....

elin adamı bebek gibi hatunu götürüyor bizde öylece izliyoz batsın bu dünya....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.