Şimdi Ara

Madella masa takimi 203 tl / Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mandella Elit 90x150 Defne Sandalye Masa Takımı: Amazon.com.tr: Koyuncuoğlu Yapı Market
    https://www.amazon.com.tr/Mandella-90x150-Defne-Sandalye-Takımı/dp/B07VC5DKNN/ref=zg_bs_home_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=20JCHFQEX4ENHNW5E565

Balkona 6 sandayle 1 masa 203 tl.
    Hicbiyerde bu fiyat yok. Fiyat hatası olabilir.

Madella masa takimi 203 tl / Amazon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldik ama gondermezler bence.Tesekkur ederim bu arada emegin iciny arkadaşım

• Çek mek biseyler veriyorlar mı? Gelmez bunlar

• 996 olarak düzelmiş geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon bi iptalde 30 tl cek vermişti.

• siparişimi iptal etmişler.

• numaralı Amazon.com.tr siparişinize ait ürün satıcı ürünü olup satıcı yanlış fiyat koyması ne deni ile siparişinizi iptal etmiştir.
    Şuanda satıcı hakkında gerekli aksiyonlar başlatılmış olup , ürün farklı bir satıcı tarafından doğru fiyatı üzerinden satışa sunulmuştur.
    Satıcı kaynaklı yaşamış olduğunuz durumdan dolayı çok üzgünüm. Para iadeniz olan 203.00 TL niz kredi kartınıza iade edilmiş olup, bankanız kaynaklı 7 ila 10 gün içinde hesabınızda görüntüleyebilirsiniz.
    Anlayışınız,sabrınız ve nezaketiniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben böyle durumlarda amazonu thh'ye veriyorum satıcı beni ilgilendirmiyor sattıranda suç.Piyasada en yüksek komisyonu alınca iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 2 Mart 2020; 9:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Ben böyle durumlarda amazonu thh'ye veriyorum satıcı beni ilgilendirmiyor sattıranda suç.Piyasada en yüksek komisyonu alınca iyi oluyor.
    kesinlikle haklısın. işin içinden sıyrılamazlar. bu diğer siteler içinde geçerli. terbiyesizlik yaptıkları. beni ilgilendirmez diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben böyle durumlarda amazonu thh'ye veriyorum satıcı beni ilgilendirmiyor sattıranda suç.Piyasada en yüksek komisyonu alınca iyi oluyor.
    ben verdim kazandım amazon sorumluluk kabul etmiyor sonuçtan sonra icra'ya vermen gerekiyor bilgin olsun
  • Fiyat hatası var gibi.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Ben hep icara yoluyla alıyorum normal yolla veren yok.

• quote:

Ben hep icara yoluyla alıyorum normal yolla veren yok.
    ben icraya hic gerek.duymadim surec nasil isliyor.icrada anlatir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    benim de bilgim yok arkadasa sorrdum bakalim

• bunu sürekli yapan yerlere icra doğru ama bu tarz ürün satan yerlere yapılması bence doğru değil. esnaf zarar edecek burdan. kimse bile bile bu işe girmez. ne kazancı olacak fiyatı düşük girdi diye bu esnafın. muhtemelen amazona ceza ödemiştir gibime geliyor.

istanbul bilişim olsa hadi neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

bunu sürekli yapan yerlere icra doğru ama bu tarz ürün satan yerlere yapılması bence doğru değil. esnaf zarar edecek burdan. kimse bile bile bu işe girmez. ne kazancı olacak fiyatı düşük girdi diye bu esnafın. muhtemelen amazona ceza ödemiştir gibime geliyor.

Katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

bunu sürekli yapan yerlere icra doğru ama bu tarz ürün satan yerlere yapılması bence doğru değil. esnaf zarar edecek burdan. kimse bile bile bu işe girmez. ne kazancı olacak fiyatı düşük girdi diye bu esnafın. muhtemelen amazona ceza ödemiştir gibime geliyor.

esnaf mesnaf yok, bam bam bam

istanbul-edirne 800 euro. hayırlı cumalar mesajıni eksik etmeyen taksici esnafi bu da

www.hurriyet.com.tr
    Göçmen tarifesi: Aksaray - Edirne 1500 TL
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/gocmen-tarifesi-4-bin-dolara-edirne-41458715

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ölücüyüz, öldürücü değil.. Fiyat hatası aşikar, alsakta hayrı görülmez, salıverin gitsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotnob -- 2 Mart 2020; 12:10:34 >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    adam king ya 😎

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.