Şimdi Ara

MADDİ SIKIŞILIK (KONU CİDDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şunu bastan söylemek isterim, amacım kimseden bir maddi yardım falan istemek ve beklentim olması değildir. Sade durumum hakkında acizane fikirlerinize ihtiyaç duyuyor ve çıkış yolu istiyoru.
    4 yıllık evliyim ve eşim 3 aylık hamile, allaha şükür kira da olsa başımızı sokacak bir evimiz var, allaha şükür çalışıyoruz da ama ülkemiz şartları asgari ücret malum, 1 maaş kiraya diğer maaşta faturalara gidiyor bugüne kadar her şey yolun da gidiyordu bir şekilde dönüyorduk, ama işin içine hamilelik girince ve sıkışıklığımız da destek olan annemizi ve işimi de aniden kaybedince durum değişti. İnternet üzerinden para da kazanmaya çalışıyorum bir şekilde download sitelerinden vs. falan, bana önerebileceğiniz extra yapabileceğim iş varmı, günlük hiç olmassa mutfak parasını çıkarabileceğim, iş başvurusu yapıyorum zaten sağa sola haber beklediğim yerler de var ama yaş 34 bu yaşta birine sanırım iş yerleri artık sıcak bakmamaya başlamış. bir kaç gün minibüse çıkmaya başladım, oldukça onu da yapıyorum ama hergün olmuyor işte.. sizden acizane bir çıkar yolu için fikirlerini istiyorum arkadaşlar. çok sağolun. şimdiden.

• Hacı kartaldayım bende özelden yazda biryerlerde ihtiyaç olursa haberdar ederim seni iş için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evlilik sozlesmesi (ciddi konu)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.