Şimdi Ara

Maddi sıkıntı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dünyada insan bi susuzlukla, bide açlıkla terbiye edilmesin. gerçekten çok zor.
  • Donanımhaberdeki dini konularda çok sayıda koyu dindar hatta fanatik dindar arkadaş var
    Durumunu güzelce açıklayan bir mesajla arkadaşların zekatına talip olabilirsiniz

Çok samimi bir öneri daha
    Cüppeli Ahmet hoca borçların ödenmesi için dua bildiğini söylemişti. İki tarafın da kazanacağı fikir şu olabilir- kendisinden borç iste - sana borç versin nasıl olsa borç duasıyla senin bu borcu ödemeni sağlayabilir

Bunlar zaten hızla yapacağın teklifler - sana birşey kaybettirmez - bu kişiler samimi değilse denemiş olursun

Onun dışında turizmde çalışma kısmına da su satma kısmına da katılıyorum - herhangibir becerin varsa o yönde yoğunlaşmak en doğrusu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son belki garip gelebilir ama su satacam sanrım, çünkü maalesef iş bulamıyorum. Yaş 35 ailem durmadan laf vuruyor tabi bu yaşta insanın.zoruna gidiyor. Evden ayrılayım diyorum ama nasıl ayrılacaksın para yok pul yok. Kredi Kartından para çekecem nasıl ödeyecem bilmiyorum ama bi şekilde iş bulabilirsem öderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

En son belki garip gelebilir ama su satacam sanrım, çünkü maalesef iş bulamıyorum. Yaş 35 ailem durmadan laf vuruyor tabi bu yaşta insanın.zoruna gidiyor. Evden ayrılayım diyorum ama nasıl ayrılacaksın para yok pul yok. Kredi Kartından para çekecem nasıl ödeyecem bilmiyorum ama bi şekilde iş bulabilirsem öderim.

Hocam valla yap eğer iş bulamıyorsan sat ama mersin gibi yerde suyu en fazla 50 kuruşa satarsın. Çünkü orda.büfelerde dahi o fiyata satılıyor. 25 kuruştan suyu alsan bimden veya a101 den 50 kuruştan satacaksın 100 tane satman lazimki 25 lira kazanasın. Malum birde ramazan ister istemez satışlar düşer. 25 anca kazanırsın 100 tane satmakta zor hadi sattın, yemek yol gitti para. O yüzden bak hit bi garsonluk bul bulursun. Orda çok fazla tecrübe aramazlar bazı yerler. Araştır hocam karttan para çek o ayrı çünkü is aramak içinde para lazım. Çıkacaksın bakacaksın yol parası vereceksin yemek yiyeceksin. Yani evdende vermiyorlarmış. Şimdi karttan çek garsonluk yaparsın 50 civarı yomye alsan rahat ödersin. Yani hocam kusura bakma sende tembellik var ve kendine hiç güvenin yok çok kötü bu. Ekmeğe muhtaç olursun bu gidişle. Kendine biraz güven.

• Mersin limanında çalışır mısınız? Asgari ücretle, vardiyalı
    Düşünürseniz bana özel mesaj ile dönüş yapın, bir iki bağlantıyı arar bilgi alırım
    Zor durum gerçekten, yaşamayan bilmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otocar

İş yaparak online ortamda.

Ya webmaster ya anket dolduruyor yada google adsense yada render ps falan

• quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

quote:

Böyle siteler varmı hocam gerçekten paraya ihtiyacım var. Yani böyle para kazanma ihtimalim varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Mersin limanında çalışır mısınız? Asgari ücretle, vardiyalı
    Düşünürseniz bana özel mesaj ile dönüş yapın, bir iki bağlantıyı arar bilgi alırım

Size yazdım hocam pm ile. Adanaya taşınıyoruz. Mersinde kiradaydik adanada ev aldı peder emekli zaten o yüzden adanaya taşınıyoruz. Gidiş geliş toplam 3 saat yol parası verseler gidiş geliş yaparım sorun olmaz varmı böyle ihtimal?

• quote:

quote:

Size yazdım hocam pm ile. Adanaya taşınıyoruz. Mersinde kiradaydik adanada ev aldı peder emekli zaten o yüzden adanaya taşınıyoruz. Gidiş geliş toplam 3 saat yol parası verseler gidiş geliş yaparım sorun olmaz varmı böyle ihtimal?

Zor hocam, yol parası vereceklerini zaten sanmıyorum da sizin için de çok zor olur zaten. Gerçi gar limana çok yakın.. Yol parası verseler okey misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Zor hocam, yol parası vereceklerini zaten sanmıyorum da sizin için de çok zor olur zaten. Gerçi gar limana çok yakın.. Yol parası verseler okey misiniz?

Hocam gerçekten yol parası adana mersin baya tutar. şansa mersinden adanaya taşınıyoruz. Evet yol parası verirseler çalışabilirim ne iş yapacam hocam peki?

• ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Hocam adanada maalesef iş bulma.konusunda mersin kadar sıkıntılı. İşsizliğin en yoğun olduğu şehirlerden bir TAnesi maalesef.

• quote:

Hocam adanada maalesef iş bulma.konusunda mersin kadar sıkıntılı. İşsizliğin en yoğun olduğu şehirlerden bir TAnesi maalesef.

Adanada yaşıyorum maalesef öyle adana işsizlik konusunda mersinden geride kalmaz. Dediğim gibi garsonluk bak dostum liman demiş bir Arkadaş mersine gidiş geliş sende bilirsin en az 3 saat. Firma için bu dez avantaj sen çalışsan dahi onların tercihi olmaz kolay kolay. Yol paranı verirler mi bilmem ki oda çok zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

quote:

Böyle siteler varmı hocam gerçekten paraya ihtiyacım var. Yani böyle para kazanma ihtimalim varmı?

Var tabiki araştır biraz senin kurtulman için önünde iki seçenek var tabiki bir yerde çalışacak

1-Ailen sana dükkan açacak (enine boyuna düşünerek)

2-Bilgisayardan anlıyorsan kendini iş çıkışında php, html, Java, c, c+ falan bilgisayar dili öğreneceksin webmaster yada programcılığı öğreneceksin bunlar eline düşmez kendin tutacaksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gerçekten yol parası adana mersin baya tutar. şansa mersinden adanaya taşınıyoruz. Evet yol parası verirseler çalışabilirim ne iş yapacam hocam peki?

Yol parası vermiyorlarmış hocam.
    Liman'da vinç operatörlerinin mal yükleyip indirme işini yapan düz işçiler vardır bilirsiniz.. Öyle bir kıyak yapma şansım olabilirdi o da 2 taraftan darbe yedi..

• İş yok diyen yalan söyler. İki dükkandan birinin camında eleman aranıyor ilanı var, organize sanayilere gidin fabrikalar hep işçi arıyor.
    Ama elbette gönlünden geçen ücret olur mu o zor. Asgari ücretle başlarsın, fark yaratırsan farkın olur ve zamanla daha iyi kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

İş yok diyen yalan söyler. İki dükkandan birinin camında eleman aranıyor ilanı var, organize sanayilere gidin fabrikalar hep işçi arıyor.
    Ama elbette gönlünden geçen ücret olur mu o zor. Asgari ücretle başlarsın, fark yaratırsan farkın olur ve zamanla daha iyi kazanırsın.

Ne araması.Hocam şöyle bir durum var. Benim yaşım 35 çoğu yer maalesef yaş sınırı katip 25 yaş üzeri almıyor yada en fazla 30. Fabrikalar demissin başvurmadigim fabrika kalmadı ama geri dönüş maalesef yok hiçbirinde. Birde maalesef orta okul mezunu olunca çoğu yer dönmüyor.

• HaNGar kullanıcısına yanıt
    Hayır beybisi saydıklarının hiçbiri değil bilemedin otur ;) Arkadaşlar yasa dışı bir iş falan değil normal yasal bir iş yani evden oturduğunuz yerden yapabileceğiniz bir iş.

Örnek verirsem Youtuber olabilirsiniz uğraşırsanız ve tipinizde biraz düzgünse rezil olmayı da göze alabilirseniz tutturursanız milyarlarca dolarlık kazanç kapısı elde edersiniz tabii her baba yiğidin harcı değil.
  • quote:

Hayır beybisi saydıklarının hiçbiri değil bilemedin otur ;) Arkadaşlar yasa dışı bir iş falan değil normal yasal bir iş yani evden oturduğunuz yerden yapabileceğiniz bir iş.

Örnek verirsem Youtuber olabilirsiniz uğraşırsanız ve tipinizde biraz düzgünse rezil olmayı da göze alabilirseniz tutturursanız milyarlarca dolarlık kazanç kapısı elde edersiniz tabii her baba yiğidin harcı değil.

Hocam banada bu yolu öğretseniz sevinirim.

• verdi001 V kullanıcısına yanıt
    Youtuber olabilirsin dediğim gibi yapabileceğine inandığın konular varsa efekt vs anlıyorsan çok basit gelecektir zaten kardeşim dediğim gibi.

Yani biri bana öğretsin yapayım işleri değil benim yaptığım iş, benim yaptığım işin dışında dediğim gibi Youtuber'lik olabilir, reklam işleri ile anlıyorsan alım satım yapabilirsin.
  • quote:

Youtuber olabilirsin dediğim gibi yapabileceğine inandığın konular varsa efekt vs anlıyorsan çok basit gelecektir zaten kardeşim dediğim gibi.

Yani biri bana öğretsin yapayım işleri değil benim yaptığım iş, benim yaptığım işin dışında dediğim gibi Youtuber'lik olabilir, reklam işleri ile anlıyorsan alım satım yapabilirsin.

Hocam yardımcı ol nasıl olabilir aylık 1200 1300 kazanabilirmiyim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.