Şimdi Ara

MACUN YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-htk-002-u1-gp-htk-002-high-performance-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=26302

Bu macun masaüstü toplama bilgisayarda kullanıcam sadece işlemci üzerine ince bir tabaka şeklindemi sürecez ve sürersekde çok faydası olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KarVSellus

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-htk-002-u1-gp-htk-002-high-performance-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=26302

Bu macun masaüstü toplama bilgisayarda kullanıcam sadece işlemci üzerine ince bir tabaka şeklindemi sürecez ve sürersekde çok faydası olurmu ?

tabakayla uğraşmana gerek yok ayrıca benim gibi çok sürersen kolonyayla işlemciyi temizlemek zorunda kalırsın. internette büssürü video var işlemcinin tam ama tam ortasına 2 mercimek büyüklüğünde termali dök. sonra üstüne fanı kapat zaten sen kapattığın anda direk daire şeklinde jilet gibi yayılıyor dışarı taşma varmı kontrol edersin varsa kürdana biraz peçete dolayıp onları temizlersin yeterlidir. birde çok faydası olurmu demişsin aslında aradaki boşluğu kapattığı için gerçekten faydası oluyor sürmelisin artık stok fanın üstünde bile hazır termal macun sürülü geliyor yıllardır.

• tamam denicem saol :)
  • Sakın ha onu alma, git 7tl ye xilence silver tin al, çok kaliteli bir macundur, bizzat kendim kullandim mx4 kadar olmasa da kaliteli. hatta forumda bir arkadasin ekran kartinin isi problemini bu macunla cozduk. nasi uygulicam dersen dikkatlice headsinki sök uzerindeki kurumus macunu islak mendilin uzerine ekstradan kolonya dok iyice her tarafini temizle cpu nun uzerine tam ortasina mercimek kadar sik macunun icinden cikan kartla ince bir puruzsuz yuzey halinde sur bos yer kalirsa birazcik sik iyice düzle bir yan bir ust yaparak dumduz et, kenarlara tasmamasina dikkat ve ince olmasina ozen gosterin boş yer kalmasin. surdukten hemen sonra fani takin tekrar 5dk bekleyin pc yi açin core tempte sicakliklarin 6c azaldigini goreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bilgisayar yeni olcak temizlememe gerek yok ayrıca sadece işlemciye sürücem dimi
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-htk-002-u1-gp-htk-002-high-performance-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=26302

Xilence XILENCE 2,5 GR YÜKSEK PERFORMANS THERMAL MACUN
    Bunu almanı öneririm. stok fan kullanıyorum. boşta 50 derecelerdeydi. 10 derece ısı azaldı. sürmen içinde spatolası mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 10 Temmuz 2013; 0:57:31 >

• quote:

zaten bilgisayar yeni olcak temizlememe gerek yok ayrıca sadece işlemciye sürücem dimi

evet işlemciye süreceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 Termal Macun Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolun yüzbaşım
  • Macunun faydasını göreceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.