Şimdi Ara

Maddi sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
3
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler işten ayrıldım yaş 35 belli bir süre ayakkabı boyadım ama zor iş gerçekten. Yani herkesin yapabileceği iş değil. Şimdi iş ariyorum iş yok bulamıyorum. Evdekilerden para isteyemiyorum istesemde vermeZler. Kredi kartından para çekecem mecburen borçlanacam ama ne yapim cepte 5 kuruş yok. Yol param bile yok çarşıya gideceğim. Şimdi mantıklı olurmu karttan para çekmem gerçi pek çaremde yok iş bulana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam başka çarende yok. Şimdi yaş 35 diyorsun senden 1 yaş büyüğüm. Dışarı çıkman lazım is aramak için yol parası yemek parası bi çay.içersin en kötü yani bunlar hep para. Evden isteyemiyor insan biizm yaşlarda. İstesemde vermezler demisssin, o zaman mecburen karttan çekecen. Ama fazla abartma hocam is bulamazsan basın ağrır..

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Valla hocam başka çarende yok. Şimdi yaş 35 diyorsun senden 1 yaş büyüğüm. Dışarı çıkman lazım is aramak için yol parası yemek parası bi çay.içersin en kötü yani bunlar hep para. Evden isteyemiyor insan biizm yaşlarda. İstesemde vermezler demisssin, o zaman mecburen karttan çekecen. Ama fazla abartma hocam is bulamazsan basın ağrır..

Aynen hocam iş başvuruları için zaten çıkıyorum mecburen. Ki zaten evde pek oturamam para sıfırı çekti çok kötü. 2 kartım var bonus ve word. Çalışırken çıkarmıştım. Bonustan çekecem ama faizini bi sormam lazım. Müşteri hizmetlerini arayıp. Biraz yüksek diyorlar kredi kartından para çekmenin faizi. Ben taksitli nakit avans çekecem. Harçlık yapacam ne yapim..

• Hocam word karta bulaşma. Yapı kredi çokkk uzak dur.

• hocam tatil yerlerine gidin en azından 2-3 aylığına iş bulur ve para yaparsınız. dönünce de iş aramana devam edersin üstelik idarelik harçlığın da olur.

• Ne mezunusunuz ?

• verdi001 V kullanıcısına yanıt
    Yani mecburen hocam dışarı çıkacaksın eve hapsedemezsin kendini sıkılır insan. Hele birde ailenle yaşıyorsun daha zor. Normalde çekme aman derim ama issizsin suanda. Para yok yaş 35 evden istesemde vermezler diyorsun yani yapacak birşey yok mecburen cekeceksin. Ara müşteri hizmetlerini uygun nakit avans veriyorlar nispeten bende çekmiştim garantiden bi ara kredi kartından uygundu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

Ne mezunusunuz ?

Maalesef orta okul.

• quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

hocam tatil yerlerine gidin en azından 2-3 aylığına iş bulur ve para yaparsınız. dönünce de iş aramana devam edersin üstelik idarelik harçlığın da olur.

Hocam oralara gitmek için dahi para lazim. Gider gitmez hemen bulamadığıni düşün yine rahat 1000 1500 cepte para olmalı. Ve yaşım 35 genelde daha genç insanları çalıştırıyorlar.

Hocam sizi stant elemanı Bile yapmazlar. Artık en kötü işe en az lise mezunu istiyorlar. Kurumsal firmalara giremezsiniz. Anca beden işlerinde çalışırsınız.

• quote:

Yani mecburen hocam dışarı çıkacaksın eve hapsedemezsin kendini sıkılır insan. Hele birde ailenle yaşıyorsun daha zor. Normalde çekme aman derim ama issizsin suanda. Para yok yaş 35 evden istesemde vermezler diyorsun yani yapacak birşey yok mecburen cekeceksin. Ara müşteri hizmetlerini uygun nakit avans veriyorlar nispeten bende çekmiştim garantiden bi ara kredi kartından uygundu..

Öyle yapacam mecburen 1000 lira çeksem 9 taksit yapıyorlar nakit avansta sanrım. Faiz fazla olmaz sanrım ararım müşteri hizmetlerini. Mecbur kimden isteyecem 1000 tl bıraderin durumu iyi ama istesemde kıvırır vermez ki bende istemem.

• quote:

Hocam sizi stant elemanı Bile yapmazlar. Artık en kötü işe en az lise mezunu istiyorlar. Kurumsal firmalara giremezsiniz. Anca beden işlerinde çalışırsınız.

Evet haklsın maalesef almıyorlar zaten yaş 35 meslek yok diploma yok kimse almaz tabı..

Hocam az sermaye varsa bimden su alıp satabilirsin.

25 kuruş su
    1 liraya satsan
    75 kuruş kar.
    Günde 100 adet satsan 75 tl

• quote:

Hocam az sermaye varsa bimden su alıp satabilirsin.

25 kuruş su
    1 liraya satsan
    75 kuruş kar.
    Günde 100 adet satsan 75 tl

Kardeşim ne suyu adamla dalga geçme..

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Ne dalgası suyun tam mevsimi günde 100 tane satsa 75 tl gireceği hiçbir iş ona günlük 75 tl vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

quote:

Öyle yapacam mecburen 1000 lira çeksem 9 taksit yapıyorlar nakit avansta sanrım. Faiz fazla olmaz sanrım ararım müşteri hizmetlerini. Mecbur kimden isteyecem 1000 tl bıraderin durumu iyi ama istesemde kıvırır vermez ki bende istemem.

Valla bi ara nakit avans çekecem de. 1000 tl aynen 9 ay yapıyorlar taksitli nakit avansta. Keşke biraderin verse. YANI kardeşlik zor günlerde belli olur niye vermez hocam?

• quote:

Ne dalgası suyun tam mevsimi günde 100 tane satsa 75 tl gireceği hiçbir iş ona günlük 75 tl vermez.

Ya satamazsa bırde bunu düşün..

Parasız gez ama sakın kredi kartından nakit avans çekme. Günlük faiz işlenir. Kredi kartından harcama yap daha iyi.

• MuhteremDede kullanıcısına yanıt
    Artı nerde satacak nerde duracak zabıta ne olacak düşün..

• Şu dünyada maalesef en kötü şey maddi sıkıntı, şansı olan zengin doğuyor, şansı olmayanda zorluklar içinde yaşıyor. İnşallah bir iş bulabilirsiniz hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.