< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 4 Eylül 2011; 0:56:53 > |
![]() Evet... Rapid maçıyla başladık, bugünlere geldik... Ve dedik ki, arkadaş, biz bu işin sonuna kadar gideriz. Gidersiniz. Allah'a şükürler olsun, bugüne kadar aslanlar gibi bir periyod çizdiniz. Bugün 17 mi, 18 mi? (17 cevabı üzerine devamen) 17. Avrupa maçımıza çıkıyoruz. Ve bunun adı da final! Yine söyliyorum Kazanıcaksınız ! Kazanmak için uğraşıcaksınız...Ama Netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız! Hep şampiyonsunuz ! Ve öyle kalacaksınız! (Bağırarak) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

. Maksat fanını işlemciden ayırabilmek. İşlemciyi geri takmak istediğimde de klips midir her ne karın ağrısıysa artık 1-2 tanesini çevirip yerine oturtayım derken işlemciyi o ayaklardan 2 si kırıldı. Pc tamire verdim üstündeki plastikler komple değişti. Bana lazım olan sadece şu illetin fanını sökmek. Öyle sanıyorumki fanı sökülünce işlemci bal kabağı gibi çıkar ortaya tozlarıyla birlikte kabasını alırdık en azından tozunun. 
2000 watt elektirik süpürgesi emici bir güç gösteriyor ama öyle tozları yalayıp yutmuyor yani. Söksek çok iyi olucaktı. Sorun elimde kalmasından tırsmam.